Mart 31, 2026, 05:14:11 posle podne

Autor Tema: Zahtevam da se sastane skupstina MAS-a i to u najkracem mogucem roku!  (Pročitano 16006 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: Zahtevam da se sastane skupstina MAS-a i to u najkracem mogucem roku!
« Odgovor #20 poslato: Mart 05, 2010, 12:26:03 pre podne »
Evo malo da se ukljucim i ja.Kao prvo maticni klub Masa nije napravljen ovo je samo predlog da se vidi kako ljudi razmisljuju.Sastanak cemo zakazati ali ovako da neko ko nije ni bio na Skupstini osporava legitimitet Predsednika i Uo je cista glupost.Predsednik i U.O. je izabran vecinom glasova i razumem sto se vi sad bunite jer ko gubi ima pravo da se ljuti.Cime je to Vladice ugrozen tvoj klub u Masu.?Ko ste to vi stari bajkeri koji ste vredniji od ovih novih bajkera i novih klubova?Po cemu treba vi da se pitate a ne clanovi Asocijacije koji su mladji od vas?Koje su to vase zasluge?Corin stav razumem i postujem jer nije pobedila njegova opcija i ko god da je dosao na celo MASA normalno je da nece da im odgovara:Sta je sa tim vasim clanovima Asocijacije koji su vasi stari bajkeri i veliki klubovi a jos uvek nisu platili clanarinu MASu??Zasto vam je cilj da se MAS ne prosiri i ne primi jos klubova?Mozda da bi se slusala vasa rec kao starih bajkera?Mene to licno ne pogadja jer sam stariji od svih vas na motoru i sto se hvalite skupovima od 97 god:Nigde vas nisam video na skupu u Sarajevu 84.god niste bili u Rijeci na trkama po bivsoj Jugoslaviji.Mislite da Moto Scena pocinje sa vama 97 god?Treba samo vi da pravite skupove a mladji klubovi i sela ne treba oni su dobri samo kada treba da dodju na vas skup da potrose pare.Pa vasi skupovi nemaju ni minimum Od onoga sto treba da imaju po pravilima ASocijacije.(tu ne racunam skup u Sapcu).Vladice Ti i Sveta to sto pokusavate mene ne brine jer nemam nikakvog interesa da budem u U.O ali hocu da se borim za Asocijaciju bez obzira ko hoce da je rasturi makar to bili i clanovi Asocijacije.Mislim da Rendijev komentar nema nikakvu tezinu jer je on napustio Asocijaciju a sada zna nekoga da kritikuje.Rendi je ovde gost na nasem sajtu i nema nikakvo pravo da kritikuje rad ove Asocijacije.Na mladjima svet ostaje a ovi sto sebe nazivaju starim bajkerima odlaze u legendu.(doduse ne verujem da ce tu legendu neko da prepricava).Ovo je samo moj stav i nadam se da nece uticati na nase privatno druzenje.Pozdrav od Bubija.   

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Mart 05, 2010, 12:45:49 pre podne »
Bubi ja nikoga nisam kritikovao a pogotovu tvoj klub i tebe ,samo sam izneo svoje licno misljenje na sta imam pravo bez obzira sto nisam clan MASa jer sam clan ovog foruma a forumi sluze za to da se cuje svacije misljenje o datoj temi. Ti radi kako hoces niko te ne osporava a ni druge ucesnike,a na moje komentare ne obracaj paznju ako te ne zanimaju.

