Mart 28, 2026, 04:43:10 pre podne

Autor Tema: Moto susret Silver Riders Velika Plana 16 i 17 april .2010  (Pročitano 6492 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
  • Kcer ludog oca
Moto susret Silver Riders Velika Plana 16 i 17 april .2010
« poslato: Februar 22, 2010, 03:05:18 posle podne »
Moto susret u Velikoj Plani u organizaciji moto kluba Silver Riders odrzace se 16 i 17 aprila kod auto puta pre motela ko dolazi iz pravca Beograda.

Dopuna najave!

PETAK

12 h otvaranje skupa i kampa.Ulaz  je 300,00 dinara, dobija se poklon prisivak kluba i jos
svasta po nesto.Za veceru riblja corba, ko ne zeli corbu od kluba ,moze da naruci pecenje (razno)
i rostilj.

SUBOTA

Docek gostiju...
- 14 h pocinje rucak
- 16 h bikerske igre( zanimljive)UZ PRIGODNE NAGRADE.
- 20 h pocinje rock koncert sa grupama sa kojima smo u pregovorima.
- 22 h nastupa ''Far'.'
  Ocekuju vas promotivne cene pica, npr pivo toceno 60,00 din....
Pozivamo vas da ulepsate nas prvi  humanitarni i memorijalni moto skup u Velikoj Plani kod hotela'' UNIJA" na starom sajmistu.
 Prilaz do moto skupa ce biti vidno obelezen.
Za sve informacije;Dule 069/100-66-10,pozdrav od  SILVER RIDERS

Ovo je ujedno i otvaranje moto sezone!
« Poslednja izmena: Mart 12, 2010, 02:19:23 posle podne od strane Anka »
Devojka moze da bude sa sela ali motor mora da je iz Japana

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Moto susret Silver Riders Velika Plana 16 i 17 april .2010
« Odgovor #1 poslato: Mart 02, 2010, 01:37:05 posle podne »
Moto susret u Velikoj Plani u organizaciji moto kluba Silver Riders odrzace se 16 i 17 aprila kod auto puta pre motela ko dolazi iz pravca Beograda.Ovo je ujedno i otvaranje moto sezone!!
Pa neka im je sa srecom,da im Bog da lepo vreme,a Dule je veliki covek i znam
da sa njegove strane ce sve biti OK.

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #2 poslato: Mart 06, 2010, 07:35:32 posle podne »
Dule javlja da je sve spremno za dobar provod i organizaciju na nivo. *71 *315 *515 *556

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 12, 2010, 01:50:34 pre podne »
Dule dopunjuje svoju najavu za skup;
petak:
12 h otvaranje skupa i kampa.Ulaz  je 300,00 dinara, dobija se poklon prisivak kluba i jos
svasta po nesto.Za veceru riblja corba, ko ne zeli corbu od kluba ,moze da naruci pecenje(razno)
i rostilj.
subota:
docek gostiju , u 14 h pocinje rucak a od 16h bikerske igre( zanimljive)UZ PRIGODNE NAGRADE.
Od 20h pocinje rock koncert sa grupama sa kojima smo u pregovorima.
A od 22h nastupa ''Far'.'Ocekuju vas promotivne cene pica, npr pivo toceno 60,00 din.
Pozivamo vas da ulepsate nas prvi  humanitarni i memorijalni moto skup u Velikoj Plani kod hotela'' UNIJA"na starom sajmistu.Prilaz do moto skupa ce biti vidno obelezen.
Za sve informacije;Dule 069/100-66-10,pozdrav od'SILVER RIDERS" *26 *42 *44 *71 *200 *200 *200 *315 *573 *565 *611

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #4 poslato: Mart 12, 2010, 01:21:17 posle podne »
dolazimo  >:D >:D >:D

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #5 poslato: Mart 12, 2010, 02:20:48 posle podne »
Sad je sve lepo skockano  *42 *301

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Mart 12, 2010, 03:46:02 posle podne »
a uuu al ce da pijemo pivo uhh :D

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #7 poslato: Mart 14, 2010, 07:02:21 posle podne »
 *319 *325 *315 *550

