April 25, 2026, 10:14:45 pre podne

Autor Tema: ....  (Pročitano 2759 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
....
« poslato: Jun 16, 2009, 05:33:01 posle podne »
.
« Poslednja izmena: Jun 20, 2009, 10:36:44 posle podne od strane K_A_W_A »

Van mreže p0peye

• Suvozac
  • *
  • ko se čuva i Bog ga čuva
Odg: RADAR BLOKATOR
« Odgovor #1 poslato: Jun 17, 2009, 10:48:25 pre podne »
Ne mogu da vidim filmić, tako da ne znam da li je "pokriveno" moje pitanje, ali možda možeš ti da odgovoriš:

Koliko je delotvoran protiv Laserskih radara?

(ide neka priča da detektori mogu da detektuju i laserske radare, ali je problem u tome što kada su ga detektovali, uhvatili su njegov zrak, a to znači i da je laserski radar uhvatio signal i već očitao tvoju brzinu, tako da ti džaba i kočenje i sve...)
Ko se čuva i Bog ga čuva - pamet u glavu kacigu na glavu i oprezna-sigurna vožnja!

pozz,
p0peye

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #2 poslato: Jun 17, 2009, 11:43:02 pre podne »
Ja koliko vidim ovo radi, verujem da je dobra stvarcica za onoga ko vozi neki od R masina. Meni ne treba!@
Небитни пролазник

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
...
« Odgovor #3 poslato: Jun 17, 2009, 04:05:04 posle podne »
.
« Poslednja izmena: Jun 20, 2009, 10:37:48 posle podne od strane K_A_W_A »

Van mreže BorisMotoMiric

• Dobar Vozac
  • **
  • CBR 600 F2
« Odgovor #4 poslato: Jun 20, 2009, 10:59:56 pre podne »
Dobra spravica...
BorisMotoMiric-MK Vrsac

Van mreže Pop Milan

• Vozac
  • *
  • GSX-R1000K6
« Odgovor #5 poslato: Jun 20, 2009, 11:18:33 pre podne »
Ja koliko vidim ovo radi, verujem da je dobra stvarcica za onoga ko vozi neki od R masina. Meni ne treba!@

Ovo je dobro za one koji ne voze ,,r'' masine jer panduri njih redovno startuju inace ove sa ,,r''-ovima oni i ne zaustavljaju . ;D

panta

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Jun 20, 2009, 09:16:57 posle podne »
E pa ovako, to su me svi pitali. Znaci detektor, registruje radar i imas 5-8sec da smanjis brzinu. A to je i zabranjeno po novom zakonu. Sto se tice blokatora, on je stalno ukljucen, pandur uperi radar u tebe, ali NE MOZE DA TI OCITA BRZINU. I ti ako hoces mozes da prodjes tako pored njega ili smanjis brzinu pa ga onda isklucis. Ja sam im uvek u inat prolazio sa preko 200, a nisu nista mogli, jer nisu ni znali koliko idem :D Eto cela prica. Znaci detektor, detektuje radar pre nego sto pandur ocita tvoju brzinu, a blokator, blokira radar i pandur nikako nemoze da vidi koja je tvoja brzina. Ma dovoljno da te dva puta izvuce i vec se isplatio. Detektor je zabranjen po zakonu, ali blokator nije. I radi za sve pandurske radare.

Si baaaš onako siguran?

Član 29.
U vozilu se u saobraćaju na putu ne sme koristiti, niti nalaziti, uređaj odnosno sredstvo, kojim se može otkrivati ili ometati rad uređaja za merenje brzine kretanja vozila, odnosno drugih uređaja namenjenih za otkrivanje i dokumentovanje prekršaja.
Zabranjeno je stavljati u promet i reklamirati uređaje i predmete iz stava 1. ovog člana.

Član 331.
Novčanom kaznom u iznosu od 15.000 do 30.000 dinara ili kaznom zatvora u trajanju do 30 dana kazniće se za prekršaj lice koje postupi suprotno odredbama iz sledećih članova ovog zakona:
1)   člana 29. stav 1, ako se uređaj koristi,
2)   člana 29. stav 2, za lice koje nije preduzetnik,

Predpostavljam da ovo prodaješ kao fizičko lice jer su kazne za preduzetnike i pravna lica bitno veće.
Prema odredbama ovog zakona on stupa na snagu osam dana po objavljivanju a primenjuje se za šest meseci. Imaš vremena da spremiš parice ili si nađeš udobno ćebence.

A postoje i neka pravila za provajdere. Sveže pooštrena.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
...
« Odgovor #7 poslato: Jun 20, 2009, 10:30:14 posle podne »
Posto nisi kupac, mani se komentara. Sprava radi posao i to je cela nauka .......... :police:  *320
« Poslednja izmena: Jun 20, 2009, 11:04:58 posle podne od strane K_A_W_A »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
Odg: ....
« Odgovor #8 poslato: Jun 21, 2009, 08:21:10 posle podne »
Ovo izgleda Panta hoce da nas uplasi  :icon_scratch:

panta

• Gost
Odg: ...
« Odgovor #9 poslato: Jun 21, 2009, 10:20:30 posle podne »
Posto nisi kupac, mani se komentara. Sprava radi posao i to je cela nauka .......... :police:  *320

To što si prodavac ne čini tvoje tvrdnje ništa istinitijim, čak ni kada ih obrišeš iz diskusije.

To šta prodaješ me baš nako ...,  sve dok ne počneš da ubeđuješ ljude kako je legalno.

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
Odg: ...
« Odgovor #10 poslato: Jun 22, 2009, 09:00:54 pre podne »
To što si prodavac ne čini tvoje tvrdnje ništa istinitijim, čak ni kada ih obrišeš iz diskusije.

To šta prodaješ me baš nako ...,  sve dok ne počneš da ubeđuješ ljude kako je legalno.

Pa ako te nako...., sta se onda javljas decko tvrdi da radi posao i ja sam licno imao iskustvo sa tom spravom
i spasila me je i to ne samo mene nego grupu od 3 tri motora. Ne vidim da je neko ovde ubedjivan da je legalno cak je lepo i napisano da po novom zakonu nije legalno. Sto brate ne otvoris novu temu o tim uredjajima nego si nasao ovde da skrnavis decku oglas.