Mislim da je za Novi Sad bolje da motoristi budu na jednom takvom mestu, koje je iako u javnom saobracaju, neka vrsta rezervata. Jer da nisu tu bili bi na trkama od semafora do semafora. Komsijski mit o bezbednoj i defanzivnoj voznji mi je realan koliko i mit o defanzivnom seksu. Bojim se da mi ga neko ne stavi ako odem u preveliku defanzivu. Motor sam kupio jedino i iskljucivo da divljam i vozim na jednom tocku. Drugu funkciju nema. U vojsci sam bio u Kraljevu u auto jedinici. Kruzna voznja na Falkoncima i pokojem V35 preko Krusevca i Kragujevca nazad u Kraljevo sa sve Dajcom ispred nas je bila cisto divljanje u odnosu na voznju sa komsijama po Fruskoj gori.
Na kraju, Miseluk je bezbedno mesto. Vise je ljudi poginulo tamo na trkama nego u rekreativnoj voznji, a daleko vise strada u normalnoj voznji od semafora do semafora. Profuknjace u skupim kolima sa sve frizurom i tamnim cvikerima i mahniti taksisti su presisali sesirdzije. To i klizavi tranzicioni asfalt su prave i realne opasnosti po nas. Ne mogu ja toliko sporo ici koliko me bicarka ne moze videti jer joj retrovizor sluzi za ogledanje.