Nemoj te braćo da ste na kraj srca !
Evo ja pokušavam da napišem nešto izmedju dve kolonoskopije ,ali nikako da u'vatim vremena

Na Skupštini MAS-a 17.04. u Valjevu je razgovarano o načinu učlanjenja "samostalaca" u MAS !
Ono što je najbitnije je da su svi saglasni da se mora naći način da se to i ostvari,ali je i jednoglasno odlučeno da formiranje "matičnog kluba" nije rešenje !
Zato je Upravnom odboru naloženo da osmisli način uključenja "samostalaca" u MAS pri čemu ime je data ideja (koja ne mora biti prihvaćena),da se može u Statut ubaciti kategorija "supporter-a",odnosno bajkera koji podržavaju MAS !
Što se tiče Fonda za pomoć,ja to pokušavam na Skupštini MAS-a da proturim poslednjih godinu dana.I moj je predlog bio da se pojedinačno u Fond uplaćije godišnje 10 eura,a sredstva da se kontrolisano mogu koristiti za lečenje,rehabiltaciju,nabavku ortopedskih pomagala ili ne daj Bože u slučaju tragičnog dogadjaja,za pomoć porodici !!!
O korišćenj sredstava odluku bi donosio UO na obrazloženje Komisije oju bi činili lekari,članovi MAS-a,i čije bi mišljenje imalo savetodavni,a ne obavezujući značaj !!!
Ideja o pravnom zastupniku je takodje razmatrana na MAS-u i ovo je prilika da se čuju predlozi i sugestije u vezi toga !