Ovo pisem kao samostalac i ovo je moje vidjenje i ne zelim da uvredim bilo koga niti da se bilo ko nadje prozvan.
Moze reci ko sta hoce ali se mora priznati da bez samostalnih bikera ovaj protest ne bi bio u ovolikoj meri posecen.Razmisljajte o sledecem ili buducim protestima ili okupljanjima ovakvog ili slicnog tipa.Koliko ce se ljudi doci ako cemo se i dalje obelezavati i zigosati,nositi prisivke ili boje.Prebrojte klubove,zatim clanove klubova,stavite na papir,zatim od ove cifre koja se pojavila u BG oduzmite njih pa ce vam biti jasno ko je dosao i ko je izvadio prosek.Te ljude i energiju treba zadrzati i okupiti na jednom mestu.Ovo je kritican momenat kada se uzimaju glasovi,ako ne izadjete sa ponudom,pojavice se neki Baja Gastarbajter sa lovom,ponudice obuku,osiguranje,slep-sluzbu,servis,strucnu pomoc,uslugu...samo uz clansku karticu i godisnju clanarinu,bez urezivanja zvezde na celo.Ne zelim da ikoga reklamiram,a pogotovo noseci necije znacice na mojoj odeci.Zar nije dovoljna nalepnica na staklu i clanska karta u novcaniku,kako je to sredjeno u AMSS.Kakvo obelezavanje,kakve komisije za prijem!Prosla su ta vremena,ljudi zele da su nezavisni,ne obelezeni.Hocu da odem na bilo koji skup ili bilo kakvo druzenje ili voznju a da me niko ne pita kad sam dosao,kad sam otisao,zasto sam bio ili zasto nisam,zasto se nisam nalio(bolest i motori ne idu zajedno)...Na motoru sam preko 30 godina i ni jednog trenutka nisam zazalio zbog svog opredeljenja,tako da s Vama il' bez Vas...
Ako se zele clanovi mora se ponuditi nesto primamljivo i interesantno i zanimljivije od konkurencije,a verujte njih je svakim danom sve vise i sve su vise zainteresovani za nase trziste.A ako zelite samo da zivite od slave,od subote-Vas izbor!
Da ne bude zabune,i sledeci put cu podrzati svaki protest ne bitno ko je organizator,ali samo zbog sebe,a ne tamo nekog MAS-a,AMS-a,VAS-a,TAS-a...I dalje cu da biram s kim cu da se vozim i gde da idem a ovakvih kao ja je min. 98% u Srbiji.Ovo pisem ne znajuci kako posluje MAS,niti bilo kakva slicna ili ista organizacija ali ovako razmislja vecina ljudi s kojima sam pricao na tu temu i rado bi pristupili clanstvu samo ako im se na bilo kakav nacin izadje u susret.
Mozda sam bio preopsiran,ali ovo sam morao da kazem.
Fala na paznji!