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #22 poslato: Mart 05, 2010, 01:15:39 pre podne »
Zdravo Rendi.secas li se skupstine u Ivanjici,reci mi tvoje misljenje,dali je od tada MAS napredovao organizacijski i da li je od tada uradjeno nesto da se popravi status bajkera.Ivanjicu sam uzeo kao reper ne zbog toga sto se tada nesto posebno desilo nego kao vremensku distancu.I sto mi ne izgleda da je bilo nekih velikih promena sem sto si se ti povukao i izasao iz MAS-a.Ne smatraj ovo previse licno,znam da si tu dugo da si bio i u rukovodecoj strukturi MAS-a i na kraju izasao iz MAS-a,zasto.POZDRAV IZ CACKA.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Mart 05, 2010, 01:15:46 pre podne »
Evo malo da se ukljucim i ja.Kao prvo maticni klub Masa nije napravljen ovo je samo predlog da se vidi kako ljudi razmisljuju.Sastanak cemo zakazati ali ovako da neko ko nije ni bio na Skupstini osporava legitimitet Predsednika i Uo je cista glupost.Predsednik i U.O. je izabran vecinom glasova i razumem sto se vi sad bunite jer ko gubi ima pravo da se ljuti.Cime je to Vladice ugrozen tvoj klub u Masu.?Ko ste to vi stari bajkeri koji ste vredniji od ovih novih bajkera i novih klubova?Po cemu treba vi da se pitate a ne clanovi Asocijacije koji su mladji od vas?Koje su to vase zasluge?Corin stav razumem i postujem jer nije pobedila njegova opcija i ko god da je dosao na celo MASA normalno je da nece da im odgovara:Sta je sa tim vasim clanovima Asocijacije koji su vasi stari bajkeri i veliki klubovi a jos uvek nisu platili clanarinu MASu??Zasto vam je cilj da se MAS ne prosiri i ne primi jos klubova?Mozda da bi se slusala vasa rec kao starih bajkera?Mene to licno ne pogadja jer sam stariji od svih vas na motoru i sto se hvalite skupovima od 97 god:Nigde vas nisam video na skupu u Sarajevu 84.god niste bili u Rijeci na trkama po bivsoj Jugoslaviji.Mislite da Moto Scena pocinje sa vama 97 god?Treba samo vi da pravite skupove a mladji klubovi i sela ne treba oni su dobri samo kada treba da dodju na vas skup da potrose pare.Pa vasi skupovi nemaju ni minimum Od onoga sto treba da imaju po pravilima ASocijacije.(tu ne racunam skup u Sapcu).Vladice Ti i Sveta to sto pokusavate mene ne brine jer nemam nikakvog interesa da budem u U.O ali hocu da se borim za Asocijaciju bez obzira ko hoce da je rasturi makar to bili i clanovi Asocijacije.Mislim da Rendijev komentar nema nikakvu tezinu jer je on napustio Asocijaciju a sada zna nekoga da kritikuje.Rendi je ovde gost na nasem sajtu i nema nikakvo pravo da kritikuje rad ove Asocijacije.Na mladjima svet ostaje a ovi sto sebe nazivaju starim bajkerima odlaze u legendu.(doduse ne verujem da ce tu legendu neko da prepricava).Ovo je samo moj stav i nadam se da nece uticati na nase privatno druzenje.Pozdrav od Bubija.   
BUBI ZASTO NEKO DRUGI PISE U TVOJE IME :icon_scratch:voleo bi TI BUBI javno da mi kazes STA imas protiv mene i STA ja to pokusavam >:( O legendama nemozes ti da pricas zna se ko su BOEMI moto scene

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Mart 05, 2010, 01:20:24 pre podne »
DOKLE DA SE VISE MANIPULISE SA TUDJIM PROFILIMA
*303
« Poslednja izmena: Mart 05, 2010, 02:52:02 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #25 poslato: Mart 05, 2010, 12:35:43 posle podne »
Ja podrzavam upravni odbor i samog predsednika do onog momenta kad to ne pocne da se kosi sa nekim stavovima mog kluba! Ne pravim nikakve razlike medju klubovima a pogotovo izmedju Svete i tebe! Ako imate nesuglasica to resavajte izmedju sebe a pogotovo ne na forumu! Dajte da glasamo na skupstini pa da resimo problem koji je kost u grlu a koju mnogi ne naslucuju! Opet navodim da podrzavam rad MAS-a sve dok se ne kosi sa stavom mog kluba i mojih clanova! NISTA LICNO!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #26 poslato: Mart 05, 2010, 12:41:42 posle podne »
U Rjeku sam obitavao jos 83 tj. 1983! Ali to sad nije vazno a nije ni vazno da smo prvi skup napravili 1994, prvi moto klub smo napravili 1982!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Mart 05, 2010, 01:59:25 posle podne »
U Rjeku sam obitavao jos 83 tj. 1983! Ali to sad nije vazno a nije ni vazno da smo prvi skup napravili 1994, prvi moto klub smo napravili 1982!
Daj bre vladice kome se pravdas koj ti je bre >:(

