April 01, 2026, 09:47:21 posle podne

Autor Tema: Motorista povređen u saobraćajnoj nesreći u Beogradu ipak podlegao povredama  (Pročitano 5734 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Flojd

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Nažalost, počelo je i ovog proleća... :(

Naš drugar Dušan (45) koji je sinoć doživeo udes u naselju Braće Jerković u Beogradu podlegao je povredama u Urgentnom Centru. Bio je aktivan na BJB forumu pod nadimkom DusanP, vozio je Stroma 1000.

http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=49942

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=52606.0

Radujmo se što smo još uvek živi svako jutro kad se probudimo.  :(

Na svu srecu,ovaj post kao i neki postovi ispod,postavljeni su na osnovu neverovatne,neprofesionalne,pogresne  informacije,da je Dusan podlegao povredama!
 Dusane svi smo uz tebe !!!
:(
« Poslednja izmena: April 15, 2010, 01:36:34 posle podne od strane Flojd »
Coito ergo sum!

DrGonzo

• Gost
Odg: Poginuo motorista u saobraćajnoj nesreći u Beogradu
« Odgovor #1 poslato: April 09, 2010, 12:17:51 posle podne »
Previse sam puta do sad citao teme u crnoj hronici.
I kada covek vozi normalnom brzinom sa punom opremom i kada ima prvenstvo, kao sto je i ovde bio slucaj, ne postoji nikakva garancija da ce se sa voznje vratiti kuci ziv.
Zapitas se kad sednes na motor, da li treba uopste da krenem, da nije danas moj dan ili tako nesto?
« Poslednja izmena: April 10, 2010, 01:04:38 pre podne od strane Squi »

skols

• Gost
« Odgovor #2 poslato: April 09, 2010, 03:30:56 posle podne »
sa blicovog sajta..

Citat
Goga
Petak, 09. 04. 2010. 14:58h
neregistrovan korisnik

Portparol Hitne pomoci, gdja Macura, je na uzas porodice prenela pogresnu vest da je motociklista poginuo! On je ziv, sa teskim povredama glave. Jeste reanimiran ali NIJE MRTAV!!! Zaista bi trebalo da povede racuna o tome sta prica jer su njenu izjavu preneli svi mediji!!Desilo se upravo ono sto je Ivan rekao, dzip se nije zaustavio na stop i udario je motociklistu bocno. Iako vlada fama da motociklisti kao i dzipovi "divljaju" po ulicama, ipak nije uvek tako. Ovaj motociklista je savestan vozac koji vozi normalno i sigurno. A nesavesnih ili nepazljivih vozaca ce uvek biti. Mozda je samo bila nepaznja u pitanju, ne mora da znaci ni da je svaki vinovnik nesrece bahat. Ostaje samo da se molimo Bogu da sacuva ovaj neduzni zivot. A ja vas sve molim da nam se pridruzite u molitvama i zeljama. To je jedino sto sada mozemo da uradimo za njega. Hvala!

Van mreže Flojd

• Suvozac
  • *
« Odgovor #3 poslato: April 09, 2010, 03:40:04 posle podne »
sa blicovog sajta..

Citat
Goga
Petak, 09. 04. 2010. 14:58h
neregistrovan korisnik

Portparol Hitne pomoci, gdja Macura, je na uzas porodice prenela pogresnu vest da je motociklista poginuo! On je ziv, sa teskim povredama glave. Jeste reanimiran ali NIJE MRTAV!!! Zaista bi trebalo da povede racuna o tome sta prica jer su njenu izjavu preneli svi mediji!!Desilo se upravo ono sto je Ivan rekao, dzip se nije zaustavio na stop i udario je motociklistu bocno. Iako vlada fama da motociklisti kao i dzipovi "divljaju" po ulicama, ipak nije uvek tako. Ovaj motociklista je savestan vozac koji vozi normalno i sigurno. A nesavesnih ili nepazljivih vozaca ce uvek biti. Mozda je samo bila nepaznja u pitanju, ne mora da znaci ni da je svaki vinovnik nesrece bahat. Ostaje samo da se molimo Bogu da sacuva ovaj neduzni zivot. A ja vas sve molim da nam se pridruzite u molitvama i zeljama. To je jedino sto sada mozemo da uradimo za njega. Hvala!

Da li je ovo moguće?!

Najdublje se izvinjavam svim Dušanu bliskim osobama, preneo sam ono što sam saznao u medijima. Ne mogu da verujem dokle seže neprofesionalnost pojedinaca koji umeju da naprave takav gaf! Ne mogu ni da zamislim kako su se osećali njegovi najbliži kada su čuli vest...
Nadam se da će Dušan da preživi, ovo je, uprkos svemu, divna vest.
Coito ergo sum!

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE

DrGonzo

• Gost
« Odgovor #5 poslato: April 09, 2010, 05:09:12 posle podne »
Mrle, ovaj link ti ne radi, tj. pise da vest nije pronadjena.
Mozda su je izbrisali kad su provalili da informacija nije tacna?
U svakom slucaju, bice mi vrlo drago ako smo pogresili i ako s Dusanom bude sve ok.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
Odg: Povredjen motorista u saobraćajnoj nesreći u Beogradu
« Odgovor #6 poslato: April 09, 2010, 11:49:44 posle podne »

Držimo palčeve i poželimo svu sreću  Dušanu da se izvuče iz ove kritične situacije.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #7 poslato: April 09, 2010, 11:56:52 posle podne »
Zaista se osećam izbedačeno jer sam se 'primio' na lažnjaka od strane medija i izjavio saučešće porodici i prijateljima.
Neko bi trebao da preda radnu knjižicu zbog ovakvog propusta!

