Mart 31, 2026, 05:22:05 pre podne

Autor Tema: Asocijacija Motociklista Srbije  (Pročitano 20578 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Asocijacija Motociklista Srbije
« Odgovor #80 poslato: Mart 30, 2009, 06:32:49 posle podne »
 Mislim da je ovim ova neugodna i nepotrebna situacija razresena !
 Jos jednom Vas ljudi podsecam da je tastatura djavolja stvar !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #81 poslato: April 01, 2009, 02:51:02 posle podne »
Zasto vam je svima ,kratak fitilj,dajte bajkeri pa mi smo ovde zato sto volimo te motore sto volimo da se vozimo,sto volimo to sto volimo,pa ako neko voli drugo sta ,nek ne bude ovde,ima puno foruma gde moze da pise do mile volje,a nas ostavi da se vozimo i resavamo nase probleme u MAS u.
Suzuki Bandit 1200s

paperinos

• Gost
« Odgovor #82 poslato: April 08, 2009, 01:14:48 pre podne »
MAS nije firma za razliku od .....

MAS nije u privatnom vlasnistvu...za razliku od...

U MAS-u se rukovodstvo moze menjati.....za razliku od....

Rukovodstvo MAS-a biraju bajkeri, znaci ljudi koji voze motor ,a ne oni koji isti nisu videli ni u romingu.

Mozda i bajkeri nisu  ili nece biti u pravu, mozda ni klubovi nece biti ok..

Eh ali u dilemi izmedju bajkera ili drzave MAS ce stati iza bajkera i kluba pa makar se drzava narogusila i pretila sa svim mogucim zakonima i represalijama....

Zasto    ?.... zato sto MAS nema drzavne i ostale "utaljene" sponzore koji zakulisno vode sve i ciji interesi moraju da se proguraju.

MAS nije istureni salter policije i ponizni promoter nakaradnih zakona.

MAS se ne moze privatizovati......

MAS nema procenjenu vrednost u novcu.... ??? tako da sve i da neko hoce nece ga moci prodati jednog dana nekom tajkunu ili interesnoj grupi kad ga cifra zagolica ili ga neko pritisne.

Time ste kao clanovi jedne neprofitne organizacije obezbedjeni da se jednog dana ne nadjete na kontu nekog lovana koji vas je ukalkulisao kao "svoje" isplatom ugovorene cifre. ???

U MAS-u nema dirigovanog misljenja.

U MAS-u ne disciplinuju  po svaku cenu one koji nisu na liniji.

MAS ne kopira nikoga,  i nema revansisticki odnos prema neistomisljenicima....za razliku od AMS-a ( da nije to auto moto savez.. boga ti. ;D) cemu tolika slicnost sa MAS-om.

Zasto rotiraju slovo  A...i prave novu skracenicu toliko slicnu i zbunjujucu koja sa njihovim izvornim imenom nema apsolutno  nista.....

Njihova skracenica ne sadrzi ni jednu bitu odrednicu izvornog naziva istih.

Cemu sve to..... ???

Cak im je njihov stari tribal stavljen onako...."kurvanjski" u pozadinu.... sto ga ne obojise da se vidi ko je zapravo u pitanju....koga oni to pecaju. ???

Sto nisu bjb udruzenje bajkera..... ??? ili fensersko udruzenje virtuelnih bajkera, ili beogradski bajkerski sindikat ili bajkerske jajare beograda ( ovo je taman u skladu sa slovima)..... ;D
« Poslednja izmena: April 08, 2009, 01:49:57 pre podne od strane paperinos »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #83 poslato: April 08, 2009, 11:19:23 pre podne »
 Patak, svaka cast!

Ako si im rekao,

placam pivo kad se vidimo!

*109 *109 *109

paperinos

• Gost
« Odgovor #84 poslato: April 08, 2009, 01:09:43 posle podne »
Pa morao sam to je bilo jace od mene kao Marksiste.... ;D

Konstantno se desavaju ovde napadi i pridike kojekakvih "dobronamernih" spopadaca.

Nisam namerno rekao kritike jer je kritika pozitivna stvar.

Dakle kriticari su dobrodosli ali pod uslovom da i sami prime istu i da se borba argumentima moze voditi i kod njih u gostima......

Znaci da se i na njihovom domacem terenu  moze zaigrati kriticka utkmica bez mogucnosti da te sudija momentalno skartira sa crvenim kartonima, ili da te publika ne lincuje zato sto ne sutiras u svoj go ili neces da skines gace i da  se naguzis kad te napadnu.

