Mart 28, 2026, 10:18:33 posle podne

Autor Tema: DVA TOCKA ALI JEDAN ZIVOT  (Pročitano 13149 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DEKI FAMILIJA

• Gost
Odg: DVA TOCKA ALI JEDAN ZIVOT
« Odgovor #20 poslato: Mart 04, 2008, 03:11:55 posle podne »
Evo ja ga poznajem licno i nemam takvo misljenje o njemu,ok je covek po svim pitanjima ,principijelan , xx puta je izasao u susret i pomogao ne samo meni nego i svima koji su mu se obratili za pomoc ,a to ko je koga preavrio ili ne to je pitanje ,najlakse je govoriti o coveku koji nije tu ,a mislim da apsolutno nije u redu da se komentarise o nekome ko nije prisutan .Akciju ce podrzati onaj ko zeli ,a ko ne ,nece je podrzati i tu je kraj price.
Deki tebe ne poznajem samo to zadnje sto si rekao da ces ga zgaziti kao govno ....hmmm ne bi ti bas to preporucio jer ga i ne poznajes bas tako dobro
A ako neverujes pitaj Dandzu za njega i njegovog brata ,zato to kazem onako drugarski okani se choravog posla ,Daniel je povucen lik ,ratni veteran,ranjavan je pet puta ,porodican i njega ne interesuju takve nebuloze koje ti izgovaras ,ali vec njegov brat ..... iskreno i drugaski ti kazem zajebi tu stvar

PUN MI JE ... JUNAKA K'O TI I DANIJEL. MENE NE POZNAJES KAZES, NECU DA POLEMISEM O JUNASTVU SA NEKIME KO NESME NI DA SE PREDSTAVI NA FORUMU.

JEBEM MATER I TEBI I DANIJELU PICKO SMRDLJIVA, ZOVEM SE MILOSEVIC DEJAN, ZIVIM NA MEDAKU
 KRIVOSIJSKA 6   JMBG 1006975710035.
 KAD SE BUDES OVAKO PREDSTAVIO SMATRACU DA PRICAM SA COVEKOM, DO TADA PATETISI NA SVOM "LEGENDE I MITOVI" FORUMU.
 AKO MISLIS DA SI TROJANSKI KONJ I NISI IZ TROJE ;D

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Mart 04, 2008, 03:32:58 posle podne »
Nisam provokator,kao sto nisam niciji advokat...
Pitanje je bilo da li ga neko poznaje ,ja sam odgovorio da ga poznajem i sta tu ima lose ?????
Takodje ne pominjem niciju familiju niti zelim da se stvari pogorsaju ,samo sam rekao da je bolje da svako gleda sebe i svoj zivot ,a ne tako javno pretiti kako ce neko nekoga da zgazi kao govno,jer mac ima dve ostrice zar ne?
A kao drugo nije se Pera napravio pametan niti je bilo koga provocirao ,nego upravo Vas admin ,a ja sam mu odgovorio .
Zar i ti nisi rekao da svako ima pravo misljenja i svoj stav ?? ili to u ovom slucaju ne vazi??
A iskren da ti budem ,to da li me neko ovde poznaje ili ne je ne bitna stvar .A to o banovanju ...toliko o tome kad ste pricali da nece biti banovanja (ili ces ponovo da kazes da provociram) u svakom slucaju koliko sam primetio ovde covek nemoze da kaze ono sto misli ako se to ne uklapa sa vasom politikom .
Sto se mene tice banuj slobodno.Ima jos mnogo moto foruma na kojima sam clan tako da ....bas me pa zabole da li cu biti banovan ili ne.

TAKODJE ILI TAKODJER? ODAJE TE "NEMOZE" SPOJENO JAZAVCINO GLUPA. SRECA PA STE NEPISMENI PA I NE MORATE DA SE PREDSTAVLJATE SPECIJALNO ;D

OBJASNJENJE ZA CLANOVE MOTO JE DANIJEL I UPRAVO JE BANOVAN
« Poslednja izmena: Mart 05, 2008, 12:26:15 pre podne od strane DEKI FAMILIJA »

adega

• Gost
« Odgovor #22 poslato: Mart 05, 2008, 12:27:46 pre podne »
*109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109 *109

paperinos

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Mart 06, 2008, 04:13:06 posle podne »
Vas dvojica kanda ste zeljni druzenja sa narodnom milicijom? Kao, postacemo drugari sad, kad izdelimo letke zajedno, nece vise da nas diraju i kaznjavaju? Momci, je l' vi jos verujete u Deda Mraza, i svake nove godine ocekujete da vidite irvase sto prelecu preko neba, uz zvuke praporaca?

