čak šta više kada vidim žensko na motoru......
e sad to što ih je malo,po meni više ih čuvamo,ali ipak nisu ugrožena vrsta
sta da kazem na ovo ...Licno iskustvo od prosle godine...jurcanje pandura preko gazele SVAKO JUTRO,namerno zadrzavanje...ne bi li skontali da je ipak to sto vide pred sobom ipak zensko,kazne nisu pisane jer znam njihove cake (daj kintu i super sve) i slabi su (jeste previse zenski al ) slabi su na dekolte
preko leta sam ko zasticen beli lav al u suprotnom ko srna ovca - gde god postoji pandur mora da me zaustavi,ako mu stanem onda se otvara natkasna(vilica padne) kako to zensko -pa krece gnjavaza sa silnim pitanjima kako ja vozim itd...i nepustaju ispod pola sata-doduse sad sam se jos vise iz bezobrazila...tako da ....piiiiip dovoljno ce biti da ih ne voleeeem!!!!
a sto se CUVANJA TICE sto je je ...
u NASEM svetu svima tpredstavljamo male mace(vecinom slucaja)princezice koje cuvaju i vise no sto je to potrebno,nedaju nam da prljamo ruke(oko mehanike) da nebi mozda uprljale noktice
na nama je da se izborimo za ono sto nama treba
JA VOLIM DA PRLJAM RUKE DA SAMA POPRAVLJAM SVOJ MOTOR i iskreno dolazim na VELIKO postovanje A ne "CUVANJE PRINCEZE " kod skoro svakog BAJKERA
a fensera ce uvek biti ...kao i onih sto se busaju u grudi sa recenicom TO NIJE ZA TEBE...e zabole me bas
JA OVO VOLIM-ZIVIM -i mnooogo mi je lepo ...
sta htedok reci
HVALA NA CUVANJU al smanjite malo onaj fazon " mazicu ga pazicu ga i zvadju ga djole" iz crtaca ...NEKAD NEKOG ZNA PREVISE DA UDAVI

(ne bunim se samo kazem )
i jos jednom veliko hvala