Posto si iskoristio pravo moderatora da me ucutis u ovoj temi nisam se hteo dalje javljati ali pregledajuci temu "MAS Maticni klub" naidjoh na ovaj tvoj post:
Citat: vudu
Vidim ja da ova tema ide u smeru da clanovi MAS-a,koji se ne slažu sa ovom idejom, treba da se pravdaju "samostalcima" !
Da se ne foliramo!
90% "samostalaca" su do juče pričali da su protiv klupske priče i zgražavali se nad njom,pa ne vidim trazlog zbog čega bih sad MAS trebao da ih prihavti raširenih ruku,niti me neko može ubediti da će većina sutra promeniti svoje mišlenje i razviti "bratsku ljubav" sa klubovima !
Niko me ne može ubediti ni da je zajednički interes dovoljan za koegzistenciju klubova i "samostalaca" u MAS-u,jer je ovo Balkan ,gde su postupci bili rukovodjeni emocijama i u važnijim životnim pitanjima nego što su bajkerska pitanja !
Pa me zanima sta se toliko promenilo u tvom stavu za nekih mesec-dva da od protivnika novog kluba koristis pravo da me ucutis ili mozda banujes zato sto kritikujem osnivanje kluba za samostalce?
?
Prvo,nisam te ucutkivao,vec te na vrlo fin nacin upozorio,ne zbog tvog suprotnog misljenja,vec zbog nacina kako si branio svoje stavove,tipa pominjanja "diktatora" itd.
Drugo,za vise od dve ipo godine postojanja ovog foruma,samo su banovana dva clana,tako da tvoje razmisljanja u tom smeru su nepotrebna,jer su moji i MAS-ovi principi mnogo jaci od bilo kojih vrsta provokacija

Trece,i na Skupstini MAS-a,a i Squi-u licno sam rekao da je ideja o Maticnom klubu falš,iz mnogo razloga,sto misli i vecina clanova Skupstine MAS-a !Od samog imena,koje je nepromereno necemu sto tek treba da se inkorporira u postojece tkivo,do mase resenja koja su izazvala negodovanje mnogih clanova!!!
Cetvrto,licno sam Squi-u obecao da cu uciniti sve sto je u mojoj moci,da se nadje nacin,naravno primereniji,za ulazak "samostalaca" u MAS !!!
Peto,a mozda i prvo,moze ziv covek i da pogresi,pa kad vidi na delu saradnju MAS-ovaca i "samostalaca",jednostavno promeni misljenje