Mart 30, 2026, 04:08:59 pre podne

Autor Tema: Planiranje grupnih dolazaka na vožnju podrške  (Pročitano 9933 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Planiranje grupnih dolazaka na vožnju podrške
« poslato: April 12, 2010, 04:16:44 posle podne »

Kao što sama tema kaže, ovde možete da isplanirate zajednički dolazak na protest iz vaše sredine ili da se veće grupe čekaju na određenim mestima...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
Odg: Planiranje grupnih dolazaka na vožnju podrške
« Odgovor #1 poslato: April 12, 2010, 04:24:13 posle podne »
Za početak neka se prijave svi koji bi pokrili ulaze u BGD, sačekali grupe i pojedince i sproveli ih do Ušća!

Nudim se, da sačekam grupu bajkera koja dolazi iz pravca Šida a može i NSa, tako što bi ih sačekao kod pumpe 'Zmaj II' na ulazu u grad, negde oko 10h!!

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: April 12, 2010, 04:30:44 posle podne »
Polazak iz Vrsca ce biti u 8.00 ispred prostorija moto kluba Vrsac. Svi zainteresovani ako imaju nekih ne jasnoca mogu slobodno kontaktirati mene, Djordje Nikolic 0656719380, 0611937545 ili Kristijina Mrgu Klepana (predsednik MK Vrsac) 0638360613, ili Ljubisu Belog Nikolica (predsednik MAS-a) 0611163451.

KORISTIM I OVU PRILIKU DA APELUJEM NA SVE KOJI ZELE DA DOPRINESU OVOM PROTESTU SAVETUJTE SVE LJUDE SA KOJIMA DODJETE U KONTAKT A ZNATE DA IMAJU SKLONOSTI PREMA TOCKIRANJU, PUCANJU, PALJENJU GUMA I OSTALIM GLUPOSTIMA  DA SE SUZDRZE BAR TAJ JEDAN U ZIVOTU !!! MIRNO, CILIVIZOVANO U ORGANIZOVANOJ KOLONI BEZ PRETICANJA.... I SAMO TAKO CEMO OSTAVITI SLIKU KAKVU TREBA DA OSTAVIMO!!

VELIKI POZDRAV OD DJOXA
« Poslednja izmena: April 12, 2010, 08:11:14 posle podne od strane Djox »

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #3 poslato: April 12, 2010, 05:14:15 posle podne »
Za sve Valjevce, nalazimo se izmedju pola 8 i 8h na gradskom trgu ispred Komercijalne banke (tj izmedju pivnice i dve trafike, tacno preko puta Kornera na platou). Krecemo tacno u 8h, pa bih sve zamolio da budu tacni. Marsuta ide Ibarskom magistralom i sve u cilju da nas sto vise ljudi vidi. Najavli su se i neki ljudi sa vespama, pa ce neka prosecna brzina biti izmedju 60-80km u zavisnosti od broja motora. Ovom prilikom jos jednom upucujem apel svim Valjevskim motoristima, strogo je zabranjeno turiranje, pucanje, tockiranje i nevaspitano ponasanje. Ko zeli da se tako ponasa, nek ostane kod kuce i nek prati sve o protestu na TV, a ne da nam pokvari raspolozenje i unosi probleme.

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #4 poslato: April 12, 2010, 05:23:21 posle podne »
Iz Novog Sada se kreće u 9 sati,nadam se poveća grupa. ::)

Zmajcek79

• Gost
« Odgovor #5 poslato: April 12, 2010, 05:26:09 posle podne »
Iz Novog Sada se kreće u 9 sati,nadam se poveća grupa. ::)

Nisi rek'o odakle.   ::) ;D

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #6 poslato: April 12, 2010, 05:28:39 posle podne »
Sa bulevara kafa u Fashionu u 8 i 30 pa polako u 9 na protest.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: April 12, 2010, 05:58:47 posle podne »
Dobro, Arpade vi će te se već nekako dogovoriti i okupiti u NSu a ja vas čekam od 9.45 do 10.15 na samoj pumpi Zmaj, na njihovim parkiralištu.
 Normalno da večina bajkera zna kako da dođe do Ušća ali zarad grupnog ulaska u isti, poželjno je da se na prilazima BGDu okupimo!
Za one koji budu kasnili..samo nastave auto putem pravo do Sava Centra...tu se isključe na desno pa, opet desno preko nadvožnjaka (autoputa) i skroz, samo pravo pored, Sava Centra, na sledečoj raskrsnici pored PC 'Ušće' i posle sledeče raskrsnice,  takođe samo pravo do Asterixa (kafe-restoran na Ušću)!

