Mart 30, 2026, 09:22:28 pre podne

Autor Tema: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god  (Pročitano 115000 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže PedjaR

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Honda Pantheon 150
Odg: Protestna vožnja motociklista Srbije 17.04.2010god
« Odgovor #220 poslato: April 12, 2010, 03:33:33 posle podne »
pokazite nas u lepom izdanju  ;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #221 poslato: April 12, 2010, 03:53:13 posle podne »
Bravo Caruga, a ostali sad pamet u glavu!

Voziti sa kacigom, upaljenih svetala, na propisnom odstojanju, brzinu uskladiti uslovima voznje tj. po propisu.
Kao sto je receno, bez pucanja, tockiranja, preticanja, .... itd.

Dakle slow and easy!

Vidimo se na Uscu!
Небитни пролазник

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #222 poslato: April 12, 2010, 04:56:30 posle podne »
Zamolio bih sve učesnike da se prilagode večini i da, bilo kakvo zezanje sa makinama ostave za Ušće ili još bolje Valjevo! Nemojte da izazovemo kontra efekat. Učinili bi sebi medveđu uslugu a to neko jedva čeka!
Ne zaboravite da postoje novinari koji će po službenoj dužnosti, da ne kažem partijskoj, morati da minimalizuju skup ili da ga prikažu kao neozbiljnu grupicu maminih i tatinih bajkera, koji bi samo da skrenu pažnju na sebe, maltretirajući poštene Beograđane. nemojte da im olakšavamo stvar. Izjave neka daju samo ovlašćeni predstavnici da nam ne bi smisao izvukli iz konteksta, pa protest pretvorili 'pošalicu od sinoć'!
Pripadnici saobračajne policije će biti tu sa nama, iz razlog obezbeđenja javnog saobračaja a ne da bi nas provocirali ili nas onemogučavali u samom skupu. Treba ih ispoštovati razumnom vožnjom i ponašanjem, naročito ispred skupštine Srbije!
Sve razmirice između klubova ili pojedinaca odložiti za neko drugo vreme da nam ne bi postalo breme! Ne morate se baš naliti u periodu kada počinjete sa internim okupljanjem u mestima iz kojih krećete! Vremena ima, dug je dan a bičete umorni, stoga pripazite da nas ne bi, saobračajci desetkovali u samom startu, na prilazu BGDu! Bolje sprečiti nego...takvim razmišljanjem, oni sebi žele olakšati kontrolu skupa jer je sa njihove strane neko odgovoran da sve prođe bez incidenata.
Akcije dobrovoljnog davanja krvi neće biti jer niko ne želi preuzeti rizik, zbog opasnosti koje i onako nose dva točka.
Zamastite malo burag, ne bi li izdržali do skupa u Valjevu a i lakše se vozi sa zalihom u sebi. Poneki sok ili vodu u plastičnoj ambalaži jer na Ušću neće biti organizovanog prijema po pitanju ića i pića več će se svako snalaziti za sebe. To je samo par sati tako da neče biti problema! Toliko svi 'nesvrstani' možemo dati od sebe a ispred org. vožnje klubova ili grupa bajkera stajaće po jedan predstavnik, koji će svoju grupu držati na oku!

Sa poštovanjem...

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #223 poslato: April 12, 2010, 05:24:18 posle podne »

Evo i za nas najbitnije vesti, vožnja podrške našim zahtevima je zvanično odobrena 

Povodom protestne vožnje i predatih zahteva FOX Televizija će na Ušću u sredu 14-tog pre podne snimiti prilog sa  našim predstavnicima za medije. Koristim ovu priliku da pozovem sve zainteresovane motocikliste koji imaju slobodnog vremena da dođu na Ušće i učestvuju u snimanju priloga. Preciznije vreme snimanja priloga ćemo dogovoriti sutra. Želim da izrazim veliku zahvalnost našem članu foruma Charugi bez čije inicijative ne bi imali ovu vrestu medijske pažnje.

dolazim samo mi javite kad...

ako treba da da se ekipa sa fox-a doveze i vrati kolima ...tu sam

bilo bi dobro da se ako pada kisa (a moguce je) prilog snima posle 12,00 a ja cu videti sa gazdom asterixa da ga snimamo unutra

samo mi javite vreme. ;D

dr.sharba

• Gost
« Odgovor #224 poslato: April 12, 2010, 05:42:34 posle podne »
Kolega sa bjb-a Joksa me je zamolio da obavestim sve da sam se cuo sa mojim drugarom koji radi na B92 da ce doci sa ekipom ljudi i odraditi reportazu koja ce biti u udarnim vestima ja se nadam :) i koji intervju sa ljudima koji su zaduzeni za to... Praticu u temi na bjb-u ko je zaduzen za to pa cu se sa njim dogovoriti oko detalja... B92 ce biti na uscu i ispred skupstine ja se nadam... Cuo sam se i malo pre sa njim i dogovorili smo se da ako mogu novinari u vestima da stave pre subote da ce se odrzati protest na uscu i ispred skupstine i rekao je da ce se iscimati i pricati sa njima tako da...  :D :D :D Toliko od mene  ;D ;D ;D

