Da, umal da zaboravim. Mangulice su bile protiv protesta. Razlozi su bili preslikani sa BJB-a.
Muuuukaaaa mi je od toga. Fuuuuuuuuuuj!
nisam to video na njihovom forumu,ali sam video mangulicane na protestu
mada nisam im advokat da ih branim
Zlajo, hvala na iznesenim cinjenicama koje takodje mogu da potvrdim.
Serbduck, pretpostavljam da si izveo zakljucak na osnovu zakljucane teme o protestima, i da svoje tvrdnje zasnivas na pretpostavkama. Tema je bila prozeta negativnostima, offtopic-om i ogovaranjem, i to je razlog zbog koga je bila zakljucana.
Koja god da je akcija u pitanju, bilo koje asocijacije, kluba ili samostalaca, a od opsteg interesa i interesa motociklista, tvrdim da ce u svako doba moci da iskoristi wildmangulice forum za prezentovanje iste.
Takodje vezano za "stav" o protestu ili bilo cemu drugom, dodao bih da WM nije nikakva sekta, organizam, ili sta vec, vec simbolizuje grupu odraslih ljudi, koji ce pojedinacno i na osnovu sopstvenih shvatanja i stavova, zelja i mogucnosti i iskljucivo samostalno odluciti gde i kada zele da budu, bez bilo kakvog pritiska ili daleko bilo, naredjenja.
Dakle, drug ideolog, kao sto neko vec rece - nemoj sebi i svom klubu davati na znacaju. Dosao si, a nisi morao.
Tada mi se gadilo, a sada mi se gadi jos vise.
Kada nesto ne moras, a uradis, znaci da to zelis, a kada je ta zelja ispunjena onda je to nesto sto svakom prija. Slogan "Mi dosli, a nismo morali... ;-)", je nastao kada je u planu bilo stampanje majca, kao odraz dobre volje i pozitivne energije.
Moram priznati da je poslednje sto bi mi palo na pamet, da bi neko slogan mogao da protumaci na negativan nacin.
WOLVERINE i ostalma koji prate temu se izvinjavam, na skretanju sa iste, jer sam imao potrebu da odgovorim.
Sto se tice WM kao eventualnom clanu asocijacije.
Ne bi,osim ako nam ne date resenje o registraciji kluba u nadleznom Ministarstvu,sto znaci da Vam je i Statut prosao
Bilo bi to interesantno iskustvo.

Salu na stranu, vezano za nedoumicu i mangulicama kao primeru, clanovima i clanovima slicnih klubova bi bilo moguce pristupiti iskljucivo kao pojedincima.
(iz nekog razloga nisam uspeo da posaljem celu poruku, pa sam poslao u dva dela, medjutim prvi deo je nevidljv, pa molim urednike da to regulisu)
.