Drugari, opet vam ponavljam, i necu vise: ovo je moj LICNI stav. Pa necete valjda da mi osporite pravo da mislim i pisem sta hocu, ljudi moji, pa nismo bre pod celicnom Staljinovom cizmom, da svi moramo isto da mislimo i delamo? Zasto sada ja moram da se pravdam bilo kome zbog svog stava, kada sam jasno napisao zasto sam protiv? I zbog cega svi moramo da mislimo isto?
Podseticu vas na jos jednu vaznu cinjenicu: niko, ali NIKO sa Mototima se nije pojavio na akciji dobrovoljnog davanja krvi, u trenutcima kada je Zavod slao apele na sve strane da se zalihe priblizavaju kraju, i da ce neko verovatno zbog toga postradati. Ja sam to shvatio kao bojkot, jer to i jeste bio bojkot. Ne mozes da das krv, ali zato mozes da se jebavas po Pinku, i delis letke sa policijom? To je po meni idiotski, i ponizavajuce za sve motocikliste. Eto, kad me vec pitas za obrazlozenje, Rajo, a mogao si da pretpostavis da nisam to napisao bezveze.
Opet ponavljam, nema razloga da se bilo ko sa ovog foruma libi da se ukljuci u akciju Mototima. Jer mu zbog toga niko nikada rec nece reci. Iza toga ja stojim.