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #225 poslato: April 12, 2010, 05:48:29 posle podne »
Odlicno majstore!
« Poslednja izmena: April 12, 2010, 06:11:05 posle podne od strane serbduck »
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #226 poslato: April 12, 2010, 05:56:06 posle podne »
Kolega sa bjb-a Joksa me je zamolio da obavestim sve da sam se cuo sa mojim drugarom koji radi na B92 da ce doci sa ekipom ljudi i odraditi reportazu koja ce biti u udarnim vestima ja se nadam :) i koji intervju sa ljudima koji su zaduzeni za to... Praticu u temi na bjb-u ko je zaduzen za to pa cu se sa njim dogovoriti oko detalja... B92 ce biti na uscu i ispred skupstine ja se nadam... Cuo sam se i malo pre sa njim i dogovorili smo se da ako mogu novinari u vestima da stave pre subote da ce se odrzati protest na uscu i ispred skupstine i rekao je da ce se iscimati i pricati sa njima tako da...  :D :D :D Toliko od mene  ;D ;D ;D

Pozdrav dr.sharba,

Odlično je što je taj tvoj drugar sa B92 zaintersovan za našu priču, ako hoćeš možemo da se dogovorimo sa njima da napravimo poseban prilog za B92 pre početka naše vožnje za podršku zahteva.  Ako ti treba moj broj telefona poslaću ti na PP ili ako hoćeš pošalji ti meni njegov broj da se dogovorimo oko detalja.

dr.sharba

• Gost
« Odgovor #227 poslato: April 12, 2010, 07:56:38 posle podne »
Ne mogu da se snadjem na ovom forumu, navika na bjb :) Ok, ja cu drugu reci da si me pitao za broj pa cemo videti, javljam ti sutra ili u toku dana ;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #228 poslato: April 12, 2010, 08:02:24 posle podne »
Ok, primljeno k'znanju.  :)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #229 poslato: April 12, 2010, 08:04:31 posle podne »
Kada se samo setim da smo ovu, drugu priču o protestu započeli još jesenas i koliko nam je trebalo da do ovog dođemo...Ostalo nam je još samo nekoliko dana da privedemo kraju pripreme.
Godinama, decenijama postoji udruženje bajkera a tek sada se po prvi put masovno organizujemo oko jednog cilja. Moramo se postarati da ova organizacija postane potreba svakog kluba, svakog pojedinca. Samo na taj organizovani način možemo postići prave ciljeve koji će nas izjednačiti ili barem približiti, evropskim bajkerima koji u svojim zemljama nose respekt društva a ne predrasude!
Još 4 dana!!

dr.sharba

• Gost
« Odgovor #230 poslato: April 12, 2010, 08:23:05 posle podne »
Squi imas PP ;)

Van mreže Flojd

• Suvozac
  • *
« Odgovor #231 poslato: April 13, 2010, 10:10:17 pre podne »
Kada se samo setim da smo ovu, drugu priču o protestu započeli još jesenas i koliko nam je trebalo da do ovog dođemo...Ostalo nam je još samo nekoliko dana da privedemo kraju pripreme.
Godinama, decenijama postoji udruženje bajkera a tek sada se po prvi put masovno organizujemo oko jednog cilja. Moramo se postarati da ova organizacija postane potreba svakog kluba, svakog pojedinca. Samo na taj organizovani način možemo postići prave ciljeve koji će nas izjednačiti ili barem približiti, evropskim bajkerima koji u svojim zemljama nose respekt društva a ne predrasude!
Još 4 dana!!

Naravno! Svađe i sujete iza sebe, zajedničke ciljeve ispred sebe. Samo tako nešto možemo da uradimo!
Coito ergo sum!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #232 poslato: April 13, 2010, 10:19:37 pre podne »
Još 4 dana!!

*556 *556 *556 *556 *556 *556 *556 *556

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #233 poslato: April 13, 2010, 10:37:30 pre podne »
vreme naj je definitivno naklonjeno...tj. nema kise ;D ;D ;D

