April 24, 2026, 04:20:25 posle podne

Autor Tema: Ako može pomoć oko GSX 600-750 F...  (Pročitano 2060 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
Ako može pomoć oko GSX 600-750 F...
« poslato: Februar 16, 2010, 03:48:37 posle podne »
Evo ovako. Treba mi neko ko poseduje gore navedene motocikle, a nalazi se u Beogradu ili bližoj okolini da mi ovih dana omogući "gledanje" sa istim. Razlog gledanja je taj, što me je isti vrlo zaintrigirao svojim izgledom (mnogi kažu da je ružan   ;D ;D) a i svojim sposobnostima (po rečima onih koji ga poseduju). Mislim na model od '98-2002.
Ono što mene interesuje je da sednem na njega (u mestu) da bih video prija li to mojim leđima operisanim od diskus hernije koja bi, ovog leta (Bože zdravlja), trebalo na njemu da provedu nekih 3-4 'iljade kilometara u cugu. Pod tim "u cugu" podrazumevam dnevnu kilometražu od 350-400 km, puta desetak dana. Unapred hvala na vašim pozitivnim odgovorima.   :)
...

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: Ako može pomoć oko GSX 600-750 F...
« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2010, 05:17:59 posle podne »
JA imam GSX 750 F. 1996. godiste. Za mladje decake motor je mozda ruzan, o ukusima ne treba raspravljati. Sto se tice udobnosti, odlican je znaci do mora bez stajanja bez problema, sediste je udobno i za vozaca i za suvozaca. Na reliju 2008. i 2009. bez zamora i napora. I moj je naprodaju a verovatno bi opet uzeo takav samo noviji ili neki slican, sa blizu 50 godina tesko da bi mogao da se sa nekim R-om borim i 100 km a kamoli vise. Ja sam u Lazarevcu pa ako prolazis ovuda javi se i sedi pa sam proceni. Gnjat LA MOTO Lazarevac.

kuratista

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Februar 16, 2010, 06:10:47 posle podne »
Vozio sam gsx 750f poprilicno dugo, doduse moj je bio 93 god i vozio sam ga do 99-te. Nisam probao ovaj novi model ali ako je udoban i dobar  kao stari neces se pokajati, a sto se tice ledja mislim da ce ti biti ok. Ja sam visok 192cm i vozio sam po 300 km bez stajanja i nisam se umarao! ;)

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: Februar 16, 2010, 07:14:39 posle podne »
JA imam GSX 750 F. 1996. godiste. Za mladje decake motor je mozda ruzan, o ukusima ne treba raspravljati. Sto se tice udobnosti, odlican je znaci do mora bez stajanja bez problema, sediste je udobno i za vozaca i za suvozaca. Na reliju 2008. i 2009. bez zamora i napora. I moj je naprodaju a verovatno bi opet uzeo takav samo noviji ili neki slican, sa blizu 50 godina tesko da bi mogao da se sa nekim R-om borim i 100 km a kamoli vise. Ja sam u Lazarevcu pa ako prolazis ovuda javi se i sedi pa sam proceni. Gnjat LA MOTO Lazarevac.

Hvala na ponudi, ako ne nađem nekog u samom Beogradu, svratiću do Lazarevca. Ko zna, možda padne i neka pogodba.
...

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #4 poslato: Februar 16, 2010, 08:56:00 posle podne »
Sto se ledja tice zavisi koga vozis, ova moja ne zna da sedi na motoru pa su meni ledja otpala za 50km :D doduse i njoj se pa kaze nece vise samnom na motor jupiiiii  >:D

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #5 poslato: Februar 16, 2010, 09:15:49 posle podne »
Sto se ledja tice zavisi koga vozis, ova moja ne zna da sedi na motoru pa su meni ledja otpala za 50km :D doduse i njoj se pa kaze nece vise samnom na motor jupiiiii  >:D

Ja ipak mislim da je tu bilo naglog kocenja, ubrzavanja, zalamanja isl. >:D >:D Arezultati su postignuti ;D ;D

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Februar 16, 2010, 09:49:17 posle podne »
Ova moja je poprilično mirna  ;)  ;D, tako da sa te strane nemam problema, a i volim da idemo zajedno.  8)
...