Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Jao meni,jakog li foruma,jake li drzave,jakih li motorista,kakve su ovo protekcije,covek tek dosao,a vec MODERATOR,da si dosao dva dana ranije,kandidovali bi te za pre'sednika Srbije!Cista politika dvostrukih standarda!
Citat: Beli Januar 31, 2008, 10:21:59 pre podneJao meni,jakog li foruma,jake li drzave,jakih li motorista,kakve su ovo protekcije,covek tek dosao,a vec MODERATOR,da si dosao dva dana ranije,kandidovali bi te za pre'sednika Srbije!Cista politika dvostrukih standarda! PA BIO JE MODERATOR NA PRVOM MAS FORUMU, JEDVA SMO DOCEKALI DA OPET BUDE ISTI TIM
Citat: DEKI FAMILIJA Februar 01, 2008, 07:03:06 posle podneCitat: Beli Januar 31, 2008, 10:21:59 pre podneJao meni,jakog li foruma,jake li drzave,jakih li motorista,kakve su ovo protekcije,covek tek dosao,a vec MODERATOR,da si dosao dva dana ranije,kandidovali bi te za pre'sednika Srbije!Cista politika dvostrukih standarda! PA BIO JE MODERATOR NA PRVOM MAS FORUMU, JEDVA SMO DOCEKALI DA OPET BUDE ISTI TIM Pa sta se ovde funkcije prenose,gori ste od komunista!!!