http://www.weather2umbrella.com/umbrella/clients/bgd_10days_site_new.php

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #234 poslato: April 13, 2010, 12:33:57 posle podne »
Zamolio bih sve učesnike da se prilagode večini i da, bilo kakvo zezanje sa makinama ostave za Ušće ili još bolje Valjevo! Nemojte da izazovemo kontra efekat. Učinili bi sebi medveđu uslugu a to neko jedva čeka!
Ne zaboravite da postoje novinari koji će po službenoj dužnosti, da ne kažem partijskoj, morati da minimalizuju skup ili da ga prikažu kao neozbiljnu grupicu maminih i tatinih bajkera, koji bi samo da skrenu pažnju na sebe, maltretirajući poštene Beograđane. nemojte da im olakšavamo stvar. Izjave neka daju samo ovlašćeni predstavnici da nam ne bi smisao izvukli iz konteksta, pa protest pretvorili 'pošalicu od sinoć'!
Pripadnici saobračajne policije će biti tu sa nama, iz razlog obezbeđenja javnog saobračaja a ne da bi nas provocirali ili nas onemogučavali u samom skupu. Treba ih ispoštovati razumnom vožnjom i ponašanjem, naročito ispred skupštine Srbije!
Sve razmirice između klubova ili pojedinaca odložiti za neko drugo vreme da nam ne bi postalo breme! Ne morate se baš naliti u periodu kada počinjete sa internim okupljanjem u mestima iz kojih krećete! Vremena ima, dug je dan a bičete umorni, stoga pripazite da nas ne bi, saobračajci desetkovali u samom startu, na prilazu BGDu! Bolje sprečiti nego...takvim razmišljanjem, oni sebi žele olakšati kontrolu skupa jer je sa njihove strane neko odgovoran da sve prođe bez incidenata.
Akcije dobrovoljnog davanja krvi neće biti jer niko ne želi preuzeti rizik, zbog opasnosti koje i onako nose dva točka.
Zamastite malo burag, ne bi li izdržali do skupa u Valjevu a i lakše se vozi sa zalihom u sebi. Poneki sok ili vodu u plastičnoj ambalaži jer na Ušću neće biti organizovanog prijema po pitanju ića i pića več će se svako snalaziti za sebe. To je samo par sati tako da neče biti problema! Toliko svi 'nesvrstani' možemo dati od sebe a ispred org. vožnje klubova ili grupa bajkera stajaće po jedan predstavnik, koji će svoju grupu držati na oku!

Sa poštovanjem...

OVO JE EXTRA BITNO !!!

Samo da vas podsetim ( bez rasprave ko je bio za ili protiv ) da smo prošle godine,u vožnji podrške Crnoj Reci,imali infiltrisanog novinara,kome je jedini zadatak bio da nadje nešto što bi degradiralo celu priču !!!
 Ne bi bilo iznenadjujuće da se i sada nešto slično pripremi !!!

Što se tiče onih koji budu pod dejstvom maligana,biće onemogućeni u učestvuju u vožnji !!!
 Ova akcija je previše bitna za sve nas da,bi dozvolili bilo kom NEODGOVORNOM pojedincu/ima,da na bilo koji način baci senku na trud i želju većine !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #235 poslato: April 13, 2010, 03:45:24 posle podne »
Svaki vođa grupe ili predsednik kluba (ili ovlašćeno lice) stoji iza svojih ljudi. Redari će imati i onako posla preko glave. Shvatite da nas tridesetak nećemo moći izaći milom na kraj sa svakim pojedincem a o
sili, nećemo ni da razgovaramo.
Upravo sam imao razgovor sa Beograđanima koji su došli na Ušće a pri tome nisu ni imali poima o protestu!!!! Prvo što su pomislili je 'ala će biti slasno'...neće, makar nečiji ključevi završili u Savi a vi mene tucite posle do mile volje!
Kako su u zakon uveli odrednicu 'kolektivna odgovornost', tako se Radetova OO nalaze u procepu. Svi znamo da bez njega i upravnog odbora MASa ne bi ni bilo protesta, prema tome, nečemo dozvoliti da neko krivično odgovara zbog neobaveštenih pojedinaca!
Vi koji niste iz Beograda, možda ni ne znate kako je gradonačelnik sredio taksiste...od halabuke samo su prošli Slavijom i nestali bez gužve!
Nije šala...moramo sa što manje peripetija postići zajednički cilj.
 Znam da smaram ali ovi postovi su dokaz da ste upozoreni!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #236 poslato: April 13, 2010, 03:57:24 posle podne »
Zemunac    cista 10 za post.... *605 *605 *605 *605 *605 *605 *556 *556 *556 *556 *556

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #237 poslato: April 13, 2010, 04:07:17 posle podne »
Ne mogu sada da tražim link sa YT kada su, čini mi se u Moskvi ili Petrogradu, na mostu, zbog jednog pada, popadali njih 20-30 bajkera...i to neki sa ozbiljnim povredama!!
Grupna vožnja relaksira ali traži dodatnu opreznost!!

Ako je Manda (glumac) mogao kolima da uleti na protest, pre petnaestak godina, oborivši više ljudi...za očekivati je da i neki neurozni gradski pajac pokuša isto, ne bi li ženi što pre doneo kelj i blitvu sa pijace! Beograđani su još uvek ne obavešteni i neće znati gde je početak a gde kraj kolone!  *3

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #238 poslato: April 13, 2010, 04:18:02 posle podne »
Naoruzajte se beskrajnim strpljenjem. Na voznji ce biti mnogo vise motora od najsmelijih predvidjanja. Dakle bez svadje. Vozite lagano i pazite na rastojanje. Garda ce se postarati da niko ne uleti u kolonu, a i da niko ne izleti iz kolone.  ;)  

Detalji slede...

www.mkvaljevo.com

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #239 poslato: April 13, 2010, 04:19:22 posle podne »
Taj udes u Rusiji sam gledao. Za nevericu. Nisu isli brze od 30 km/h, a palo ih je bar 20...

www.mkvaljevo.com