April 28, 2026, 12:03:15 pre podne

Autor Tema: Bendovi na Skupu!  (Pročitano 15272 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Bendovi na Skupu!
« Odgovor #60 poslato: Mart 30, 2009, 03:28:46 posle podne »
 Skinemo br. 6 sa spiska i ja zadovoljan odabirom  ;D
VALJEVSKA PODVALA

|*cHe_gUeVaRa*|

• Gost
« Odgovor #61 poslato: Mart 30, 2009, 04:01:49 posle podne »
A svidja mi se ! Dobro je da se neko setio KERBERA !! :D *34

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Žena
« Odgovor #62 poslato: Mart 30, 2009, 04:47:38 posle podne »
E da, Dargoron, oni su stvarno odlicni!
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #63 poslato: Mart 30, 2009, 06:05:36 posle podne »
Zasitio sam se  Atomaca, Divljih Jagoda i YU Grupe po skupovima; extra sviraju, ali kad bi bar promenili redosled pesama na svirkama....
  Voleo bih da čujem Osmi Putnik, a prosle godine sam slusao na koncertu u Lajkovcu Najdu- Smak i Galeta- Kerber, sa bendom. Odlična kombinacija i oduševio sam se i svirkom i repertoarom. Za dolazak su uzeli 1500 evropskih... 

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #64 poslato: Mart 30, 2009, 08:42:13 posle podne »
Naravno zaboravio sam i mog velikog drugara  :)

Neznam dali se neko seca ili je bio tad na koncertu, ali Kraljevski Apartman je bio 83 god. predgrupa cuvenom SAXON-u u BG. Tad su se zvali Apartman 69 ;) A SAXON tad bio u Srbiji i nikad vise. Najavljivali vise puta koncert i nista :( A to je po meni jedan od najvecih moto bendova, posle Judas Priest. Imao sam tu srecu da ih dva puta gledam. Jednom u Pesti i drugi put sad u februaru u ZG.

Van mreže Ggaja

• Suvozac
  • *
« Odgovor #65 poslato: April 22, 2009, 02:58:52 posle podne »
1. Рибља чорба (по мени

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #66 poslato: April 22, 2009, 09:20:27 posle podne »
pazi da ne bude ritam nereda ja bi jako volela ali  :-[...moj izbor je Pro rock,kraljevski apartman,osmi putnik,ben hur,naravno uvek odlicna grupa FAR,Cactus Jack,KERBER i odlicni mladi bend iz Kostolca STATIC
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #67 poslato: Maj 13, 2009, 04:49:53 posle podne »
Posto nas je RIBLJA CORBA ispalila na 20 dana do skupa. Prinudjeni smo na druge dogovore.
"MENADZER" Dragan nas je danas (13.05.2009.) obavestio da Corba moze da svira ili u petak ili u nedelju a u subotu su "iznenada" dogovorili tezgu u Svajcarskoj ili Nemackoj, nije ni bitno, bitno je da su potrcali za evrima zabole ih ....... za dogovore (napravljene jos u februaru mesecu i to za 4000 evra :o) za domacu publiku i nas bajkere.
Sto bi rekao Sojic "ja sam mnogo iznenadjen i uvredjen".
Salu na stranu mnogo su me razocarali.
Sta mislite o Osvajacima. nisam ih slusao a kazu mi pojedini koji suih slusali da su odlicni, izdali su tri albuma i u pripremi je cetvrti.
POMOZITE NAM DA IZADJEMO IZ OVE SITUACIJE u koju smo upali zahvaljujuci "menadzeru" Draganu i Ribljoj corbi.

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #68 poslato: Maj 13, 2009, 04:53:15 posle podne »
Posto nas je RIBLJA CORBA ispalila na 20 dana do skupa. Prinudjeni smo na druge dogovore.
"MENADZER" Dragan nas je danas (13.05.2009.) obavestio da Corba moze da svira ili u petak ili u nedelju a u subotu su "iznenada" dogovorili tezgu u Svajcarskoj ili Nemackoj, nije ni bitno, bitno je da su potrcali za evrima zabole ih ....... za dogovore (napravljene jos u februaru mesecu i to za 4000 evra :o) za domacu publiku i nas bajkere.
Sta mislite o Osvajacima. nisam ih slusao a kazu mi pojedini koji suih slusali da su odlicni, izdali su tri albuma i u pripremi je cetvrti.
POMOZITE NAM DA IZADJEMO IZ OVE SITUACIJE u koju smo upali zahvaljujuci "menadzeru" Draganu i Ribljoj corbi.
Gale i Najda - pun pogodak  ;)
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #69 poslato: Maj 13, 2009, 05:02:35 posle podne »
Ako su se vratili na stare rok staze, Osvajaci su sasvim dobar bend. Mada, licno mislim da ste organizovanjem predhodnih susreta stekli dobru reputaciju domacina i kvalitetnog skupa, tako da ne treba mnogo da vas brine ko ce svirati u subotu. Siguran sam da ce atmosfera biti sjajna, kao i do sad.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #70 poslato: Maj 13, 2009, 06:33:52 posle podne »
Pre dve godine na zlatiboru far je svirao mislim 4sata neprekidno i to je bilo za svacije uvo,uzivali smo.Malo strane malo domaci rok,malo ovo,malo ono.A onda partibrejkers isti glas iste pesme nisam izdrzao ni pola sata.Koliko samo ima grupa kod nas manje popularnih koji sviraju za male pare i stvarno sviraju.Kakvog sam se samo falsa naslusao od atomskog sklonista,riblje corbe i ostalih popularnih...Oni momci iz kostolca ubijaju,u jagodini zona B razbila sa bluzom,pancevci uvek imaju grupe koje se pamte.Zasto dajete velike pare za ime.Mozda je i u nama problem sto idemo na svaki skup pa stalno slusamo iste

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: Maj 13, 2009, 07:23:50 posle podne »
Grupa FAR je klupski bend Shadowsa i nastala je 1978 godine prema tome stari muzicari a nisu skupi za motosusrete. Moja preporuka, svugde gde su svirali nisu razocarali.

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #72 poslato: Maj 13, 2009, 09:07:51 posle podne »
Osmi putnik,
Mreza- Va bend,
Saja i ekipa- jos jedan Va bend,
za malo stariju raju- Griva,
Far,
i definitivno Rockhead Wien!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Rockhead

• Vozac
  • *
« Odgovor #73 poslato: Maj 13, 2009, 09:24:51 posle podne »
Osmi putnik,
Mreza- Va bend,
Saja i ekipa- jos jedan Va bend,
za malo stariju raju- Griva,
Far,
i definitivno Rockhead Wien!

Hvala Brate  :)
electrifying pure rock n roll energy tour dates on www.myspace.com/rockheadvienna & www.rockhead.at

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #74 poslato: Maj 13, 2009, 10:48:43 posle podne »
Gale i Najda - pun pogodak  ;)

To sam i ja rekao, jer sam ih slušao. Vrede i više nego što uzmu. Nema greške sa njima...

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #75 poslato: Maj 14, 2009, 01:53:06 posle podne »
Ugovorena YU grupa. *26

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #76 poslato: Maj 15, 2009, 04:46:52 pre podne »
ELVIS JACKSON band. Jedna boljih Slo. grupa koji prave Ska & rege muziku. A ima i drugih u nastavku. *3