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Mart 14, 2010, 08:15:25 posle podne »
Koliko ja znam moto skup u Velikoj Plani je 25.26.27. Jun i tako je već godinama unazad. Svako vreme nosi svoje i normalno je da se otvaraju novi klubovi ali mislim da nije u redu napraviti skup kad hoćeš i kako hoćeš i da za dva meseca jedan grad ima dva skupa, jeste Srbija mala ali...
EXTREMi će u ovom terminu otići u velikom broju kod Marka u Kruševac na žurku, a na skup u Planu idemo kao i do sada 25.-26. Juna kod Vladice i braće Free Wheelsa....
Ovakva vrsta reklamiranja skupova na našem forumu, nekome će se obiti o glavu debelo, mislim na neki klub koji će biti suočen sa dupliranjem termina sa klubom koji nije u MASu. Setimo se samo pre godinu dve kako je predstavnik ovog kluba iz Plane napljuvao kompletan MAS i UO i sve članove u njemu i koliko je frke bilo oko svega toga. U poslednje vreme ove boje vidjam sao na ledjima Duleta iz Plane (možda ne vidim baš najbolje ali..) ako je to njegov ćef da napravi sebi novčanu korist OK ali nije u redu ovolika reklama...
Nek me Planjani isprave ako grešim.

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #9 poslato: Mart 14, 2010, 09:10:31 posle podne »
Uopste ne razumem tvoje ne slaganja sa ovim skupom u Velikoj Plani,vidim da je samo tebi trn u oku ovaj skup a ne vidim bas jasan razlog da to bude.Planjnima da smeta oni bi se oglasili do sada a koliko vidim i kako Dule kaze nema tu nikakvih problema.Ako cemo tako i u Smederevu ce ove godine biti dva skupa,neko ko pravi tolike godine skupove izgubio je svoj termin ali sta je tu je bice bolje .Kazes znas samo za jedan klub u Velikoj Plani,u Smederevu kao sto si upoznat i znas ima 7 moto klubova i sta treba reci da se zna samo za jedan ja ne zelim da budem bezobrazna ali to su cinjenice.Silver Riders nema taj cef kao sto ti kazes da napravi novcanu korist vec svoj skup prvenac u cast Vladana Binceta a i susret je humanitarnog karaktera.A sto se tice reklamiranja ovog skupa svako ima pravo da se reklamira kako,koliko i gde hoce.A to sto ces ti ici u Krusevac kod Marko pa svako ima pravo izbora da ide i radi sta hoce niko nije primoran da ide negde gde ne zeli ja ti zelim sve najbolje i dobar provod.

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #10 poslato: Mart 14, 2010, 09:31:26 posle podne »
Ja sam za to da bude sto vise moto desavanja kod nas. Ako bude lepo vreme, eto mene 16-og u Plani, a sutra kod Marka. Vise puta mi se desava u sezoni da se neki skupovi i zurke poklapaju, tako da se ja trudim da jednim udarcem pokrijam dva desavanja ;) Dali je neki klub u MAS-u ili nije, za mene ne znaci nista. Jer mi je mnogo vise bitnija organizacija i sta neko ima da mi ponudi na susretu. Naravno prioriteti su mi moji prijatelji i tradicionalno dobri susreti :)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Mart 14, 2010, 09:36:39 posle podne »
Uopste ne razumem tvoje ne slaganja sa ovim skupom u Velikoj Plani,vidim da je samo tebi trn u oku ovaj skup a ne vidim bas jasan razlog da to bude.Planjnima da smeta oni bi se oglasili do sada a koliko vidim i kako Dule kaze nema tu nikakvih problema.Ako cemo tako i u Smederevu ce ove godine biti dva skupa,neko ko pravi tolike godine skupove izgubio je svoj termin ali sta je tu je bice bolje .Kazes znas samo za jedan klub u Velikoj Plani,u Smederevu kao sto si upoznat i znas ima 7 moto klubova i sta treba reci da se zna samo za jedan ja ne zelim da budem bezobrazna ali to su cinjenice.Silver Riders nema taj cef kao sto ti kazes da napravi novcanu korist vec svoj skup prvenac u cast Vladana Binceta a i susret je humanitarnog karaktera.A sto se tice reklamiranja ovog skupa svako ima pravo da se reklamira kako,koliko i gde hoce.A to sto ces ti ici u Krusevac kod Marko pa svako ima pravo izbora da ide i radi sta hoce niko nije primoran da ide negde gde ne zeli ja ti zelim sve najbolje i dobar provod.

