Septembar 29, 2023, 08:44:50 pre podne

Autor Tema: MISELUK !!!  (Pročitano 4728 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Stronser

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Ova slika nije sa interneta !!!
MISELUK !!!
« poslato: April 02, 2008, 09:40:24 posle podne »
Citajuci komentare na komsijskom forumu dosao sam na ideju da otvorim temu na nasem i zapocnem diskusiju o voznji na Popularnoj PETLJI ! pa udrite po tastaturi ko sta ima neka kaze al vas molim bez onih fora Bezbednost jer da hocemo da budemo bezbedni nebi ni sedali na motore vec lepo kuci na sigurnom! nepropagiram nista lose i nenormalno ali sam vec navedeno otkucao Onako pod utiscima Citanja tekstov Komsijskih !
PUN GAS PA POLAKO !!!

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
Odg: MISELUK !!!
« Odgovor #1 poslato: April 02, 2008, 11:13:13 posle podne »
Meni je bezbednije da se vozim motorom nego da budem kuci, s'obzirom da na zgradi rade neku nadogradnju zbog koje verujem da svakog trenutka moze plafon da mi se obrusi na glavu. ;D
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

farbach

• Gost
« Odgovor #2 poslato: April 03, 2008, 09:27:17 pre podne »
Mislim da je za Novi Sad bolje da motoristi budu na jednom takvom mestu, koje je iako u javnom saobracaju, neka vrsta rezervata. Jer da nisu tu bili bi na trkama od semafora do semafora. Komsijski mit o bezbednoj i defanzivnoj voznji mi je realan koliko i mit o defanzivnom seksu. Bojim se da mi ga neko ne stavi ako odem u preveliku defanzivu. Motor sam kupio jedino i iskljucivo da divljam i vozim na jednom tocku. Drugu funkciju nema. U vojsci sam bio u Kraljevu u auto jedinici. Kruzna voznja na Falkoncima i pokojem V35 preko Krusevca i Kragujevca nazad u Kraljevo sa sve Dajcom ispred nas je bila cisto divljanje u odnosu na voznju sa komsijama po Fruskoj gori.
Na kraju, Miseluk je bezbedno mesto. Vise je ljudi poginulo tamo na trkama nego u rekreativnoj voznji, a daleko vise strada u normalnoj voznji od semafora do semafora. Profuknjace u skupim kolima sa sve frizurom i tamnim cvikerima i mahniti taksisti su presisali sesirdzije. To i klizavi tranzicioni asfalt su prave i realne opasnosti po nas. Ne mogu ja toliko sporo ici koliko me bicarka ne moze videti jer joj retrovizor sluzi za ogledanje.

zodiac

• Gost
« Odgovor #3 poslato: April 03, 2008, 09:39:51 pre podne »
Kakav mizogini post, i to pored ovakvog avatara. Mora da je Ceca drzala bukvicu, pa se praznis sad, a >:D

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
« Odgovor #4 poslato: April 03, 2008, 11:32:23 pre podne »
Kultno mesto okupljanja , tradicija ..... svi smo bili tamo ....... a, sto se tice prica o bezbednosti , stronser je u pravu .....

Van mreže ninja66

• Vozac
  • *
  • www.mcsrem.com
« Odgovor #5 poslato: April 04, 2008, 03:29:35 posle podne »
Zao mi je sto mi nije blize. *325

Van mreže Sale Japan

• Nedostizni Vozac
  • ARHANGEL ZAUVEK ! ! !
« Odgovor #6 poslato: April 05, 2008, 10:29:43 pre podne »
Zao mi je sto mi nije blize. *325
Uh ....shto mi nije dalje .... ;D

Nikola

• Gost
« Odgovor #7 poslato: April 05, 2008, 08:40:04 posle podne »
Nikad nisam bio tamo, ali bih voleo da provozam moju ninju!!! ;D

