Mart 28, 2026, 10:18:31 posle podne

Autor Tema: DVA TOCKA ALI JEDAN ZIVOT  (Pročitano 13148 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
DVA TOCKA ALI JEDAN ZIVOT
« poslato: Februar 27, 2008, 02:11:54 posle podne »
Mototim pokrece akciju za 15. mart. Beograd okupljanje na Uscu, defile i podela letaka na raskrsnicama u gradu.
Mogli bi i mi kao MAS da uzmemo ucesce u akciji i da se na letku pored loga Mototima nadje i logo MAS-a, a mozda i BJB-a.
Svi mi imamo isti problem u saobracaju BEZBEDNOST. Pa hajde da zajedno ucestvujemo u ovoj akciji. Moze Noca ili neko drugi da kontaktira Mototim i dogovori detalje.

« Poslednja izmena: Februar 27, 2008, 02:59:55 posle podne od strane vudu »

adega

• Gost
Odg: DVA TOCKA ALI JEDAN ZIVOT
« Odgovor #1 poslato: Februar 27, 2008, 03:24:22 posle podne »
to bi bilo dobro da se uradi...gledam pre neki dan  bio pesaka i jedan motorom vozi polako duzom ulicom sve srece i kad jedan kolima niti levo niti desno samo mu presece pu.a koliko je puta meni tako izleteo da ne pricam a ne samo meni nego svima nama...sta mozemo da im radimo ??? ??? ??? ??? ???neverujem da ce i posle ovoga da vredi nesto....

zodiac

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Februar 27, 2008, 11:13:29 posle podne »
Vas dvojica kanda ste zeljni druzenja sa narodnom milicijom? Kao, postacemo drugari sad, kad izdelimo letke zajedno, nece vise da nas diraju i kaznjavaju? Momci, je l' vi jos verujete u Deda Mraza, i svake nove godine ocekujete da vidite irvase sto prelecu preko neba, uz zvuke praporaca?

Zaista, kako mislite da ce ovakva jedna akcija uticati na podizanje nivoa svesti vozaca automobila, kada su motociklisti u pitanju? Reci cu vam ja - nikako. Jer ce prosecnom vozacu automobila ovaj letak biti interesantan isto kao i onaj za Lavlju kandzu.

I ova akcija je turbo folk, najobicnije budalesanje, bas kao i ona blamaza na Pinku. Okanite se gluposti, i cuvajte energiju za davanje krvi i pomoc nezbrinutoj deci. Time treba da se bavimo, a ne poziranjem za seljacke televizije, i defilovanjem u pratnji pandura.

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #3 poslato: Februar 28, 2008, 02:16:48 pre podne »
Vas dvojica kanda ste zeljni druzenja sa narodnom milicijom? Kao, postacemo drugari sad, kad izdelimo letke zajedno, nece vise da nas diraju i kaznjavaju? Momci, je l' vi jos verujete u Deda Mraza, i svake nove godine ocekujete da vidite irvase sto prelecu preko neba, uz zvuke praporaca?

Zaista, kako mislite da ce ovakva jedna akcija uticati na podizanje nivoa svesti vozaca automobila, kada su motociklisti u pitanju? Reci cu vam ja - nikako. Jer ce prosecnom vozacu automobila ovaj letak biti interesantan isto kao i onaj za Lavlju kandzu.

I ova akcija je turbo folk, najobicnije budalesanje, bas kao i ona blamaza na Pinku. Okanite se gluposti, i cuvajte energiju za davanje krvi i pomoc nezbrinutoj deci. Time treba da se bavimo, a ne poziranjem za seljacke televizije, i defilovanjem u pratnji pandura.
IZY RIDERS ali IPAK u PRAVU SI BRATE !!!dobih i ja pm od moto tima (mislio sam da su me brisali kad ono NE) , ali ipak veoma glupa akcija zajedno sa pandurima  *302
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #4 poslato: Februar 28, 2008, 07:29:10 pre podne »

Svako pojavljivanje bajkera u bilo kojoj emisiji na bilo kojoj TV budi siguran da utice na javnost i popravlja misljenje o nama.
A cilj akcije nije da nam policija  oprasta kazne i da nas ne diraju, vec da se mi vidjamo i dalje naputu a ne u cituljama.
A sto se tice lavlje kandze, dobro si je pomenuo, ljudi se obogatise pomocu letaka i reklame, tako da smatram da je akcija dobro zamisljena i ne moze da nam skodi. Neka od 5000 letaka 1000 dodje u prave ruke i navede ljude da malo vise vode racuna o nama na dva tocka pa je veliki napredak i uspeh!

