Mart 31, 2026, 09:02:07 pre podne

Autor Tema: Šta svako od nas može da uradi da obaveštenost o protestu bude 100%  (Pročitano 51762 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: Šta svako od nas može da uradi da obaveštenost o protestu bude 100%
« Odgovor #40 poslato: April 06, 2010, 10:39:33 posle podne »
Ja ću obavestiti klubove na severu ali mi treba neki flajer,neki iz mog kluba idu u Čantavir i u Martonoš u subotu ako dotle dobijem poneće ih.

Van mreže jager

• Vozac
  • *
  • Honda Africa Twin RD07
« Odgovor #41 poslato: April 06, 2010, 10:55:03 posle podne »
ja već uveliko radim na obaveštavanju svih u Subotici i okolini. U četvrtak je mala moto-žurka gde će biti prisutni svi bitniji bajkeri iz grada. Tamo ću svakako na sav glas lajati o protestu. A dobar glas, daleko se čuje :)
Čekam flajer, da mogu i ja da ga odštampam na štampaču, pa da polepim na par bitnijih mesta za bajkere po gradu.

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #42 poslato: April 06, 2010, 11:38:11 posle podne »
Ja vec 3 dana saljem email na sve medie u Srbiji o odrzavanju protesta, za sad nisam dobio nikakav dogovor, pokusavam da stupim u kontakt sa nekim prijateljima iz 24 casa, PRAVDE I ALO , ukoliko dobijem neki odogovor bicete obavesteni, Mozda nebi bilo lose da i vi saljete emajlove na B92, press, blic i ostale medie ali kao email a ne kao spam,,

Evo spisak 40 E mail adresa skoro svih medija i mislim da bi UO MAS trebao što pre da postavi ovde zvanično saopštenje i da svi članovi foruma pošalju isto na sledeće  E-mail adrese (jednostavno kopirajte ove adrese koje se nalaze dole) Valjda će neko objaviti informaciju o protestu pa bez obzira da li će MUP odobriti protest

anem@anem.org.yu,  desk@danas.rs, glas_javnosti@abc.rs, internet@24sata.rs,  internet@alo.rs,  internet@blic.rs,  internet@novosti.rs,  jgrbic@novosti.rs,  marko.stjepanovic@24sata.rs,  mc.mail@mediacenter.org.yu,  milica2@tv-avala.com,  nin@eunet.yu,  office.mpd@rts.rs,  office@mtsmondo.com,  palmaplus@ptt.rs,  redakcija@24sata.rs,  redakcija@alo.rs,  redakcija@blic.rs,  redakcija@dnevnik.rs,  redakcija@euroblic.com,  redakcija@glas-javnosti.rs,  redakcija@kurir-info.rs,  redakcija@nin.rs,  redakcija@novinepress.rs,  redakcija@novosti.rs,  redakcija@politika.rs,  redakcija@reporter.rs,  redakcija@srpski-nacional.com,  redakcija@vreme.com,  rtssmederevo@nadlanu.com,  rtstv@rts.rs,  srna@srna.rs,  svedok@svedok.rs,  svitel@ptt.rs,  telegraf@eunet.yu,  tvlaki@gmail.com,  web@politika.rs,  webdesk@rts.rs,  webmaster@rts.rs
« Poslednja izmena: April 07, 2010, 11:04:09 pre podne od strane UNUCHE »

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #43 poslato: April 06, 2010, 11:47:56 posle podne »
Poenta je da se zvanicno saopstenje MAS-a i poziv medijima za izvestavanje sa protesta posalje svim medijima (sa naglaskom na TV stanice sa nacionalnom pokrivenoscu i novinske agencije) najkasnije do Cetvrtka 15. Aprila. U prilogu treba da stoji i text zahteva koji su predati vlastima.

Naravno ovo treba poslati sa e-mail adrese MAS-a, kako ne bi bilo tretirano kao SPAM.

Ako im budemo spamovali servere svaki dan stotinama privatnih e-mailova, proizvescemo kontra efekat - NIKO NECE OBJAVITI NISTA O PROTESTU.

;)

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #44 poslato: April 07, 2010, 12:11:19 pre podne »

Gremline, da li bi ti (kada tekst konačno bude spreman za slanje medijima) mogao da taj deo posla preuzmeš na sebe ako već znaš pravila i procedure za slanje vesti medijima...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #45 poslato: April 07, 2010, 12:31:23 pre podne »

Evo i prvog flajera, za čije idejno rešenje je zaslužan Bane (serbduck) hvala Bane.

