Interesuju me Nolan kacige,kupio bih bar jednu-e sad da li neko ima iskustva sa njima,kakve su konkretno...da li vredi izdvojiti 250-300 evra za Nolan ili imate neki bolji predlog?
Ako te zanima flip-up, nemoj da kupis NOLAN ni pod tackom razno. Imam Nolan 102 N-com, kupljena je nova u Beogradu i kostala je preko 300 eura. Posle par meseci se pokvario sistem za zatvaranje sa jedne strane, i vise nije mogla da se zatvori.
Odbili su da mi daju novu, predlozili da je "posalju u Italiju u fabriku" sto bi verovatno trajalo mesecima, i posle teske svadje i pretnji da cu da pisem NOLAN-u u Italiju, dali su mi novu skoljku, a unutrasnjost (sundjere) su izvadii iz pokvarene kacige i stavili u novu skoljku.
Jadno i bedno za firmu koja se predstavlja kao ozbiljna, mada je verobatno samo do zastupnika ali rezultat je isti.
Na stranu sto im je Bluetooth sistem SRANJE, a kosta ko da je od zlata.
Moja preporuka ako zelis flip-up, onda Schubert C3...probao sam je pre par meseci u Louis-u u Villach-u i bio sam odusevljen, a sto je nisam kupio - pa ni sam ne znam. mislim da sam pogresio, ali sad barem znam koja mi velicna odgovara pa mogu da je narucim.
EDIT: Zaboravih, preko 150-160 susti i zuji kao da si u kosnici, plus ako zelis da trajno resis problem zamagljivanja moras da kupis silikonski pinlock vizir. Na stranu sto je suncani vizir sa spoljne strane (ispravljeno na novom modelu N 103) i pri malo brzoj voznji se "dize" sam od sebe.