Slusaj brate!
Prvo,jedan od Admina te je vec upozorio da nisi ispostovao osnovno pravilo foruma da se predstavis tamo gde je to predvidjeno!
Drugo,otvorio si temu sa odredjenim pitanjem i zeljom da drugi daju misljenje o tome !
Trece,dobio si misljenje od vecine po tom pitanju,koje se izgleda razlikuje od tvog,pa se tema pretvorila u raspravu tebe i drugih clanova foruma!
Cetvrto,ovakvim stavom
npr.da nekom nebi palo na pamet da ukine upad.
si vec poceo da delis packe,sto prevazilazi nivo razmene misljenja!
Peto,ovo su zvanican sajt i forum MAS-a,a mi clanovi MAS-a naplacivanje ulaza ne smatramo gestom nedobrodoslice,vec gestom pomoci klubu organizatoru,tako da ces za svoju ideju i stav,ovde tesko naci istomisljenika!
Sesto,gostima sa strane vecina klubova,clanova MAS-a, ne naplacuje ulaz!
Sedmo,na oko 8o% skupova u HR se ulaz ne naplacuje,ali nista i ne nudi!Nema besplatnih poklona,klope niti bilo cega drugog,sto mene,iako mi se to ne dopada,ne sprecava da idem na njih,niti mi pada na pamet da organizatorima to predocavam!Jednostavno,svako organizuje skup onako kako misli da je najbolje!
E sad posteno razmisli!
Petak,vecera na vecini skupova fraj! Subota rucak! Nedelja dorucak!Na ulazu prigodan pokloncic! E sad otidji na ta tri obroka u najgoru kafanu,plati,kupi te sitnice na trafici ili knjizari,saberi koliko kosta,pa onda reci da li je ulaz od 5 eura gest nedobrodoslice !!!