Zaista, kako mislite da ce ovakva jedna akcija uticati na podizanje nivoa svesti vozaca automobila, kada su motociklisti u pitanju? Reci cu vam ja - nikako. Jer ce prosecnom vozacu automobila ovaj letak biti interesantan isto kao i onaj za Lavlju kandzu.

I ova akcija je turbo folk, najobicnije budalesanje, bas kao i ona blamaza na Pinku. Okanite se gluposti, i cuvajte energiju za davanje krvi i pomoc nezbrinutoj deci. Time treba da se bavimo, a ne poziranjem za seljacke televizije, i defilovanjem u pratnji pandura.

Slazem se.

Sa pandurima ne idem ni u kakve akcije.

Sve je to medijska halabuka oko neke kvazi brige za nas bajkere.

To sto nam oni misle, ne dao nam bog.

Licemeri poslednje vrste pocev od policije pa do drzave.

Nemam nameru da im se podvlacim i time im jos dodatno duvam vetar u jedra.

Oni su tu da nas globe i kaznjavaju, a mi smo tu da se cuvamo i dovijamo se kako da im umaknemo.

Jedino gde bih mogao da se pojavim sa tim likovima bi bilo neko bojno polje....bajkeri vs policija.... ;D
I to onako da se muski pomlatimo a ne da nas stalno zajebavaju te smrdibube..... ;D....sve ostalo me ne zanima.

paperinos

• Gost
« Odgovor #24 poslato: Mart 06, 2008, 04:23:42 posle podne »
Pitanje je bilo da li ga neko poznaje ,ja sam odgovorio da ga poznajem i sta tu ima lose ?????
Takodje ne pominjem niciju familiju niti zelim da se stvari pogorsaju ,samo sam rekao da je bolje da svako gleda sebe i svoj zivot ,a ne tako javno pretiti kako ce neko nekoga da zgazi kao govno,jer mac ima dve ostrice zar ne?
A kao drugo nije se Pera napravio pametan niti je bilo koga provocirao ,nego upravo Vas admin ,a ja sam mu odgovorio .
Zar i ti nisi rekao da svako ima pravo misljenja i svoj stav ?? ili to u ovom slucaju ne vazi??
A iskren da ti budem ,to da li me neko ovde poznaje ili ne je ne bitna stvar .A to o banovanju ...toliko o tome kad ste pricali da nece biti banovanja (ili ces ponovo da kazes da provociram) u svakom slucaju koliko sam primetio ovde covek nemoze da kaze ono sto misli ako se to ne uklapa sa vasom politikom .
Sto se mene tice banuj slobodno.Ima jos mnogo moto foruma na kojima sam clan tako da ....bas me pa zabole da li cu biti banovan ili ne.

Niko ti momce ne brani pravo na licno miljenje.
Pokusao si da isprovociras...neuspesno...ljude na ovom forumu.

Mene su najurili sa jednog foruma zato sto nisam duvao u istu tikvu i klimao sa glavom.

lupali su mi zauske i cvrge stalno likovi slicni tebi.

Eto ja te necu napadati, branim tvoje pravo na  licno misljenje...iako se sa njiim apsolutno ne slazem.

Mislim da moj bivsi forum place za takvim clanom...veruj mi fantasticno bi se uklopio u koncepciju.... ;D
« Poslednja izmena: Mart 06, 2008, 04:55:48 posle podne od strane paperinos »

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #25 poslato: Mart 06, 2008, 05:28:03 posle podne »
100 LJUDI 100 CUDI.100 ZENA ......
« Poslednja izmena: Mart 06, 2008, 08:16:30 posle podne od strane DEKI FAMILIJA »

paperinos

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Mart 07, 2008, 12:48:45 pre podne »
"Radne akcije" u reziji narodne milicije..... ;D...jos nam samo Alvirovic fali.... ;D

O boze moj...koji likovi....pocecu da sanjam progonitelje.

Pogledajte samo arsenal slatkih reci  navlakusa...."opste dobro"..." akcija"   ..."javno mnjenje"...."popravlja misljenje"
"podela letaka"...

Alo...promenili ste maske...ali reci vas odaju......is bre misevi podvodacki, nabiguzice i poltroni.

Kome mi to da se uvlacimo.
Po cemu smo mi to crni i opaki, pa treba da se peremo i pravdamo bilo kome.
Ko smo mi...da nismo crni djavoli, nekoga smo pokrali, ubili....sta smo to uradili...?

Da mi mozda ne otimamo novac po putu, da se mi mozda ne krijemo iza kojekakvog zbunja i haracimo.

Da nismo mozda mi mlatili gradjane po ulicama?

Ko je svakodnevno u dilu sa krimosima i dilerima droge?

Nadjite mi jednog bajkera koji je napravio basnoslovno bogastvo od toga sto se vozi motorom.

Ja cu da vam nabrojim deset pandura lopuza mega bogatasa koje poznajem i to one iz blize  okoline.

