Ma jebem ti OMV zapalit cu ga! Prije mozda 2 mjeseca usuo sam njihovo ulje! Od sad cu castrol svi mi ga preporucuju, jest da je skuplji od ostalih ali... sta se mora mora se 
Onda mi je definitivno zbog toga! A od sad cu malo ulja stavljat i u rezervoar (svi to rade i nema nikakvih problema)!
nemogu da verjem sta sam sve procitala ovde al aj ...( nevezano za decka s problemom )
no ...
fino ti drugar uzmi dvotaktol neki malkice kvalitetniji ... gorivo u kanister ... dvotaktol u kanister promuckaj i onda sipaj...
obavezno vidi dal ti mesac za ulje sljaka ...kod cvaja sto je vec neko pomenuo - dex ako se nevaram - mesac je velika mana i on kad ti skikne mos oma da spremas pare za generalku
KOLIKO JE OSCTECEN klip??? obavezno vidi...mozda neces morati da ga kupujes( mozda ima nade za preradu)
meni je moja RD-jka svojevremeno napravil a sl. problem al ona kad je odvalila klip nije htela da mrdne
sad jedan mali savet za tebe
OBAVEZNO pred svaku voznju cvajom ...DOBRO proveri sve moguce srafove ... CVAJA JE TO
a za ovog " pametnjakovica " sto je pomenuo mikro prekidac mogu samo reci ...

decko je NAPOMENUO da motor nemoze da se otvori ...i lepo probije ...sto znaci da ga je vozio ...
mikro prekidac nedozvoljava da se bukvalno mrdne iz mesta
LOL
MAJSTORI MOJI ....
ZENSKO MORA DA VAS UCI roooofl