Dakle ukoliko misle da ovde kritikuju moraju se potruditi da i u njihovom dvoristu naprave adekvatne uslove za fer plej utakmicu.

Znaci kad ih neko tamo oplete i iskritikuje nemoj slucajno da  mu bude izbrisano bilo sta...ili da pocnu da mu salju pretece poruke sa diktatom sta i kako treba da napise.

A ako  mu i bude ne daj boze nesto od kritike izbrisano i ako se kriticaru onemoguci kritika da se odmah ti domaci kriticari bace u angazman i da se izbore za slobodu misljenja tog koji ne misli kao oni.

Ukoliko to nisu u stanju.....neka se ne javljaju ni ovde.

Ako se boje izbacivanja zbog podrske nekome ko nije na liniji...neka se ne hvataju kriticarskog zanata jer evidentno nisu za  to dorasli.

Ako bi da tamo budu na liniji i da cute a da ovde razmahnu svoj kriticarski talenat neka se ne iznenade ako im svaki put sa time dobro natrljam  nos.

Jer onda se njihova kriticarska misija svodi na palamudjenje....a pala......s nije kriticar. ;D..on se igra sa jajima... ;D to jest igra dzepni bilijar.

Dakle sto rece nas ......r i posten  narod  ( u vremena davna kad je bilo mnogo vise postenih i kad su posteni mogli da se izbore da nesto i objave)ne moze se jednim dupetom sedeti na dve stolice...u isto vreme.

Menjaj brale stolice do mile volje ali kad sedis sedi na jednoj pa posle na drugoj a ne da zasednes na dve u isto vreme.

To se ne moze, ili jesi ili nisi znaci ili si na jednoj ili si na drugoj..osim. osim..ako nemas bas veliko dupe... ;D to jest ako se nisi sav pretvorio u dupe. ;D

Ljudi.... dupeta su postali prava napast..da ne kazem ovaj nas svet je zadesila prava epidemija  i opsta najezda dupeta.

Ta metamorfoza coveka u dupe je postala prava posast novog doba.

Gde god da podjes ili se okrenes ono dupe....

Do juce bio normalan covek sa svojim ja... a vec  danas postao dupe bez iceg stvarno svog...samo golo dupe.

Golo globalisticko dupe usablonirano i na liniji.

Pogresno  i zlonamerno je protumacena  i primenjena izreka.... gde god da krenes dupe ti je pozadi. ;D

U danasnje vreme covek je okruzen dupetima, dupeta vrve  na sve strane, dupe je postalo cilj i premisa svake  ljudske aktivnosti......radi se za dupe, zivi se za dupe.

Dupetu je jedini cilj i misija  da  sve oko sebe  pretvori u dupe  i  da drugi koji to nisu  postanu dupeta.

Zbog dupeta se vode ratovi, zbog dupeta se razum gubi, ono je prvo na listi prioriteta u svim aktivnostima covecanstva, dupe zapravo  vrti ceo svet.

Svet se oslonio na dupe.

Dupe je na vlasti i u opoziciji.

Dupe vedri i oblaci ovim svetom.

Kad bolje razmislim i zemaljska kugla je dobila dupeliki izgled. ;D

A dupe zna se sta najbolje ume da radi i za cega ga je bog stvorio. neka mi oproste gospoje i dame...al moracu biti malko konkretan.. dupe je stvoreno ....da sere i da prdi. ;D

Taki mu je posao.

To i nije neki rad...barem ne konstruktivan.. da se covek sa time pohvali..osim ako neko ne smatra istresanje govana i sranje gde god se stigne i na svakom mestu nekim dicnim radom.

Zna se da to nije kulturno raditi na javnim mestima.onako pred svetom..mislim tako je bilo ..barem do sad. ;D

Za to su namenjene one prostorije....sa nacrtanim cipelama ili sesirima....gde se to obavlja bez mnogo pompe i galame.

Ako gresim molim vas ispravite me....jer nisam bas u toku sa najnovijim trendovima. ;D

Toliko za sad o mom traktatu o dupetu.....

Stalno  se pokusava  utrpati znak jednakosti izmedju baba i zaba.

Posto se svi nesto ustrucavaju mora patak  ( sa njegovim ostrim i brbljivim kljunom  :)...)da kaze ono sto je toliko vidljivo da bas bode oci.

Nekako se uvek dusebriznik kriticki nastrojen u tudjem ataru voli  razmetati i udesavati svaku travku pod konac nego  da svoju zaparlozenu livadu punu korova uredi.

Nasu bi livadu da razgradi  od drvene tarabe i da bude otvorena za ispasu svih, a svoju bi da ogradi sa pet reda  bodljikave zice i da uvede struju.

A mi treba da to podrzavamo i da u cilju "druzenja" to podrzimo kao nesto sasvim normalno.

Tako je uvek bilo u ovoj drzavi, stalno smo se sklanjali pred kojekakvim nasrtljivcima pod geslom pusti neka ga, uvidece da gresi.

A nasrtljivci su postajali sve osioniji i gramziviji, da ne kazem nezajazljivi dok se nije desilo da su divlji oterali pitome.....i eto videli ste dokle nas je to dovelo.

Od divljaka i otimaca svih boja i kalibara se vise ne mozes braniti ima ih u svim strukturama zajasili su nas i krv nam piju....a sve zbog dupeta... ;D

Ako me neko likvidira zbog svih mojih  ostrih kritika ( ne daj boze)...prvo na listi osumnjicenih ce da bude ...DUPE.
« Poslednja izmena: April 08, 2009, 01:30:48 posle podne od strane paperinos »

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #85 poslato: April 08, 2009, 03:58:31 posle podne »
Šta sve može da proizvede nečija povredjena sujeta to je neverovatno. Ovaj drugi post nisam ni čitao (ne želim da se zamaram glupostima), a ako je po tebi BJB ''bajkerske jajare beograda'' kako si sam protumačio onda su i Vudu i Deki familija i mnogi drugi sa ovog foruma pa čak i Noca takodje jajare kako si ih ti nazvao jer su i oni registrovani na BJB-u, a koliko se sećam i ti si bio registrovan na istom

paperinos

• Gost
« Odgovor #86 poslato: April 08, 2009, 04:36:32 posle podne »
Procitaj ti malko bolje...pa ces shvatiti ...jajare nisu svi clanovi BJB-a...nego "kriticari i dusebriznici"
Nije poenta biti clan, to ja nikom nisam osporio...nego je poenta da se ne moze u isto vreme biti i kriticar ovde na ovom forumu a dupe koje cuti na onom forumu i aminuje sve.
Jesam bio sam na BJB_u pa su pokusali da me disciplinuju...vise puta (neuspesno) i opet  moram po ko zna koji put da kzem....ne nisu me oni izbacili nego mi nisu dozvolili da pisem ono sto mislim, falsifikovali su da zatvaram svoju temu i spijunirali su privatne poruke koje mi je uputio covek sa ovog foruma.
Nisu dozvolili da se cuju ljudi koji su mi dali podrsku.....moja tema je tamo bila najcitanija, a i moja retorika je bila ostra prema Alvirovicu i kompaniji koja se debelo utalila sa "sefom"
Pocela je da se protura prica da ce se u cilju "saRADNJE"... TEKSTOVI DAVATI BESPLATNO SAT-U STO SAM JA I JOS JEDAN CLAN STRIKTNO ZABRANILI kada su u pitanju nasi tekstovi.
Znao sam da im se to nece svideti ali ja sam takav, nikome ne dam da me majmunise, pogotovo ako ja nesto radim iz entuzijazma i zabave radi  da bi uveseljavao bajkere..a on da taj moj trud unovci i makne lovu u svoj dzep..pazi kurca mu.

Ja sam to osetio, i zato sam im da o do znanja da se ne zajebavaju sa mojim tekstovima.
Njihove tekstove neka daju kome hoce, a moje bez mog odobrenja nece materijalizovati niko.
Tako je bilo a to se da proveriti.
Znaci pre nego sto pokusas da pomesas babe i zabe dobro se uveri da si bas sve shvatio.
Ja svoje reci merim na gram i dobro znam sta sam hteo reci, tako da nema potrebe da mi ti" tumacis" i da mi ti dajes premisu na koga se odnosilo ono sto sam napisao.

paperinos

• Gost
« Odgovor #87 poslato: April 08, 2009, 04:52:39 posle podne »
Sto se tice sujete tu si potpuno u pravu necija sujeta je debelo povredjena.....samo nesto ne bih rekao da je moja.

Pa 'Doco" nisam ja taj koji vija  proganja i pravi akrobacije  i sve u istom stilu. ???

Daj poruci tamo onom sefu koji vas salje da se otvori i posalje nekog ko mi je dorastao....

Znam da je kriza i da je nemastina...ali.....bruka je da me napadate bez dobrih argumenata......razocarao sam se debelo...ocekujem stalno da se konacno  pojavi neko ko mi je ravnopravan protivnik.

Glupo je postalo posto sam vas  sve do jednog dusebriznika nokautirao  u prvoj rundi...pomislice ljudi da fingiram...publika od mene ocekuje  mnogo vise. ;D

Prosto je neverovatno koliko ste svi upoznati sa mojim slucajem.... ::) da li je moguce da sam ja tamo toliko bio poznat i da ste me bas tako detaljno analizirali....il ce pre biti da sam tamo nekoga dobro ocepio po sujeti pa se doticni nikako ne moze sabrati ni posle toliko vremena od kad sam mu nos natrljao.

Sta ga to muci i izjeda da mi je samo znati,eto uspeo je da napravi drustvo po svojoj volji , na svom forumu nema vise oponenata niti drugog misljenja,sta je onda porblem.......da nije to ono kukavicije jaje koje meni poturas.....sto se zvase SUJETA. ;D

Pozdravi sefa i reci mu da si dao sve od sebe.....i naravno ako ti bude trebala neka potvrda da si izasao na megdan,potpisacu ti je.....jebiga znam da lovu neces dobiti od njih...ali mozda ti dopadne koji burago automobilcic..... ;D
« Poslednja izmena: April 08, 2009, 08:13:01 posle podne od strane paperinos »

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #88 poslato: April 08, 2009, 05:42:45 posle podne »
Citat
bajkerske jajare beograda ( ovo je taman u skladu sa slovima).....
:D:D:D:D:D:D:D:D
Небитни пролазник

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #89 poslato: April 08, 2009, 06:58:36 posle podne »
Drugari, ja mislim da nema potrebe za grubim recima i vredjanjem.

paperinos

• Gost
« Odgovor #90 poslato: April 08, 2009, 08:21:48 posle podne »
Nema potrebe za vredjanjem.......neka niko ne bude iznenadjen i uvredjen.... ;D
Al da cu da kazem ono sto mislim i da cu da opltem ... to ce biti uvek......pogotovo kad uocim neku krticu da ovde livadu busi.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #91 poslato: April 08, 2009, 09:30:16 posle podne »
Nije mi namer da bilo koga vredjam, jednostavno paperinos svojim pisnjem ume coveka lepo da nasmeje. Ovo je sto sam citirao bas u njegovom stilu. Moj stav je u da su svi bajkeri isti, bilo da su u BG ili u bilo kom gradu ove planete.
Postovanje, druzeljubivost, motori, voznja,rock and roll, zene, pivo, sve sto volim vole i oni! Zato ne zeim da neko pomisli da imam neku posebnu ljubav prema beogradjanima ili prema nekim drugim. Svi smo mi braca!
Небитни пролазник

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #92 poslato: April 09, 2009, 10:46:19 pre podne »
Kao prvo paperinos mene niko ovde nije poslao i niko mi nije šef (bar dok ne diplomiram i ne nadjem posao :D), a dokaz da je upravo tvoja sujeta povredjena i to debelo je to što si moje postove u ovoj temi protumačio kao neki napad na tebe  :icon_scratch:

A ono što mogu još da protumačim iz tvojih par postova u ovoj temi s'ozirom da tvoje teme nisam čitao ni ovde ni na BJB-u je da imaš ozbiljnih problema sa sobom jer misliš da si pobedio nekoga (kako ti kažeš nokautirao u prvoj rundi) ko te uopšte nije ni napao niti pomenuo tvoje ime i još tražiš da ti se pošalje dostojan protivnik, da ti izadje na megdan. ALO BRE ČOVEČE izadji malo na sunce, provozaj motor i popi koje pivo zaslužio se po Nocinom mišljenju (rekao je da će da te časti) da ti se malo razbistri mozak, jer kako mi se čini počeo si da lupaš gluposti.

Meni je iskreno žao što imaš takvo mišljenje o BJB-u, jer kako su mi pričali ljudi koji su čitali tvoje teme citiram: ''Onaj paperinos je bio cool lik i lepo je pisao dok nije poludeo'' kraj citata. Ja sam jednom uzeo da čitam tvoju temu baš na ovom forumu ali nije mi se učinila zanimljivom i više je nisam ni otvarao, ali ne sumnjam da tu ima šta pametnog da se pročita čim je toliko posećena.

U svakom slučaju nemoj ni jednu moju reč da protumačiš kao neki napad na tebe i želju da ti se izadje na ''megdan'' jer stvarno rasprava preko foruma mi nikako ne ide. Ja samo želim da pitam ljude koji napadaju i pljuju po BJB-u zašto to rade i da im kažem u čemu po mom mišljenju greše.