Koga pljackaju na registraciji?

Proglaseni smo za bogatase koji luksuziraju.... ???....placamo porez na luksuz.....ajde bogati.

Rekao sam jednom, ali cu i da ponovim, zakon o saobracaju koji  nam se protura i na silu namesta
mi se ne svidja.

Svestan sa m da ne mogu da ga promenim, ali...eh ali ne ocekujte da mu jos i tapsem i klimam sa glavom dok me biju po dzepu i usi uvrcu.....to nece biti NIKADA..... >:(

zodiac

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Mart 07, 2008, 06:58:17 posle podne »
Evo jos jedan prilog bescasnom i bezobzirnom ponasanju policije: kod mene u komsiluku vec deseti put neki klinci pljackaju bakalnicu. Isti ti klinci stoje po citav dan ispred radnje, prepadaju ljude i zickaju pare. Juce mi zena koja drzi tu prodavnicu kaze da je svaki put bila policija, znaju i ko je pokrao, zna i ona, uostalom, ALI NE MOGU NISTA, POSTO JE IZNOS UKRADENE ROBE ISPOD 16.000 DINARA!!! Jebem im mater u usta, zar ih zato placamo? Pa kakvo je to objasnjenje uopste? Sta sad to znaci, da mogu da udjem bilo gde, podmetnem prodavacici noz pod grlo, uzmem iz kase 15.999 dinara, i slobodan sam kao ptica na grani, niko mi nista ne moze? Da stvar bude gora, zena lepo kaze da ima dozvolu za pistolj, i da ce ga doneti od kuce, jer ne zna kako da se drugacije zastiti. Na to joj je policajac mrtav hladan odgovorio da je vec donosenje pistolja u radnju krivicno delo, a da u zatvor ide sigurno, ukoliko se usudi da ga upotrebi... Ostavio sam joj telefon i zamolio da me nazove sledeci put kada joj se bude desilo nesto slicno, i kada dodje policija, da meni objasne kako ne mogu da preduzmu nista.

I onda mi neko predlaze zajednicke akcije sa policijom? Sa tom bagrom necu da imam nikakva posla. Ni sad, ni bilo kad. Sto se mene tice, jedina razlika izmedju policajca i kriminalca je u tome sto je policajac uniformisan. Sramota.

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #28 poslato: Mart 08, 2008, 03:50:06 pre podne »

TAKODJE ILI TAKODJER? ODAJE TE "NEMOZE" SPOJENO JAZAVCINO GLUPA. SRECA PA STE NEPISMENI PA I NE MORATE DA SE PREDSTAVLJATE SPECIJALNO ;D

OBJASNJENJE ZA CLANOVE MOTO JE DANIJEL I UPRAVO JE BANOVAN
evo meni objasnjenja kako ja dobih ban-ban tamo LELE koime kur i tero da se vrcem tamo ??? ???
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

paperinos

• Gost
« Odgovor #29 poslato: Mart 08, 2008, 02:44:42 posle podne »
E stvarno je za ne poverovati sta sve provokatori nece smisliti.

Covece ubacuju se u drustvo ljudi koje su opljuvali i na kraju najurili.

I eto ostali su sami konacno, verovatno im je to i bio cilj.

Ali avaj, nesto im je dosadno.

Moraju da provire u komsijsko dvoriste pa to ti je.

Ale cim malo provire iz rupe poltroni pocinju opet po starom, da rovare, pametuju i palamude.

Odnmah bi da komanduju..... ;D

Poltronska je zloba bezgranicna....kao i glupost..... ;D...nema njima srece bez nase nesrece.

Pobedimo ih tako sto se necemo nervirati...iskulirajte ih.

PS....Imam neki  cudan osecaj da su zlobnici  prokuvali od besa i da su se naduvali kao zapci.....smisljaju neku akciju. ;D.....

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #30 poslato: Mart 09, 2008, 09:37:38 pre podne »
Svakako trebamo podrzati svaku akciju za nasu dobrobit. Ali se slazem i sa Saletom da kada smo mi organizovali akciju davanja krvi NIKO iz mototima nije dosao iako je i na njihovom forumu postojao poziv, a sa BJB-a su dosli glavni. Tek da se zna. Pozivam sve koji mogu da podrze ovu akciju!

DOKLE I ZASTO DA OKRECEMO DRUGI OBRAZ BRACO, DANIJEL JE COVEK KOJI JE POGAZIO REC DATU MENI I NOCI U PRISUSTVU CELOG NASEG(TADA NJEGOVOG) UREDNISTVA I NE VIDIM ZASTO BI PODRZALI AKCIJU KOJA VELICA MOTOTIM A SVI SMO BANOVANI TAMO I TO BEZ RAZLOGA I OBJASNJENJA.
 ZOKI MOLIM TE OBJASNI MI KOGA LICNO POZNAJES SA MOTOTIMA, SA KIME SI SE POGLEDAO U OCI ILI RADIO NESTO U ZIVOTU PA IH BRANIS. MOLIM SVE BAJKERE DA NE GOVORE ZA ILI PROTIV LJUDI KOJE NE POZNAJU DOBRO.