zodiac

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Februar 28, 2008, 09:42:33 pre podne »
Znaci, ipak Deda Mraz... Pa hajde, budi ljubazan pa mi objasni na koji je tacno nacin pojavljivanje u onoj idiotskoj emisiji popravilo misljenje o motociklistima, bilo kome? Drugo, ljudi se nisu obogatili zbog letaka, vec zbog proizvoda, a to sam pomenuo samo zato sto je letak Lavlje kandze zapravo najprizemniji, najprimitivniji, i svakako najiritantniji vid reklamiranja kod nas. Najbolja potvrda ovome sto govorim su puni parkinzi letaka koje su vlasnici automobila besno strgli sa brisaca i bacili na zemlju. Tako ce proci i ovi, zguzvani i odbaceni, i jedini efekat ove akcije ce biti - prljaviji Beograd. Budalastina.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #6 poslato: Mart 01, 2008, 08:30:33 pre podne »
DALI ZNATE DA JE GEBELS POTVRDIO TVRDNJU O LAZI? A LUDI NESHVATAJU DA 1000 PUTA PONOVLJENA LAZ POSTAJE ISTINA ISTO TAKO MORAMO DA PODELIMO NE 1000 NEGO 1000000 LETAKA DA BI LJUDIMA USLO U SVEST DA SMO I MI ONI KOJI TREBA DA OPSTANU NA DRUMU A NE DA SE VIDJAMO PO CITULJAMA ZATO ,IDEMO SVI NA USCE DA PROBAMO DA AKCIJOM OD MAKAR 1000 LETAKA SPASIMO BAR JEDNOG UGROZENOG BAJKERA!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;D ;D ;D

zodiac

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Mart 01, 2008, 03:20:48 posle podne »
E, jebiga. Ako nam Gebelsova doktrina ne pomogne, nista nece ;D Ja zaista mislim da je ova akcija promasaj, jer znam kako ljudi reaguju na flajere i letke, i to ce vam potvrditi svako ko ima dodira sa marketingom. Moje misljenje je da ce samo humanitarne akcije pomoci da se podigne ugled motociklista u drustvu, a time i nasa 'vidljivost'. Sve ostalo je bespotrebno rasipanje vremena i energije. A kad pocnu da te postuju, prestace da te gaze.

I jos nesto, duzan sam objasnjenjenje i ovde: sve sto sam napisao je moj LICNI STAV. Daleko od toga da je ovo preporuka clanstvu MAS foruma da se ne prikljuci ovoj akciji, naprotiv - nas najveci kvalitet i jeste upravo u tome sto nista ne zavisi od jednog coveka, ili grupe ljudi. Ovde smo radi druzenja, u tom druzenju moze doci i do suceljavanja razlicitih misljenja, i ja ne vidim nista lose u tome. Niko nije pupcanom vrpcom vezan za zodiaca, pa da ne moze da ide tamo gde se zodiacu nece. Da pojednostavim - drugari, siroko vam polje ;)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Mart 02, 2008, 03:14:23 pre podne »
e kad mi neko objasni what is fuck mototim onda cu mozda izkomentarisati ovu akciju.............

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #9 poslato: Mart 02, 2008, 07:49:42 posle podne »
Zodiac ovo si lepo rekao: "kada pocnu da te postuju prestace da te gaze"!
Ti mislis da ce jedino humanitarnim akcijama biti podignut ugled motorista kod nas!
Moze biti...sigurno je da trebamo da se bavimo i humanitarnim radom...
Ali i taj humanitarni rad je postao malo izlizan...paketici deci, pare ovima , pare onima...
Ako stvarno zelimo da nas ljudi zapamte po humanitarnom radu moramo da izadjemo iz sablona...recimo poseta domu i druzenje sa tom decom...njima ce znaciti to mnogo vise nego jedan paketic za novu godinu!

Izvinjavam se na OFF-u!