Uopšte ne znam što se ti nalaziš prozvana i ko si ti da braniš nečije interese, niti si član MASa niti član Silver  Rajdersa. Smederevo i smederevski klubovi nemaju veze sa ovom pričom, a da malo bolje poznaješ pravilnik MASa znala bi da je jedan grad jedan skup pravilo u MASu (odnosi se na klubove koji su u MASu, a iz istog su grada) i kad se učlane još 7 kluba iz Smedereva u MAS (nema ih 7 za tvoju informaciju, opet si loše čula), mi će mo praviti skup svake osme godine i opet nećemo da se bunimo već ćemo poštovati statut i pravilnik MASa, dokle god smo u njemu. Interes našeg kluba nije da pravi skup svake godine (2009.g nije pravio EXTREM), jer to je velika obaveza i odgovornost, a i novca treba baš puno da se napravi skup, a mi smo  samofinansirajući klub.
Ja tvoj porodični klub nisam uporedjivao sa klubovima u Nišu i nisam spominjao tvoj skup i termin u bilo kom kontekstu niti dodavao  bilo šta što je vezano za Niš i klubove u njemu, tako da nemaš potrebe da navodiš uporedjenja našeg kluba sa klubovima u mom gradu i da nagadjaš neke stvari po sistemu čaršijske priče.
I dalje tvrdim i trudiću se da se svim silama da se zabrani reklamiranje svih skupova i žurki klubovima koji nisu u MASu, a posebno ću podsetiti braću iz MASa na one koji su pljuvali i pljuju po ovoj organizaciji da obrate pažnju i recimo ne odu na takav skup.

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #12 poslato: Mart 14, 2010, 09:37:37 posle podne »
Ja sam za to da bude sto vise moto desavanja kod nas. Ako bude lepo vreme, eto mene 16-og u Plani, a sutra kod Marka. Vise puta mi se desava u sezoni da se neki skupovi i zurke poklapaju, tako da se ja trudim da jednim udarcem pokrijam dva desavanja ;) Dali je neki klub u MAS-u ili nije, za mene ne znaci nista. Jer mi je mnogo vise bitnija organizacija i sta neko ima da mi ponudi na susretu. Naravno prioriteti su mi moji prijatelji i tradicionalno dobri susreti :)

Svaka cast ovako bi trebali i drugi da razmisljaju  *532 *556

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Mart 14, 2010, 09:56:11 posle podne »
na zalost ne mogu da cutim :Dniko al niko nemoze da nekom zabrani gde ce  da ide na moto skupove ili zurke ;) pre nije bio internet i bilo je mnogo bolje :D *109
« Poslednja izmena: Mart 14, 2010, 10:18:43 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #14 poslato: Mart 14, 2010, 10:30:05 posle podne »
Zna se gde je otvaranje sezone.SMEDEREVo.Anka Sveti niko nije oteo termin jer smo i mi i Sveta u MASu koji postujemo za razliku od nekih.Ovo je dogovor u MASu da jedne godine pravimo MI a druge Ulicni Borac i mi to postujemo a i oni.Extrem je prosle godine pomogao Sveti na skupu i ove godine i on ce biti na nasem skupu i pomoci koliko treba.Prema tome nemas razloga da iznosis neistine i da ti pogadjas sta rade klubovi u Smederevu.To sto su vam dopustili da pisete sta hocete po NASEM forumu to je cista glupost koju cemo nadam se ispraviti.A otvaranje sezone je bilo i juce u SIDU koji su u MASu tako da ste opet zakasnili vi koji ste samostalci da otvorite sezonu.Pozdrav.