DANIJELA CU ZGAZITI CIM GA SRETNEM KAO GOVNO (DA VIDITE KAKAV JE COVEK) ZATO STO ME JE PREVARIO , KO GA NE POZNAJE LICNO NEKA GA NE KOMENTARISE OVDE.

Clanovi su odgovorni za izgled i sadrzaj svojih postinga. Nije dozvoljeno postirati informacije koje sire rasnu, versku, nacionalnu netrpeljivost ili vredjaju osecanja drugih clanova (narocito stavovi koji su u suprotnosti sa UN Poveljom o pravima coveka). To posebno vazi za postinge koji sire pedofiliju, rasizam, mrznju i sl. Post koji ima slican sadrzaj bice izbrisan bez upozorenja, a autor istog rizikuje opomenu ili iskljucenje (u najtezem slucaju i trajno) sa foruma.

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Mart 09, 2008, 09:53:58 pre podne »

NESTO NISI SHVATIO JA NE SIRIM MRZNJU, NE POZIVAM CLANOVE FORUMA, TO JE MOJ LICNI STAV.

IMAM PRAVO DA BIRAM NACIN NA KOJI REAGUJEM KADA ME NEKO ZAJEBE.

POPE REKAO SAM TI U VALJEVU JOS DA JE DANIJEL PREKO MENE ZAJEBAVAO 200 I KUSUR LJUDI, TO NE MOZE DA PRODJE BEZ KAZNE. KO GOD HOCE NEKA GA BRANI NIJE PROBLEM, ALI JA ZNAM OKO CEGA JE PROBLEM NASTAO, KAO STO ZNA KOMPLETNO UREDNISTVO FORUMA.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #32 poslato: Mart 09, 2008, 11:20:49 pre podne »
ok shvatio

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #33 poslato: Mart 09, 2008, 02:07:13 posle podne »
Svakako trebamo podrzati svaku akciju za nasu dobrobit. Ali se slazem i sa Saletom da kada smo mi organizovali akciju davanja krvi NIKO iz mototima nije dosao iako je i na njihovom forumu postojao poziv, a sa BJB-a su dosli glavni. Tek da se zna. Pozivam sve koji mogu da podrze ovu akciju!

DOKLE I ZASTO DA OKRECEMO DRUGI OBRAZ BRACO, DANIJEL JE COVEK KOJI JE POGAZIO REC DATU MENI I NOCI U PRISUSTVU CELOG NASEG(TADA NJEGOVOG) UREDNISTVA I NE VIDIM ZASTO BI PODRZALI AKCIJU KOJA VELICA MOTOTIM A SVI SMO BANOVANI TAMO I TO BEZ RAZLOGA I OBJASNJENJA.
 ZOKI MOLIM TE OBJASNI MI KOGA LICNO POZNAJES SA MOTOTIMA, SA KIME SI SE POGLEDAO U OCI ILI RADIO NESTO U ZIVOTU PA IH BRANIS. MOLIM SVE BAJKERE DA NE GOVORE ZA ILI PROTIV LJUDI KOJE NE POZNAJU DOBRO.

DANIJELA CU ZGAZITI CIM GA SRETNEM KAO GOVNO (DA VIDITE KAKAV JE COVEK) ZATO STO ME JE PREVARIO , KO GA NE POZNAJE LICNO NEKA GA NE KOMENTARISE OVDE.

Clanovi su odgovorni za izgled i sadrzaj svojih postinga. Nije dozvoljeno postirati informacije koje sire rasnu, versku, nacionalnu netrpeljivost ili vredjaju osecanja drugih clanova (narocito stavovi koji su u suprotnosti sa UN Poveljom o pravima coveka). To posebno vazi za postinge koji sire pedofiliju, rasizam, mrznju i sl. Post koji ima slican sadrzaj bice izbrisan bez upozorenja, a autor istog rizikuje opomenu ili iskljucenje (u najtezem slucaju i trajno) sa foruma.

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
pope mislim das imati posla  *46 *302 *302 *302
 iskreno Deki i ja sam svatio stvari ali veoma kasno  :-\  i pak nadam se da cemo sve uskoro resiti
dotle POOZZZZZZZZ celom timu

dotle
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

zodiac

• Gost
« Odgovor #34 poslato: Mart 09, 2008, 03:33:47 posle podne »
Ova tema je vrhunac besmisla, rekli smo jedni drugima sve sto smo imali, i dovoljno je.

Lock.