A sto se ove akcije tice...ne vidim zasto je to gubljenje vremena i energije??? To je 5-6 sati koje bi mozda proveo uz televizor... ne moze da bude lose!!!
Pozdrav
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #10 poslato: Mart 02, 2008, 09:53:37 posle podne »
Citam ove postove pa nemogu da verujem i pitam se odkuda u mladim ljudima toliko negativne energije.Jedna lepa akcija jedan lep predlog Zoranov da se pridruzite akciji da ako mozemo  svi da pomognemo da nas vide ,upamte.Pa svako od nas kada je u kolima neprimeti kada se mimoidje sa jednim motorom kada vidi 100 to se pamti danima.Kako mozete neci trud rad bilo kakav da je nazivati idiotskim/mislim na emisiju/To moze da ti se svidi,moze da ti se nesvidi to je tvoj problem.Mozda neko od nas ovde gleda bas taj program,slusa tu muziku radi bas to sto ti nevolis.Zar je zato idiot.I neznam sta vam smetaju ti panduri.Pa za svaku organizovanu akciju ti treba odobrenje od policije i oni to moraju da odprate ne samo zbog drugih nego i da zastite same ucesnike.Dali ste ih primetili svuda na trkama skupovima.Svaki defile je odpracen sa policijom,tamo ih i nevidimo a ovde ce nam smetati.Koliko je bajkera upravo policajaca i teraju na tocak samo tako.Te price panduri nas zlostavljaju kaznjavaju,pustite to.Ja vozim 30g. nikad na motoru nisam imao problem sa nikome.I da se vratim na prvobitnu pricu, akcija Mototima treba da je podrzi svako ko misli i oseca da treba i da ce to spasiti bar jednog coveka na motoru.Ko nezeli i nemora.

zodiac

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Mart 02, 2008, 10:08:01 posle podne »
Drugari, opet vam ponavljam, i necu vise: ovo je moj LICNI stav. Pa necete valjda da mi osporite pravo da mislim i pisem sta hocu, ljudi moji, pa nismo bre pod celicnom Staljinovom cizmom, da svi moramo isto da mislimo i delamo? Zasto sada ja moram da se pravdam bilo kome zbog svog stava, kada sam jasno napisao zasto sam protiv? I zbog cega svi moramo da mislimo isto?

Podseticu vas na jos jednu vaznu cinjenicu: niko, ali NIKO sa Mototima se nije pojavio na akciji dobrovoljnog davanja krvi, u trenutcima kada je Zavod slao apele na sve strane da se zalihe priblizavaju kraju, i da ce neko verovatno zbog toga postradati. Ja sam to shvatio kao bojkot, jer to i jeste bio bojkot. Ne mozes da das krv, ali zato mozes da se jebavas po Pinku, i delis letke sa policijom? To je po meni idiotski, i ponizavajuce za sve motocikliste. Eto, kad me vec pitas za obrazlozenje, Rajo, a mogao si da pretpostavis da nisam to napisao bezveze.

Opet ponavljam, nema razloga da se bilo ko sa ovog foruma libi da se ukljuci u akciju Mototima. Jer mu zbog toga niko nikada rec nece reci. Iza toga ja stojim.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Mart 02, 2008, 10:51:08 posle podne »
Svakako trebamo podrzati svaku akciju za nasu dobrobit. Ali se slazem i sa Saletom da kada smo mi organizovali akciju davanja krvi NIKO iz mototima nije dosao iako je i na njihovom forumu postojao poziv, a sa BJB-a su dosli glavni. Tek da se zna. Pozivam sve koji mogu da podrze ovu akciju!

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #13 poslato: Mart 02, 2008, 11:00:27 posle podne »
Mislim da ovaj potez moze samo da potvrdi vasu snagu a njihovu slabost.Pozdrav svima

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #14 poslato: Mart 04, 2008, 10:55:23 pre podne »
Ja sam rspolozen za sve dobre akcije koje se ticu dvotockasa, ali nije najjasnije objasnjeno da li se akcija odlaze ili otkazuje u slucaju nevremena?  ???

U subotu 15. marta vremenska prognoza nije bas najpovoljnija za dvotockase, kod mene je najvljena susnezica sa snegom, a na samo 100km sam od BGD-a. ???

http://www.accuweather.com/world-forecast3.asp?partner=forecastfox&traveler=0&locCode=EUR|CS|YI003|BELGRADE&metric=1

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Mart 04, 2008, 01:11:40 posle podne »
Svakako trebamo podrzati svaku akciju za nasu dobrobit. Ali se slazem i sa Saletom da kada smo mi organizovali akciju davanja krvi NIKO iz mototima nije dosao iako je i na njihovom forumu postojao poziv, a sa BJB-a su dosli glavni. Tek da se zna. Pozivam sve koji mogu da podrze ovu akciju!

