U subotu sam napravio preko 300 km motorom po Vojvodini,od NS preko Beceja,Sente,Kanjize,Palica,Subotice i nazad preko B.Topole,Kule...Video sam se sa ljudima koje znam vec dugo a i upoznao sam i par novih ekipica.Niko od njih nije cuo da se nesto ovako organizuje ali su zainteresovani 100% i ispremni da ucestvuju.Na 15-20 brojeva sam poslao cirkularnu poruku sa napomenom da je proslede dalje poznanicima i prijateljima.Vecina je potvrdila dolazak.U nedostatku medijske reklame mislim da ovako nesto svi mogu uraditi,poslati par sms-a na nekoliko brojeva ljudima koje znaju i u drugim gradovima.A reklama tipa flajera,plakata,pisanih i elektronskih medija...bi bio jos jedan veliki plus.Cini mi se da je ponovo zavladao medijski mrak,kao nekada u ne tako davnoj nam proslosti.
I jos jedna stvar za kraj:bilo bi lepo(bar ja tako mislim) a i bili bi zapazeniji kada bi put do BG odradili u grupi,npr. da se bajkerima uz put prikljucuju ostali kroz cija mesta prolaze i tako zajednicki dodjemo do Usca.Ovo je samo predlog,pa ko je vise vican organizaciji i misli da je ovo izvodljivo neka slobodno kaze.