Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
ja cak necu neregistrovanim suzukijem da dodjem nego malenim skuterom,jer je registrovan,,pa polako iz svilajnca,nesto sam razmisljao pa velim,,,steta je da nas par pojedinaca neregistrovani pokvarimo nesto sto treba svima da donese neko dobro...mada se nebi bunio i da se blokira centar bgd a na 2 do 3 sata
Svaki vođa grupe ili predsednik kluba (ili ovlašćeno lice) stoji iza svojih ljudi. Redari će imati i onako posla preko glave. Shvatite da nas tridesetak nećemo moći izaći milom na kraj sa svakim pojedincem a o sili, nećemo ni da razgovaramo. Upravo sam imao razgovor sa Beograđanima koji su došli na Ušće a pri tome nisu ni imali poima o protestu!!!! Prvo što su pomislili je 'ala će biti slasno'...neće, makar nečiji ključevi završili u Savi a vi mene tucite posle do mile volje!Kako su u zakon uveli odrednicu 'kolektivna odgovornost', tako se Radetova OO nalaze u procepu. Svi znamo da bez njega i upravnog odbora MASa ne bi ni bilo protesta, prema tome, nečemo dozvoliti da neko krivično odgovara zbog neobaveštenih pojedinaca!Vi koji niste iz Beograda, možda ni ne znate kako je gradonačelnik sredio taksiste...od halabuke samo su prošli Slavijom i nestali bez gužve!Nije šala...moramo sa što manje peripetija postići zajednički cilj. Znam da smaram ali ovi postovi su dokaz da ste upozoreni!