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #15 poslato: Mart 14, 2010, 11:00:27 posle podne »
vec je dozvoljeno predstavljanje klubova koji nisu u MAS-u na ovom forumu.....zasto ne bi reklamirali skupove i zurke!!!!
Istina, mozda bi trebalo da se ovo prebaci u off topic ili da se napravi deo za najave skupova klubova koji nisu u MAS-u!
Iskreno nisam ni znao za ovaj skup u plani ali svakako tradicija ostaje, zvanicno otvaramo sezonu u SMEDEREVU....i nema tog grada koji ce to da promeni!!!!   ;D
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #16 poslato: Mart 14, 2010, 11:52:20 posle podne »
FREE WHEELS iz Plane nema nikave veze sa ovim dogadjajem! Postujemo statut MAS-a i zvanican skup je juna meseca! Ovo je klub koji nije clan MAS-a i mi ne mozemo da im zabranimo da prave zurke a ko ce da dodje to je individualna stvar!
Takodje i za mene pocinje sezona u Smederevu kao i svake godine unazad!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Mart 15, 2010, 12:01:22 pre podne »
FREE WHEELS iz Plane nema nikave veze sa ovim dogadjajem! Postujemo statut MAS-a i zvanican skup je juna meseca! Ovo je klub koji nije clan MAS-a i mi ne mozemo da im zabranimo da prave zurke a ko ce da dodje to je individualna stvar!
Takodje i za mene pocinje sezona u Smederevu kao i svake godine unazad!

*109           *109             *109

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Mart 15, 2010, 12:02:39 pre podne »

Uopšte ne znam što se ti nalaziš prozvana i ko si ti da braniš nečije interese, niti si član MASa niti član Silver  Rajdersa. Smederevo i smederevski klubovi nemaju veze sa ovom pričom, a da malo bolje poznaješ pravilnik MASa znala bi da je jedan grad jedan skup pravilo u MASu (odnosi se na klubove koji su u MASu, a iz istog su grada) i kad se učlane još 7 kluba iz Smedereva u MAS (nema ih 7 za tvoju informaciju, opet si loše čula), mi će mo praviti skup svake osme godine i opet nećemo da se bunimo već ćemo poštovati statut i pravilnik MASa, dokle god smo u njemu. Interes našeg kluba nije da pravi skup svake godine (2009.g nije pravio EXTREM), jer to je velika obaveza i odgovornost, a i novca treba baš puno da se napravi skup, a mi smo  samofinansirajući klub.
Ja tvoj porodični klub nisam uporedjivao sa klubovima u Nišu i nisam spominjao tvoj skup i termin u bilo kom kontekstu niti dodavao  bilo šta što je vezano za Niš i klubove u njemu, tako da nemaš potrebe da navodiš uporedjenja našeg kluba sa klubovima u mom gradu i da nagadjaš neke stvari po sistemu čaršijske priče.
I dalje tvrdim i trudiću se da se svim silama da se zabrani reklamiranje svih skupova i žurki klubovima koji nisu u MASu, a posebno ću podsetiti braću iz MASa na one koji su pljuvali i pljuju po ovoj organizaciji da obrate pažnju i recimo ne odu na takav skup.

*603            *603              *603

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #19 poslato: Mart 15, 2010, 02:14:03 pre podne »

[/quote]

Ja se ne nalazim prozvana,ljudi su me zamolili da objavim,izreklamiram skup u njihove ime i to upravo radim,prvi put prave skup i treba im pomoci.Dobro sam upoznata sa pravilnikom Mas-a iako to ne dovodi u pitanje iako moj klub izasao iz asocijacije.Ja tvoj klub nigde nisam spomenula niti sam ga uporidjivala sa ostalim i nemam nameru.Ja tvoj klub i ljude u njemu postujem i ne vredjam kao sto ti vredjas moj klub.Za tvoju informaciju moj klub je osnovan davne 94 kada mnogi klubovi nisu ni postojali,Rendi je pravio na Savskom pristanistu skup 94 i 15 godina organizujemo moto susrete sto u Nisu sto u Beogradu necu i ne mogu dozvoliti da tako vredjas.