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #8 poslato: April 12, 2010, 07:10:37 posle podne »
Ja sam nekad na Ušće išao po sledećem redosledu lakat krivina pa na smafor levo i samo pravo malo pre Brankovog mosta levo i tu negde.E sad pitanje dal je ostao tu Ušće ili ne. ;)

darinjo

• Gost
« Odgovor #9 poslato: April 12, 2010, 07:24:58 posle podne »
Ja sam nekad na Ušće išao po sledećem redosledu lakat krivina pa na smafor levo i samo pravo malo pre Brankovog mosta levo i tu negde.E sad pitanje dal je ostao tu Ušće ili ne. ;)

Nemoj se brinuti kako...sa tobom ide Beogradjanin (i bivsi taxista), zato opusteno i za mnom ;D ;)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: April 12, 2010, 08:10:09 posle podne »
Može i tako ali onda ideš kroz Zemun...no tu je Darinjo tako da će te mnogo brže stići autoputem!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: April 12, 2010, 08:11:55 posle podne »
Sa bulevara kafa u Fashionu u 8 i 30 pa polako u 9 na protest.
Samo kafu da pijes. :o :o

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #12 poslato: April 12, 2010, 08:20:34 posle podne »
Mišo brate obećao sam da ću biti dobar.Retko obećam ali onda je tako. :D

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #13 poslato: April 12, 2010, 08:23:23 posle podne »
Da te ceka kisela ili koka kola. :o :o :o :o :o :o :o

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #14 poslato: April 12, 2010, 09:37:15 posle podne »
Pitanje za novosadsku grupu.
Hocete li ici auto-putem ili starim putem?
Ako idete auto-putem prednost je lepsi i bolji put tj. brze se stize. Hocete li u tom slucaju placati putarinu!?  ;) :D :D :D ;D ;D ;D
Ako idete starim putem (Petrovaradin, Sr. Karlovci, Cortanovci, Beska, Indjija...) prednost je sto bi bajkeri imali mogucnost prikljucivanja vasoj koloni i time mozda malo olaksali organizatorima docekivanje, ali je put prilicno los...

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #15 poslato: April 12, 2010, 09:50:59 posle podne »
Da te ceka kisela ili koka kola. :o :o :o :o :o :o :o

Može ono crno i što pršće u nos. ;D ;D

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #16 poslato: April 12, 2010, 09:51:49 posle podne »
Pitanje za novosadsku grupu.
Hocete li ici auto-putem ili starim putem?
Ako idete auto-putem prednost je lepsi i bolji put tj. brze se stize. Hocete li u tom slucaju placati putarinu!?  ;) :D :D :D ;D ;D ;D
Ako idete starim putem (Petrovaradin, Sr. Karlovci, Cortanovci, Beska, Indjija...) prednost je sto bi bajkeri imali mogucnost prikljucivanja vasoj koloni i time mozda malo olaksali organizatorima docekivanje, ali je put prilicno los...

Najverovatnije starim putem ali još javjlam.

darinjo

• Gost
« Odgovor #17 poslato: April 12, 2010, 09:54:13 posle podne »
 Koliko sam upoznat "Apostoli" ( i ostala bratija iz NS i okoline) za sad su odlucili ici preko Venca pa Ruma pa auto-put. Ali mislim da nije konacna odluka (valjda).....meni nije problem stari put, ali R-motorima je skoro nemoguce...ne znam...kuda god hoce samo da se dodje na Usce. ;D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: April 13, 2010, 12:35:00 pre podne »
Mi se skupljamo na Zdravkovic benzinsku pumpu ka autoputu oko 8h.

Van mreže MirkoZX12

• Dobar Vozac
  • **
  • vozac
« Odgovor #19 poslato: April 13, 2010, 12:39:23 pre podne »
Pozdrav braćo,ja lično kao i ostali članovi MK NO LIMITS iz Kikinde smo ovu priču širili i širimo je i dalje medju bajkerima iz našeg grada i okoline.U subotu 10.04.na žurci kod MK ROD FLAERS iz Mužlje smo pravili planove nas više klubova da se kupimo usput i da svi zajedno dodjemo u Beograd na ušće.Mi iz Kikinde krećemo oko 8 do 8,15 i dolazimo kod MK MUŽLJA i onda sa ostalim bajkerima iz Zrenjanina krenuti put Beograda.Pre pančevačkog mosta će nas čekati bajkeri iz Debeljače,Sefkerina,Opova i ostalih mesta sa te strane.Svi bajkeri koji podržavaju ovu akciju a usput su nam su dobro došli i mogu nam se priključiti.Za više informacija i konkretnije dogovore možete me kontaktirati na telefone 0638017190 i 0600441800.Neka nam je sa srećom.