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #8 poslato: April 06, 2008, 11:25:32 pre podne »
Ja nikad nisam bio na Miseluku ali ne vidim nista lose u tome sto se momci ispucavaju ,bolje tu nego u gradu ,mada mi ne smeta ni u gradu .Mislim da svako ko kaze da ne voli da gleda startovanje 1000 -arke ili dizanje na zadnji tocak laze sam sebe .U Nisu postoji jedan zaobilazni put sa pravom deonocom nekoliko kilometara i tu se skupljaju momci sa R-ovima na zalost ne redovno i onda idu trke 1-1 pa kko je brzi a navlace ga do 300.Od opreme standardno patike majica i naocare za sunce  :police:i stvarno ne vidim u cemu je problem svi su punoletni i znaju sta rade .
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

paperinos

• Gost
« Odgovor #9 poslato: April 06, 2008, 10:35:58 posle podne »
Eh ali se obavezno pojave i panduri...a onda u inat i u znak revolta nastane manijacenje.

strasilo

• Gost
« Odgovor #10 poslato: April 14, 2009, 11:15:39 pre podne »
vidim malo zamrla tema.... a mene baš zanima Mišeluk ...

prekjučer sam bio tamo i vidio sam da se okupio popriličan broj motora i njihovih vozača... jako lijep prizor.. imam i nekoliko slikica odande ...

Ali me nešto jebeno neugodno iznenadilo ...  :o .... 95% ljudi na motorima NEMA kacigu ..... katastrofa.... od R-ova, čoperaša, enduraša... NITKO ne nosi kacige...  :o

strasilo

• Gost
« Odgovor #11 poslato: April 14, 2009, 12:42:32 posle podne »
Stari mi je nekad tamo vozio utrke (još za vrijeme YU) pa sam morao otići malo vidjeti kako to izgleda sad... Iako me put nanese u NS, rijetko si dam oduška otići na Mišeluk, ali sad sam bio ...  ;D

i jako zanimljiva poruka ...

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #12 poslato: April 14, 2009, 01:29:23 posle podne »
Miseluk je kultno mesto motociklista koje datira vec 3 decenije tu su se okupljale i vozile mnoge generacije koliko god neko misli da je opasan toliko je i bezbedan u prvom redu tu prolaze obrazovani i kulturni vozaci koji znaju voziti i postuju ponasanje u saobracaju. Nije kao u gradovima gde menjaju pravac kretanja bez zmigavca ipak se tu moze lepo izjurcati i dati sebi oduska, staza je vrlo atraktivna sa dva duga pravca iniz krivina. Moto trke za dopmaci sampionatsu na njemu uvek bile naj posecenije i naj atraktivnije.Miseluk je car.

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #13 poslato: April 14, 2009, 01:34:51 posle podne »
Tema je odlicna molim te ako si u mogucnosti postavi jos koji put fotke Miseluk je za nas kao ostrvo Man za Engleze.

strasilo

• Gost
« Odgovor #14 poslato: April 14, 2009, 01:42:21 posle podne »
ja sam 200 km od Mišeluka ... ;)

ali ako ti to nešto znači, kad god budem išao, mogu uslikati malo ...  ;D

evo par motorića zanimljivih ..

Van mreže bakin015

• Vozac
  • *
« Odgovor #15 poslato: April 14, 2009, 08:12:25 posle podne »
Ija sam u Nedelju bio sa drustvom na Misheluku. Bilo je dobro,bas dobro!!!
M K CRNA REKA

paperinos

• Gost
« Odgovor #16 poslato: April 17, 2009, 10:14:22 posle podne »
Onaj plakat da nisi brzi od zivota pod hitno treba prepraviti...iritira me.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: April 17, 2009, 10:53:14 posle podne »
Mi smo nekad sa skupa NS Rajdersa u kamenickom parku isli na defile pred otvaranje trka na Miseluku. Tada smo svi sa skupa prosli stazom pre moto trka .Stariji se secaju toga.

Van mreže FERDINAND

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #18 poslato: April 17, 2009, 11:28:55 posle podne »
Mi smo nekad sa skupa NS Rajdersa u kamenickom parku isli na defile pred otvaranje trka na Miseluku. Tada smo svi sa skupa prosli stazom pre moto trka .Stariji se secaju toga.

Sjećamo se i mi mlađi  :D :D :D
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #19 poslato: April 18, 2009, 05:06:32 posle podne »