Iskreno da ti kažem i ja imam dilemu dali da produžim registraciju a ističe mi polovinom maja, možda je najbolje da svi koji ne planiraju put preko granice u znak protestata ne registruju motor...
pa to je i ok.....al šta kad te zaustave?....bežiš,ne daj bože padneš......ili te zaustavi u situaciji kada ni ne možeš da bežiš
i kad te konačno zaustave,platiš kaznu koja je 2 puta veća od registracije.......
džaba ne registrovati u znak protesta......kome prođe to je ok.....al kome ne,taj plati registraciju i onom kolegi koga nisu uhvatili.....

ili ako ne platiš kaznu....robija.....boli njih k. za protest....nažalost
što mi dade jednu ekstra ideju........
recimo da niko,ali baš niko ne registruje motor,i da se napravi "fond",gde bi svi koji ne registruju motore,uplaćivali recimo četvrtinu registracije.....i da se te pare iskoriste za plaćanje kazne onih koje uhvate.......imali bi fore da svakog četvrtog uhvate,i čak bi i onda bili na nuli,a prošli bi 4 puta jeftinije...

iliti da mas kao organizacija napravi sopstvenu osiguravajuću kuću,koja bi obavezno osiguranje davala svojim članovima po nekim smešnim cenama.....osiguravajuće kuće na taj sistem i rade,da se obogaćuju od onih koji prežive godinu bez saobraćajke u kojima su krivci........masova osiguravajuća kuća nebi imala za cilj da se obogati,već da ispoštuje naplatu štete gde su članovi masa krivci,a koliko znam jako je malo(može se na prste izbrojati)saobraćajki gde su članovi mas-a krivci(verovatno zbog selekcije članova samih klubova)........
možda malo previše"futuristički" razmišljam.....ali nije nemoguće