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #46 poslato: April 07, 2010, 12:34:29 pre podne »
Super ali ako može i na latinici jer ovamo u naš kraj malo njih poznaje ćirilicu,nemojte me pogrešno shvatiti ali je tako.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #47 poslato: April 07, 2010, 12:43:39 pre podne »
Moje misljenje je da flajer na mestu!! A nemam problem ni sa tim da bude na oba pisma, to je ok !

Peki

• Gost
« Odgovor #48 poslato: April 07, 2010, 12:58:05 pre podne »
A da se za svaki slučaj preformuliše malo ono za bacanje obuće,
da ne pomisli neko iz vlasti da ćemo da bacamo cipele na skupštinu  :icon_scratch:

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #49 poslato: April 07, 2010, 01:08:14 pre podne »
 Pošto je zvanični znak MAS-a na latinici,kao i adresa sajta,tekst bi trebao da bude na latinici (kažu da je to pravilo) !
 Iza 2010 staviti u datumu tačku !
 Izostaviti "za bacanje" !
 Inačem,ostalo je po meni sve OK !

Pametan neki čova ovaj Serbduck  ;D
 Doduše,izgubi se između Valjeva i Divčibara,ali nećemo sada o tome  >:D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #50 poslato: April 07, 2010, 01:09:10 pre podne »

Iznesite sva vaša zapažanja i primedbe o flajeru ovde u temi, verujem da će Bane u toku sutrašnjeg dana da koriguje šta bude mogao...

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #51 poslato: April 07, 2010, 01:25:35 pre podne »
plakat je dobar,samo treba sve latinicom (kad je vec znak mas i sajt na latinici)

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #52 poslato: April 07, 2010, 01:31:17 pre podne »
Neznam dali treba i ovo polazak za Valjevo....mozda treba preformulisati....ispadne kao da je obavezno.....
Bolje bi bilo recimo...Nakon protesta svi su dobrodosli na skup u Valjevo...ili neznam vec ?

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #53 poslato: April 07, 2010, 02:00:15 pre podne »
Neznam dali treba i ovo polazak za Valjevo....mozda treba preformulisati....ispadne kao da je obavezno.....
Bolje bi bilo recimo...Nakon protesta svi su dobrodosli na skup u Valjevo...ili neznam vec ?

U pravu si brate !
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #54 poslato: April 07, 2010, 07:38:41 pre podne »
Moram na posao. Sve ce biti ispravljeno do veceras. Konacnu verziju kacim oko 20 h. Tada ce svako moci da je skine i stampa na svom stampacu.

Ovo za Valjevo i Divcibare je na zalost istina. Prvi put idem tim putem i naletim na off-road. Pomislim da sam promasio, ali tu je telefon i naravno Vudu. To je put koji placamo  >:( >:( >:( ??? ??? ??? ...na zalost mnogo je takvih puteva po Srbiji.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #55 poslato: April 07, 2010, 07:48:47 pre podne »
Ne znam da li je moguce, da se pored ovog postavi i u crno-beloj verziji. (Meni, na primer, ne radi kolor glava na stampacu).
...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #56 poslato: April 07, 2010, 08:42:59 pre podne »
Ne znam da li je moguce, da se pored ovog postavi i u crno-beloj verziji. (Meni, na primer, ne radi kolor glava na stampacu).

To je najmanji problem...

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #57 poslato: April 07, 2010, 09:44:22 pre podne »

To je najmanji problem...
to ti je druže najlakše da prilikom štampanja sam prebaciš na "crno-belo"

i ujedno,pozz svima,veoma mi je žao što nisam uspeo da da propratim sve ovo,tj. da odradim flajer,upravo se vratih sa neke operacije......ali ukoliko bilo šta još mogu da odradim(ovako od kuće,jer još uvek nisam "mobilan"),slobodno mi javite.....sad bar vremena imam.....

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #58 poslato: April 07, 2010, 09:56:07 pre podne »
Mislim da su najmanji problemi oko toga da li nam je štampač crno-beli ili u koloru i da li ga uopšta posedujemo!
Snimiti flajer-obaveštenje na karticu ili USB flesh, odneti do prve fotokopirnice na štampanje (max 10 din po listu) i zatim poslati prijateljima!

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #59 poslato: April 07, 2010, 10:12:56 pre podne »
nego kad smo već kod toga,šta ko može da uradi.........dali ima neko ko poznaje nekog,ko je neki admin iliti čovek sa "funkcijom" na bjb-u
da se i tamo postavi ovakva ili slična(uočljiva) traka sa obaveštenjem.....realno gledano posećenost bjb-a je velika......a smatram da je ovo što radimo za dobrobit svih nas.....
a na bjb-u se ceo protest pominje samo u jednoj temi,iste važnosti kao npr....koliko ulja u štapove,kaciga za gospođu.......