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #28 poslato: Mart 05, 2010, 03:02:12 posle podne »
Sveto ovo sam pisao JA a ne neko drugi.Protiv tebe nemam nista samo sam ti odgovorio na tvoje pitanje legitimnosti Predsednika i U.O. nista vise.Bio si na skupstini i video da je Beli pobedio vecinom glasova.Sta tu nije jasno?Nemam ja nista ni protiv Vladice ni protiv Rendija.Svako ima pravo da kaze svoje misljenje ali i ja imam pravo da  odgovorim.Rendi nisi napao mene i moj klub samo se slazes da U.O. ne radi kako treba i da nisu legitimno izabrani????Nadam se da cete ove polemike shvatiti kao razlicita misljenja a ne kao neprijateljstvo izmedju nas jer ja vas i dalje smatram svojom bracom.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #29 poslato: Mart 05, 2010, 03:23:42 posle podne »
Sveto ovo sam pisao JA a ne neko drugi.Protiv tebe nemam nista samo sam ti odgovorio na tvoje pitanje legitimnosti Predsednika i U.O. nista vise.Bio si na skupstini i video da je Beli pobedio vecinom glasova.Sta tu nije jasno?Nemam ja nista ni protiv Vladice ni protiv Rendija.Svako ima pravo da kaze svoje misljenje ali i ja imam pravo da  odgovorim.Rendi nisi napao mene i moj klub samo se slazes da U.O. ne radi kako treba i da nisu legitimno izabrani????Nadam se da cete ove polemike shvatiti kao razlicita misljenja a ne kao neprijateljstvo izmedju nas jer ja vas i dalje smatram svojom bracom.
bubi nismo MALA deca zna se ko je piso! Ja se ne svadjam al niste u pravu kad su sabcani pisali bili su banovani i ako se SVAKO podpiso :D Zasto nekom treba nekoliko profila da bi pisao nesto zato sto je  >:(

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #30 poslato: Mart 05, 2010, 03:35:24 posle podne »
Moj je savet da se odluka o osnivanju maticnog kluba povuce i da zavrsimo ovu agonija, to je jedini problem koji nas razdvaja!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #31 poslato: Mart 05, 2010, 06:40:20 posle podne »
bubi nismo MALA deca zna se ko je piso! Ja se ne svadjam al niste u pravu kad su sabcani pisali bili su banovani i ako se SVAKO podpiso :D Zasto nekom treba nekoliko profila da bi pisao nesto zato sto je  >:(

Ne mogu a da ne precutim. Ne branim nikoga i ne zelim da ulazim u raspravku ali ti sveto si bas uporan. Samo se protiv tebe pravi neka zavera i samo si ti ugrozen. Da je neko drugi koristio niciji nalog moglo bi da se vidi. Zar stvarno mislis da je ovaj forum mesto gde se manipulise sa ljudima i nalozima? Vec neko vreme napadas urednicki tim za neke stvari koje nemaju veze sa zivotom. I shvati da nema brisanja poruka koje se nekome ne svide. Brisu se samo poruke koje se kose sa pravilima foruma. A ti si vec nekoliko takvih poruka napisao. Uozbilji se malo i batali da umisljas neke zavere i prevare. U koliko se desi mi ce mo prvi to da vidimo i sankcionisemo.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Mart 05, 2010, 07:21:14 posle podne »

Ne mogu a da ne precutim. Ne branim nikoga i ne zelim da ulazim u raspravku ali ti sveto si bas uporan. Samo se protiv tebe pravi neka zavera i samo si ti ugrozen. Da je neko drugi koristio niciji nalog moglo bi da se vidi. Zar stvarno mislis da je ovaj forum mesto gde se manipulise sa ljudima i nalozima? Vec neko vreme napadas urednicki tim za neke stvari koje nemaju veze sa zivotom. I shvati da nema brisanja poruka koje se nekome ne svide. Brisu se samo poruke koje se kose sa pravilima foruma. A ti si vec nekoliko takvih poruka napisao. Uozbilji se malo i batali da umisljas neke zavere i prevare. U koliko se desi mi ce mo prvi to da vidimo i sankcionisemo.
Dekster ko ti DRMA kavez >:( zna se sinoc sta je bilo i da nije doticna osoba PISALA! VREDJANJE i PLJUVANJE ovde nije dozvoljeno i to neka se postuje u nekim postovima vidis lepo sta pise tako dokle god ne sankcionisete takve stvari ja cu biti BEZOBRAZAN!!!! Ja ne umisljam zavere i prevare sve ce izaci na POVRSINU vrlo brzo ko je sta radio a onda ce biti j...n!Ja neznam sta se desava al definitivno neko opasno mulja al ko trazi k... taj ce i da dobije! Zahtevam da se pod hitno zakaze sastanak MAS a  Jedno direkno pitanje za tebe dekster dal citas privatne poruke i dal je moguce da se citaju? Zahtevam odgovor od tebe bez uvrede! Moram reci jos nesto ovo mi MNOGO SMRDI sprema se velika BURA koliko se moze videti hmm
« Poslednja izmena: Mart 05, 2010, 07:43:48 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #33 poslato: Mart 05, 2010, 09:00:43 posle podne »
Neznam o kakvoj muljanju i buri pricas? Mislis li na MAS ili na forum?