Dalju diskusiju sa tobom mogu da nastavim jedino uz pivo kada se negde sretnemo, pa da pijemo dok se neko ne nokautira(od piva naravno)  :D :D :D

pozdrav dr.Bane

paperinos

• Gost
« Odgovor #93 poslato: April 09, 2009, 04:44:32 posle podne »
Tvoje postove nisam protumacio kao napad na mene...opet ne citas pazljivo.
Sam si umesao  i mene  kad sam tvoje insinuacije i "dobronamerne savete " predlozio da primenis i na bjb.
E sad da li  ja imam "ozbiljnih licnih probelma" ...pa opet zalazis u moje privatne vode, ja tebe kao licnost nisam "analizirao izvan konteksta" i sad opet otvaras novi front....a sve pod parolom "nema veze" i nije bitno....i  ono "ALO BRE COVECE".....i da bistrim mozak.,,, "primecujes " "jer sam poceo da lupam gluposti"....i onda si na kraju jos cuo  i da sam poludeo.

I kao vrhunac ...opet po  tvom pisanju koje citiram....  ne treba  to sto si napisao da protumacim kao napad na mene....nego da sednem i popijem pivo u tvom drustvu.

Divno.....pa gde skaupljas te mudrosti i za cega me ti smatras.

Sad sta mislis na ovako nesto kad bi ti ja recimo rekao....da si budala  i  idiot i da si kreten uz sve to da si i poltron..... ;D ali to nema veze ..... ;D to sad i nije bitno jer cu ti dati da popijes dva piva...

Zamisli da ti ja tako nesto kazem....a vidis necu ti reci jer to nije moj stil.
Ja kad polemisem polemisem samo protiv stavova a ne protiv tebe.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #94 poslato: April 09, 2009, 05:22:50 posle podne »
E, pa posto ste se tako lepo ispolemisali, sada bi bio red da se vratimo na temu!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #95 poslato: April 09, 2009, 06:06:35 posle podne »
ja mislim(ako smem)...da se uglavnom u svakoj temi neko popička oko gluposti.....ko voli(poštuje) bjb..nek ide na bjb...ko voli(poštuje)mas,nek ostane tu....mišljenja su različita,ali se sve svodi na isto.....e sad koliko je ko uradio za motocikliste srbije...to je već druga tema....bjb je više za neke vožnje,ture....dok je mas koncentrisovaniji na skupove.Jednostavno bjb i mas se ne mogu porediti ni u kom smislu,osim da su im poklonici motociklisti,iliti bajkeri.
ja lično nemam ništa protiv nikoga,čak šta više imam puno projatelja koji su "bjb-ovci" i "mas-ovci",mada ih ja ne delim po tome.svi su ili "čovek" ili "ono nešto drugo".....
 e sad što se teme tiče....bjb je odradio neke mnogo dobre stvari,ali stvari koje lično nisu za mene....ja sam više za skupove...odem ponesem 50jura...napijem se...slušam dobru muziku...upoznam dobre ljude....ponedeljak na posao....i tako u krug sve do septembra-oktobra...
 a ako rešim da odvozim neku dužu turu...onda stavim u džep 2000 jura i krenem....a onda mi ne treba ni jeftiniji servis,ni pranje motora......a ako već imam 2000 jura...onda mi je sve jedno jeli registracija 10 posto jeftinija ili ne....ali pošto nemam,držim se najjeftinije zabave-moto-skupova.....a naj veći fazon je što je sav taj "motociklizam" počeo kao zabava za sirotinju.....a sad.........PLATI PA SE KLATI

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #96 poslato: April 09, 2009, 06:20:25 posle podne »
@paperinos

kako god ili ti po engleski what ever

ko voli(poštuje) bjb..nek ide na bjb...ko voli(poštuje)mas,nek ostane tu....mišljenja su različita,ali se sve svodi na isto.....

Jedini problem je u tome što ljudi koji su nekad bili na BJB-u i sa njega otišli iz nekih razloga posle se na svakom mestu trude iz petinih žila da pljuju po BJB-u, a ja znam za sebe da nikada nisam rekao ništa loše o MAS-u, osim što je bila dobronamerna kritika. Poštujem rad MAS-a i koliko mogu tu sam da im pomognem, čak sam i na akciji DDK učestvovao prošle godine i opet ću ako vidim kada je i ako budem mogao da dam zbog predhodnog davanja