Pozdrav svim Bajkerima okupljenim pod zastavom Moto Asocijacije Srbije

Vijori se ponosno naša zastava i na njoj ptica slobode koja nam daje slobodu da pomognemo danas sebi i Moto Asocijaciji Srbije...
Krila našeg snažnog orla daće nam snagu da pomognemo sami sebi u ovim teškim vremenima punim opasnih izazova koji predstoje...
Savladajmo sujetu i ponos i dajmo sve od sebe da u svojim razmišljanjima o našoj Bajkerskoj zajednici pomognemo sebi i drugima...
Našim današnjim konstruktivnim predlozima i zapažanjima sugestivno se može uticati na bolji i sadržajniji rad Moto Asocijacije Srbije.
Ne mogu da se ne setim Bubijevog sjajnog predloga da svi organizatori Moto Skupova imaju priliku da značajno uštede novac
tako što će po najpovoljnijim uslovima potpisati ugovore za iznajmljivanje toaleta od jednog preduzeća registrovanog za tu delatnost,
što je većina ispratila sa podsmehom umesto da se zapita da li je taj predlog možda početak rada na uštedama o kojima svi pričamo
i koje su pored druženja na Reliju možda trebale biti smisao rada i postojanja udruživanja klubova u ovu i slične Moto Asocijacije...
Mislim da smo svi podržali tada ovaj predlog sigurno da bi neko drugi pre i smelije predložio sličan način značajne uštede sredstava
u ovim kriznim vremenima recesije koja čini mi se nema kraja...Ovo je mesto gde mislim da treba diskutujemo danas za bolje sutra...
Ovo je mesto odakle mi i čelni ljudi Moto Asocijacije treba da započnemo istoriju bolje, jače i složnije Moto Asocijacije Srbije...
Dajmo predloge danas za bolji rad i dajmo predloge za uštede koje siguran sam možemo napraviti za sve što sada plaćamo papreno.
Kontaktima sa pivarama,sa ljudima koji izdaju bine,ozvučenja i rasvetu,toalete,muzičarima,ugostiteljima,štamparijama,može se mnogo postići
ako smo složni u tome da nam trebaju uštede.Takođe postaje fizički nemoguće posetiti sve prijatelje kojima se skupovi danas poklapaju,
što dovodi do ozbiljnog razmišljanja kuda idemo ako Bajkersku i Moto populaciju podelimo na nekoliko skupova koji se održavaju u isti dan.
Stranim Klubovima koji stižu a i onima koji razmišljaju o ulasku u MAS pokazali bismo snagu ako bismo svi udruženi napravili jedan zajednički moto skup
u toku godine gde bi svi klubovi MAS-a dali aktivno učešće i na kome bismo pod zastavu MAS-a okupili nekoliko hiljada motociklista na jednom mestu.
Takođe bi veliki skup svih moto klubova ujedinjenih pod zastavom MAS-a bio prilika da se reklamira MAS i naš tradicionalan Turistički Reli koji bi sa postavljanjem štandova sa brošurama na raznim jezicima privukao siguran sam još veći broj stranaca i na taj način postao još više internacionalan i masovniji nego ikada...Reli bi mogao da krene sa jednog takvog skupa... A za lokaciju možda izabrati prestonicu Beograd zbog položaja i značaja...
Takav MAS-ovan Moto Skup bi sigurno onda i ljudima koji vode ovu zemlju i javnosti skrenuo više pažnju na to koliko nas ima i kakvi su nam ciljevi!
Samo mi sami sebi možemo pomoći ako razmišljamo u smeru zajedničkog Bratskog delovanja na boljem i sadržanijem radu Asocijacije.
Kada mi postignemo koncezus i usaglasimo stavove onda možemo očekivati boljitak i eventualnu pomoć našeg društva i države Srbije.
Zaboravimo razlike i udružimo se jače zbog sličnosti i zajedničkih interesa koji nas spajaju u najmoćniju Moto Asocijaciju Srbije...
Ne pitajmo se šta MAS može da uradi za nas nego šta mi možemo da uradimo za MAS !!!