Podrazumeva se da svi držimo palčeve našem drugu da se izvuče i što pre oporavi!!

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #8 poslato: April 10, 2010, 12:32:08 pre podne »
Pre dva- tri sata sam razgovarao sa Dušanovim i mojim zajedničkim prijateljem i saznao da je i dalje u komi, ali u stabilnom stanju. Isto to je javio i Dušanov kum koji je u stalnom kontaktu sa bolnicom.
...

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #9 poslato: April 10, 2010, 12:53:31 pre podne »
Trebalo bi pobrisati postove sa izrazima saucesca, posto je hvala Bogu Dusan ziv, a citavo sranje je napravila pogresna i neproverena informacija iz Hitne Pomoci/Urgentnog centra.

Zelim mu brz oporavak.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: April 10, 2010, 01:04:18 pre podne »
Izvinjavam se clanovima ciji su postovi izbrisani jer je ocigledno da je doslo do velike greske. Nema smisla da se zivom coveku izjavljuje sucesce. Druze drzimo ti palceve i zelimo brz oporavak.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: April 10, 2010, 08:45:23 pre podne »
Dusane brate zelim ti brz oporavak i da se sto pre vratis na drum! Ni mediji ti ne mogu nista!!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: April 10, 2010, 12:20:50 posle podne »
Nije ovde direktno problem u medijima, oni su samo preneli pogresno saopstenje portparola Urgentnog Centra. Kad se ispostavilo da nije tacno, samo su ga obrisali iz web izdanja. Za takav propust bi u svakoj normalnoj zemlji Dr. Macura dobila zahvalnicu i momentalni otkaz.

Bio sam uzasnut kas sam video da su zivog coveka proglasili pokojnikom, i da ljudi na oba foruma izjavljuju saucesce, a covek ziv.

Dusanovo stanje jeste jako ozbilno, ali je ziv i zelim mu da pobedi u borbi za zivot.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: April 10, 2010, 06:06:59 posle podne »
Upravo sam prelistao elektronska izdanja medija i ni u jednom ne piše o propustu 'Hitne pomoći'. Mislim da bi trebalo da sroćimo jedan tekst i da uputimo svim izdanjima!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #14 poslato: April 10, 2010, 08:17:33 posle podne »
Upravo sam prelistao elektronska izdanja medija i ni u jednom ne piše o propustu 'Hitne pomoći'. Mislim da bi trebalo da sroćimo jedan tekst i da uputimo svim izdanjima!

Sad je kasno da se vest demantuje, a ako to neko treba da uradi to je svakako Urgentni Centar.

Van mreže Flojd

• Suvozac
  • *
« Odgovor #15 poslato: April 11, 2010, 11:40:24 pre podne »
Nije ovde direktno problem u medijima, oni su samo preneli pogresno saopstenje portparola Urgentnog Centra. Kad se ispostavilo da nije tacno, samo su ga obrisali iz web izdanja. Za takav propust bi u svakoj normalnoj zemlji Dr. Macura dobila zahvalnicu i momentalni otkaz.

Naravno, učinjena je katastrofalna greška koja se kasnije informativnim lancem prenela do krajnjih korisnika. Pogrešili smo i dr Macura i mediji i ja. Ali, zamisli kada bi dr Macura svako jutro na sabajle pre nego što je kontaktiraju iz medija proveravala svaku informaciju koja stigne na njen sto i koju kasnije prosleđuje dalje. Dakle, mislim da je najkrupniju grešku u lancu dezinformacija načinio onaj ko joj je te informacije dostavio. Na njemu je da dostavi tačnu i proverenu priču koja će da ide u etar. Portparoli samo prosleđuju sve prikupljene informacije u javnost.

Sve u svemu, šta je-tu je, najvažnije je da je Dušan i dalje živ i da živ i zdrav izađe odande!
Coito ergo sum!

skols

• Gost
« Odgovor #16 poslato: April 14, 2010, 05:38:57 posle podne »
Nazalost,malopre smo saznali da je Dusan preminuo u bolnici.

Neka mu je laka zemlja...

:'( :'( :'(

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #17 poslato: April 14, 2010, 05:42:54 posle podne »
Nazalost,malopre smo saznali da je Dusan preminuo u bolnici.

Neka mu je laka zemlja...

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #18 poslato: April 14, 2010, 06:33:42 posle podne »
Na zalost, najcrnje slutnje su se obistinile...

Dusane, pocivaj u miru i neka su ti siroki putevi nebeski

Saucesce rodbini i prijateljima,

:'( :'( :'( :'( :'(

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: April 14, 2010, 06:41:34 posle podne »
Svi bi mi želeli da se sve zadržalo na grešci...ovako, po drugi put, moje iskreno saučešće porodici, prijateljima i motoristima Srbije! :( :( :(