Niko nema pristup nicijim privatnim porukama. Zato se i zovu Privatne Poruke. Ali u koliko neznas mi se druzimo i van foruma tako da uz medjusobne price moze svasta da se cuje. Tako da kojim slucajem znam sta si slao drugim clanovima urednickog tima na pp.

A sve to sto se desava u vezi sa tobom si sam izazvao. I nije mi jasno da do sad nisi promenio ponasanje na forumu. Jedino sto si promenio je pisanje. Sad mozemo da protumacimo tvoje poruke.

Posto vidim da se ocigledno ne razumes u rad foruma da ti malko pojasnim. Svaki clan odnosno kompijuter ima svoju I.P. adresu. Ukoliko bi se zloupotrebilo koriscenje naloga to bi forum sam evidentirao i to bi moglo da se vidi. Prema tome to sto pricas je totalno besmisleno.

Licno smatram da to sto zelis da budes bezobrazan i izraz "ko ti drma kavez" vise lici nekom tinejdzeru nogo tebi. Smatram da si stariji, iskusniji i pametniji tako da pocinjem da sumljam u to da sve ovo stvarno pises ti ili neki klinac umesto tebe.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Mart 05, 2010, 09:35:44 posle podne »
Neznam o kakvoj muljanju i buri pricas? Mislis li na MAS ili na forum?

Niko nema pristup nicijim privatnim porukama. Zato se i zovu Privatne Poruke. Ali u koliko neznas mi se druzimo i van foruma tako da uz medjusobne price moze svasta da se cuje. Tako da kojim slucajem znam sta si slao drugim clanovima urednickog tima na pp.

A sve to sto se desava u vezi sa tobom si sam izazvao. I nije mi jasno da do sad nisi promenio ponasanje na forumu. Jedino sto si promenio je pisanje. Sad mozemo da protumacimo tvoje poruke.

Posto vidim da se ocigledno ne razumes u rad foruma da ti malko pojasnim. Svaki clan odnosno kompijuter ima svoju I.P. adresu. Ukoliko bi se zloupotrebilo koriscenje naloga to bi forum sam evidentirao i to bi moglo da se vidi. Prema tome to sto pricas je totalno besmisleno.

Licno smatram da to sto zelis da budes bezobrazan i izraz "ko ti drma kavez" vise lici nekom tinejdzeru nogo tebi. Smatram da si stariji, iskusniji i pametniji tako da pocinjem da sumljam u to da sve ovo stvarno pises ti ili neki klinac umesto tebe.
*603 *603 *603 sta reci posle ovakvog posta nego da cutim i vreme da pokaze svoje :( :D :D

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #35 poslato: Mart 05, 2010, 09:54:32 posle podne »
nije da nekoga branim......
Dex ja koristim forum sa bar 10 razlicitih I.P. adresa
zato postoji sifra i korisnichko ime....
to nije nikakva osiguracija
izvinjavam se za OFF
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Mart 05, 2010, 10:00:29 posle podne »
nije da nekoga branim......
Dex ja koristim forum sa bar 10 razlicitih I.P. adresa
zato postoji sifra i korisnichko ime....
to nije nikakva osiguracija
izvinjavam se za OFF
Ma brate SRAMOTA sta reci >:(

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Mart 05, 2010, 10:35:58 posle podne »
Jeste sramota ali samo ne znam za koga? Razmisli malo.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Mart 05, 2010, 10:44:56 posle podne »
Jeste sramota ali samo ne znam za koga? Razmisli malo.
*572

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #39 poslato: Mart 05, 2010, 11:09:04 posle podne »
Sveto postredi nas majke ti,zasto se u svakom postu ti nadjes i zasto mislis da svi imaju nesto protiv tebe.
Pa nisi ti brate neka budza nemoj da skupljas publiku i da samo lupetas gluposti molim te.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "