Narode imam najsveziji primer. Mislim da ce svi imati koristi od ovoga.
Elem, promenim na motoru (
Honda VTR 1000 F 97`) sve sto je moglo biti promenjeno.
Lanac, lancanici, svecice, gume, akumulator, tecnost u kocnicama, kvacilu, ulje u visljusci, filtere za vazduh i ulje...i
naravno ulje.
Pocetkom prosle sezone kod Reponje u Cacku sipam ( Reponja sipa) IPONE Katana i predjem 9000 km bez problema! Za celu sezonu (tih 9000 km) potrosio je 300g ulja. Motor radio savrseno. Sve bilo tip-top. Covek mi lepo rekao: " V motor, veliko opterecenje - mora full sintetika i to bas Ipone katana." Ja prezadovoljan.
Dugacke ture cele sezone. Beograd - otok Rab ( Hrvatska ) i nazad - 2000 km.
Beograd - Crna Reka i nazad 600 - 700 km ( ne znam tacno )
Svaki vikend najmanje 300 - 400 km...
Nikakvih problema nije bilo!
E sad ide sranje. Ove godine nigde nema Ipona da se kupi. Od oktobra 2009 sam trazio i nisam nasao. Pogledam sta kaze Honda i po njihovoj preporuci sipam Motorex.
Nisam presao ni 1500 km i tropa! Sta se zapravo dogodilo...
Krenemo juce za Bosnu. U Sapcu nas cekaju Vudu, Mika, Misirac, a na granici Otac Brana i ne znam ko jos...
Kasnimo u startu zbog ogromne guzve u Beogradu, sto znaci da se mora pozuriti. I zurimo....
Dodjemo do naplatne rampe. uzmemo karticu ( placam auto-put

) i krenemo dalje. Zaboravih da kazem da sam proverio nivo ulja predhodno vece.
Izlazimo posle naplatne rampe i ja resim da malo izduvam motor ( to uvek radim na auto-putu ).
Prva - 95, druga 140, treca 160, cetvrta 180, peta 195, tu malo spustim gas, prebacim u sestu i vozim nekih 160 km/h na 5000 - 6000 obrtaja narednih 15 - 20 minuta. Sve u redu. Motor lepo radi.
Iskljucimo se sa auto-puta i krenemo ka Sapcu. I dalje je sve normalno...
Ulazimo u Sabac...Prelazimo most... Cujem cudan zvuk...pomislim da je to od ograde mosta. Desava se da se zvuk odbija od ograde pa se izmeni... Sidjosmo s mosta, ali i dalje cudan zvuk. Stanem...
Dobra mi kaciga pa se slabo sta cuje spolja ( Schubert S1) sto i nije tako dobro

. Nesto mi lupa u motoru.
Obzirom da se u mehaniku razumem ko Marica u krivog stojka, nastavljam dalje do pumpe gde me cekaju drugari. To je jos 2 km. Vozim polako.
Ulazim na pumpu i vidim da me ovi zacudjeno gledaju. Skinem kacigu pa se i ja zacudim. Lupa bre!
Shvatam da nema dalje. Pozdravim se sa drustvom i pozelim im sretan put. Zovem majstora...
Da skratim pricu.
Dok smo Sosa i ja cekali Joksin kombi, drustvo su nam pravili Misirac, Gordan i Kursula. Mene je stomak boleo a Sosu i vilice od smeha. Bez obzira na kvar motora divno provedeno vreme.
Stigosmo kod Marka u Visnjicu. Istovarismo motor iz kombija...
Marko ga upali... LUPA...
Kaze Marko - " Dal si ti normalan? Gde ti je ulje?
Sagnem se, pogledam... NEMA !
Nema ulja ljudi. Nestalo! Pojavi se na prozorcetu tek kad motor nagnem na desnu stranu. Dakle fali 1-1,5 litra.
Nije curilo nigde!
Pregledao nivo ulja predhodno vece - milimetar ispod gornje crte!
Krenuo na put...
... i eto...
Sad cekam da ga Marko otvori pa da vidim dal cu uopste voziti ove sezone.
Dakle, kvalitet ulja... Znam sta necu sipati nikad vise!
Moram jos jednom napomenuti da mi motor nije trosio ulje i da nije nigde curilo.
Moja preporuka za Motorex, ali ga sipajte u wc solju - u motor NIKAKO !