DOKLE I ZASTO DA OKRECEMO DRUGI OBRAZ BRACO, DANIJEL JE COVEK KOJI JE POGAZIO REC DATU MENI I NOCI U PRISUSTVU CELOG NASEG(TADA NJEGOVOG) UREDNISTVA I NE VIDIM ZASTO BI PODRZALI AKCIJU KOJA VELICA MOTOTIM A SVI SMO BANOVANI TAMO I TO BEZ RAZLOGA I OBJASNJENJA.
 ZOKI MOLIM TE OBJASNI MI KOGA LICNO POZNAJES SA MOTOTIMA, SA KIME SI SE POGLEDAO U OCI ILI RADIO NESTO U ZIVOTU PA IH BRANIS. MOLIM SVE BAJKERE DA NE GOVORE ZA ILI PROTIV LJUDI KOJE NE POZNAJU DOBRO.

DANIJELA CU ZGAZITI CIM GA SRETNEM KAO GOVNO (DA VIDITE KAKAV JE COVEK) ZATO STO ME JE PREVARIO , KO GA NE POZNAJE LICNO NEKA GA NE KOMENTARISE OVDE.

moto

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Mart 04, 2008, 01:19:09 posle podne »
Evo ja ga poznajem licno i nemam takvo misljenje o njemu,ok je covek po svim pitanjima ,principijelan , xx puta je izasao u susret i pomogao ne samo meni nego i svima koji su mu se obratili za pomoc ,a to ko je koga preavrio ili ne to je pitanje ,najlakse je govoriti o coveku koji nije tu ,a mislim da apsolutno nije u redu da se komentarise o nekome ko nije prisutan .Akciju ce podrzati onaj ko zeli ,a ko ne ,nece je podrzati i tu je kraj price.
Deki tebe ne poznajem samo to zadnje sto si rekao da ces ga zgaziti kao govno ....hmmm ne bi ti bas to preporucio jer ga i ne poznajes bas tako dobro
A ako neverujes pitaj Dandzu za njega i njegovog brata ,zato to kazem onako drugarski okani se choravog posla ,Daniel je povucen lik ,ratni veteran,ranjavan je pet puta ,porodican i njega ne interesuju takve nebuloze koje ti izgovaras ,ali vec njegov brat ..... iskreno i drugaski ti kazem zajebi tu stvar

zodiac

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Mart 04, 2008, 02:37:33 posle podne »
Mislim da nema potrebe za teskim recima, celu pricu smo odavno ostavili iza sebe, ekipe su se podelile, jedni tamo, drugi ovde, svima lepo. Dok neko, poput Pere, ne pocne da se pravi pametan.

A ti, Pero, sto vozis ZZR-a, mogao bi da prestanes da izigravas drvenog advokata ovde bilo kome, a ponajmanje Danielu, da pominjes bracu, sestre i ostalu familiju, jer mozes samo da pogorsas stvari.

Uzgred, zna li iko odavde ko si? Jer ako ne dobijem potvrdu od nekoga odavde da te poznaje, i to u roku od 24 sata, licno cu te banovati kao provokatora. Ok?

moto

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Mart 04, 2008, 03:02:26 posle podne »
Nisam provokator,kao sto nisam niciji advokat...
Pitanje je bilo da li ga neko poznaje ,ja sam odgovorio da ga poznajem i sta tu ima lose ?????
Takodje ne pominjem niciju familiju niti zelim da se stvari pogorsaju ,samo sam rekao da je bolje da svako gleda sebe i svoj zivot ,a ne tako javno pretiti kako ce neko nekoga da zgazi kao govno,jer mac ima dve ostrice zar ne?
A kao drugo nije se Pera napravio pametan niti je bilo koga provocirao ,nego upravo Vas admin ,a ja sam mu odgovorio .
Zar i ti nisi rekao da svako ima pravo misljenja i svoj stav ?? ili to u ovom slucaju ne vazi??
A iskren da ti budem ,to da li me neko ovde poznaje ili ne je ne bitna stvar .A to o banovanju ...toliko o tome kad ste pricali da nece biti banovanja (ili ces ponovo da kazes da provociram) u svakom slucaju koliko sam primetio ovde covek nemoze da kaze ono sto misli ako se to ne uklapa sa vasom politikom .
Sto se mene tice banuj slobodno.Ima jos mnogo moto foruma na kojima sam clan tako da ....bas me pa zabole da li cu biti banovan ili ne.

zodiac

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Mart 04, 2008, 03:07:03 posle podne »
Vidi, zar nije neobicno da na MAS forumu ti pises o Danielu, koga tako dobro poznajes, a u isto vreme ne znas nikoga odavde, niti tebe ko zna? To, kao, nije bitno? I nisi spijuncina i provokator? Jesi ti to meni nasao da podvaljujes ...... za bubrege, keve ti?

Predomislio sam se. Rok od 24 sata vise ne stoji. Imas jos 24 sekunde.

Dovidjenja.