April 27, 2026, 11:58:47 posle podne

Autor Tema: PARACIN - DOCEK UCESNIKA MOTO RELIJA KROZ SRBIJU  (Pročitano 3118 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dime Zmaj - MC White Angels

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
PARACIN - DOCEK UCESNIKA MOTO RELIJA KROZ SRBIJU
« poslato: Maj 29, 2009, 01:19:46 pre podne »
Na danasnjem sastanku clanova moto kluba WhiteAngels - Paracin podeljeni su zadaci oko organizacije doceka ucesnika moto relija kroz srbiju. Bicete detaljno obavestavani o dogadjanju i planu i programu ovog desavanja.
Docek bice organizovan i docek ce pratiti dobra svirka sa gostima iz inozemstva za sada u pregovorima sa mladom rock grupom kao i sa Djordje Davidom kao poznatijem izvodjacu. Nadamo se da ce finansije dozvoliti njegovo gostovanje 03.07.2009.
Docek bice otvoren za sve posetioce BEZ NAPLATE ULAZA takodje klopa za ucesnike relija i naravno bice i za ostale dobronamerne bajkere koji nas budu posetili. Ujutru dorucak samo za ucesnike relija a bogami i kafica, rakica za sve koji budu tu sa nama.
Finansije ocekujemo od sponzora i kluba naravno kao i za dalje planiranje i uvecanje doceka od naseg kulturnog centra i opstine. Tako da kako oni budu sirokih ruku i mi ce mo to iskoristiti u vase zadovoljstvo.
Obavesticu vas uskoro o detaljnom planu i programu pa dodjite kod nas i zabavite se. Ovo je samo uvod u nase dogovore i planove za taj spektakl, gde je vecina odgovorila da bi sa ucesnicima relija rado otisla na njihov zavrsetak na Borskom Jezeru
Dime

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: PARACIN - DOCEK UCESNIKA MOTO RELIJA KROZ SRBIJU
« Odgovor #1 poslato: Maj 29, 2009, 07:21:00 pre podne »
Potrudicemo se da budemo DOBRI gosti  >:D ;D

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
« Odgovor #2 poslato: Jun 27, 2009, 04:30:16 posle podne »
A pozvani ste svi na docek ucesnika relija 03.07.2009 kao sto rekoh bice solidne svirke okolnih bendova koji su u rangu profi muzicara takodje klopa za ucesnike a i goste koji dodju nadamo se velikom kazanu od naseg prijatelja kluba koji ce inace drzati  par tezgi sa klopom i picem. Takodje klub intervenciju vrsi da pice bude sto jeftinije za sve nas recimo pivo 50 din itd.
Takodje posle zurke, svirke i ludila 04.07.2009 krecemo zajedno sa ucesnicima za Borsko Jezero gde je i zavrsnica pa spremite rostiljsko meso jer resetku nosimo :-) (u slucju da zaboravimo resetku skinucemo sa nekog naseg trajka onu donju rosvajnu :-) Zozaaaaaa ode trajk na i za rostilj).
ZNACI DOBRO DOSLI      Docek ucesnika relija u Paracinu 03.07.2009

Van mreže stemark

• Suvozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Jun 28, 2009, 08:06:50 posle podne »
Zna li se gde se pravi taj doček relista u Paraćinu'Rado bih svratio da doprinesem "atmosveri"! :D

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Jul 01, 2009, 12:20:40 pre podne »
Naravno naj novija informacija.......
MC White Angels iz Paracina Vas poziva na docek ucesnika relija 03.07.2009. u parku kod Hale Sportova. Ocekujemo Vas da zajedno sa nama docekate nasu bracu uz Djordja Davida, Innuendo band, Bez panike molim i drugih bendova. Bice obezbedjeni stadnovi sa picem po normalnim cenama :-) i dobrom klopom. Ujutru dorucak i svi skupa na Borsko Jezero. DOBRO DOSLI

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Jul 01, 2009, 11:55:09 pre podne »
 *64 *68 *74 *74 *74

STIZEMO!!!

