Pa morao sam to je bilo jace od mene kao Marksiste....

Konstantno se desavaju ovde napadi i pridike kojekakvih "dobronamernih" spopadaca.
Nisam namerno rekao kritike jer je kritika pozitivna stvar.
Dakle kriticari su dobrodosli ali pod uslovom da i sami prime istu i da se borba argumentima moze voditi i kod njih u gostima......
Znaci da se i na njihovom domacem terenu moze zaigrati kriticka utkmica bez mogucnosti da te sudija momentalno skartira sa crvenim kartonima, ili da te publika ne lincuje zato sto ne sutiras u svoj go ili neces da skines gace i da se naguzis kad te napadnu.
Dakle ukoliko misle da ovde kritikuju moraju se potruditi da i u njihovom dvoristu naprave adekvatne uslove za fer plej utakmicu.
Znaci kad ih neko tamo oplete i iskritikuje nemoj slucajno da mu bude izbrisano bilo sta...ili da pocnu da mu salju pretece poruke sa diktatom sta i kako treba da napise.
A ako mu i bude ne daj boze nesto od kritike izbrisano i ako se kriticaru onemoguci kritika da se odmah ti domaci kriticari bace u angazman i da se izbore za slobodu misljenja tog koji ne misli kao oni.
Ukoliko to nisu u stanju.....neka se ne javljaju ni ovde.
Ako se boje izbacivanja zbog podrske nekome ko nije na liniji...neka se ne hvataju kriticarskog zanata jer evidentno nisu za to dorasli.
Ako bi da tamo budu na liniji i da cute a da ovde razmahnu svoj kriticarski talenat neka se ne iznenade ako im svaki put sa time dobro natrljam nos.
Jer onda se njihova kriticarska misija svodi na palamudjenje....a pala......s nije kriticar.

..on se igra sa jajima...

to jest igra dzepni bilijar.
Dakle sto rece nas ......r i posten narod ( u vremena davna kad je bilo mnogo vise postenih i kad su posteni mogli da se izbore da nesto i objave)ne moze se jednim dupetom sedeti na dve stolice...u isto vreme.
Menjaj brale stolice do mile volje ali kad sedis sedi na jednoj pa posle na drugoj a ne da zasednes na dve u isto vreme.
To se ne moze, ili jesi ili nisi znaci ili si na jednoj ili si na drugoj..osim. osim..ako nemas bas veliko dupe...

to jest ako se nisi sav pretvorio u dupe.

Ljudi.... dupeta su postali prava napast..da ne kazem ovaj nas svet je zadesila prava epidemija i opsta najezda dupeta.
Ta metamorfoza coveka u dupe je postala prava posast novog doba.
Gde god da podjes ili se okrenes ono dupe....
Do juce bio normalan covek sa svojim ja... a vec danas postao dupe bez iceg stvarno svog...samo golo dupe.
Golo globalisticko dupe usablonirano i na liniji.
Pogresno i zlonamerno je protumacena i primenjena izreka.... gde god da krenes dupe ti je pozadi.

U danasnje vreme covek je okruzen dupetima, dupeta vrve na sve strane, dupe je postalo cilj i premisa svake ljudske aktivnosti......radi se za dupe, zivi se za dupe.
Dupetu je jedini cilj i misija da sve oko sebe pretvori u dupe i da drugi koji to nisu postanu dupeta.
Zbog dupeta se vode ratovi, zbog dupeta se razum gubi, ono je prvo na listi prioriteta u svim aktivnostima covecanstva, dupe zapravo vrti ceo svet.
Svet se oslonio na dupe.
Dupe je na vlasti i u opoziciji.
Dupe vedri i oblaci ovim svetom.
Kad bolje razmislim i zemaljska kugla je dobila dupeliki izgled.

A dupe zna se sta najbolje ume da radi i za cega ga je bog stvorio. neka mi oproste gospoje i dame...al moracu biti malko konkretan.. dupe je stvoreno ....da sere i da prdi.

Taki mu je posao.
To i nije neki rad...barem ne konstruktivan.. da se covek sa time pohvali..osim ako neko ne smatra istresanje govana i sranje gde god se stigne i na svakom mestu nekim dicnim radom.
Zna se da to nije kulturno raditi na javnim mestima.onako pred svetom..mislim tako je bilo ..barem do sad.

Za to su namenjene one prostorije....sa nacrtanim cipelama ili sesirima....gde se to obavlja bez mnogo pompe i galame.
Ako gresim molim vas ispravite me....jer nisam bas u toku sa najnovijim trendovima.

Toliko za sad o mom traktatu o dupetu.....
Stalno se pokusava utrpati znak jednakosti izmedju baba i zaba.
Posto se svi nesto ustrucavaju mora patak ( sa njegovim ostrim i brbljivim kljunom

...)da kaze ono sto je toliko vidljivo da bas bode oci.
Nekako se uvek dusebriznik kriticki nastrojen u tudjem ataru voli razmetati i udesavati svaku travku pod konac nego da svoju zaparlozenu livadu punu korova uredi.
Nasu bi livadu da razgradi od drvene tarabe i da bude otvorena za ispasu svih, a svoju bi da ogradi sa pet reda bodljikave zice i da uvede struju.
A mi treba da to podrzavamo i da u cilju "druzenja" to podrzimo kao nesto sasvim normalno.
Tako je uvek bilo u ovoj drzavi, stalno smo se sklanjali pred kojekakvim nasrtljivcima pod geslom pusti neka ga, uvidece da gresi.
A nasrtljivci su postajali sve osioniji i gramziviji, da ne kazem nezajazljivi dok se nije desilo da su divlji oterali pitome.....i eto videli ste dokle nas je to dovelo.
Od divljaka i otimaca svih boja i kalibara se vise ne mozes braniti ima ih u svim strukturama zajasili su nas i krv nam piju....a sve zbog dupeta...

Ako me neko likvidira zbog svih mojih ostrih kritika ( ne daj boze)...prvo na listi osumnjicenih ce da bude ...DUPE.