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jul 06, 2009, 11:33:53 pre podne »
NAdam se da je nasa organizacija bila OK evo slike bice na sajtu postavljene cim stignu. Takodje se nadam da ste svi koji ste dosli bili zadovoljni.
Dime

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #7 poslato: Jul 06, 2009, 12:03:35 posle podne »
U Paracinu sve kako se i ocekivalo, ali naj vise nas je odusevio bazen (u dnevnom delu programa) kupanje i plivanje nam je bes prijalo jedino se jadna devojka SPASILAC bas namucila kada smo mi dosli. ;D >:D ;D *95

A i sve ostalo je bilo SUPER. KAMP, MUZIKA, KLOPA, a bilo je tu i nekog zenskog sveta tako da su mnogi sutradan dremali na motorima srecom samo nekih stotinak kilometara.

HVALA domacinima na onakvom doceku.
Bice i slika samo polako da se vratimo u stvarnost.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Jul 07, 2009, 08:42:33 pre podne »
 RESPEKT!

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #9 poslato: Jul 07, 2009, 06:46:34 posle podne »
Zalim sto niko iz BALKAN BOY nije ucestvovao na reliju ali ima dana,pa ce mo ispraviti to.
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #10 poslato: Jul 08, 2009, 12:34:32 posle podne »
Fenomenalan docek, na odlicnom mestu, jos uvek lelujam i ne mogu da mi se slegnu utisci. Sve u svemu bilo je fantasticno.
Velika pohvala za domacine.

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #11 poslato: Jul 09, 2009, 03:12:35 posle podne »
paracinci nulaaaaaa,da neulazimo dalje u temu,ko je bio zna o cemu pricam,jeftina je bila jedino voda 100 din,haha
i momak sa bine koji nas naziva seljacima posto nezna da otpeva MOTORI
« Poslednja izmena: Jul 09, 2009, 03:59:37 posle podne od strane boskegsxr »
samo polako i pun gas

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
« Odgovor #12 poslato: Jul 10, 2009, 01:00:29 pre podne »
Eh sad zbog pesme koju nije znao da otpeva ne valja nista malo strogo receno jer si jedini koji tako kaze. Cene nisu bile prevelike a klopa i torta uz klopu je bila za svakoga po 2 puta da se vrati cak je i za uvece ostalo. Nemam komentar ja ovako nisam docekan nigde u gosti kao sto ste vi kod nas.
Evo malo slika

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #13 poslato: Jul 10, 2009, 07:41:15 pre podne »
Meni i mojoj ekipi (LA MOTO a i drugima sa kojima sam razgovarao) u Paracinu je bilo super, kamp - ekstra, bazen - super - besplatno, klopa, pasulj - uobicajeno i u dovoljnim kolicinama, torta - iznenadjenje, smestaj za nekoliko parova - besplatno, pivo toceno 60,00  0,3l znaci malo skuplje nego na drugim mestima ali to zanemarujemo. Bina i muzika kao na moto skupu.
Moje misljenje je da je Zuza i njegova ekipa sve odradili odlicno.

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #14 poslato: Jul 10, 2009, 11:35:41 pre podne »
da torta i ostalo je bilo za pojedince i po tri puta a za neke nijedanput,necemo o tome ceo reli je bio super
mozda sam ja malo preterao ali kafa ujutru cetrdeset dinara i odmah sam je prosuo kuvana je nogama,i neradi se o jednoj pesmi nego sa bine decko kaze sa seljacima se nemoze,uzas,prvi bend je bio extra i zadnji bend je bio extra ona riba peva ubija,narkomani mi se ispovracali na sator,nema nigde voda da se umijes niti wc da pisas,iskoristili ste reli da nakupite malo para onaj sto je drzao sator je tek prica za sebe,a gnjatu je sve bilo potaman,cista politika
samo polako i pun gas

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Jul 14, 2009, 04:05:57 posle podne »
i gorivo iz mog motora....?

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #16 poslato: Jul 14, 2009, 06:27:09 posle podne »
 ??? :icon_scratch: ??? :icon_scratch: ??? :icon_scratch:
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže boskegsxr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #17 poslato: Jul 16, 2009, 10:42:38 posle podne »
tebi noco svaka cast necu ti ostati duzan sto si mi pomogao brate,priznajem da sam posao malo nespreman u sve to ali nisam ja krivac,isao sam ispred kluba i to sa znas cime,pozdrav tebi brate i hvala na pomoci da izdrzim do kraja oduzicu ti se,upoznao sam mnogo ljudi iz tvog kluba i svi su legende.pozz
samo polako i pun gas