Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ja sam vec rekao da stizeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooooo.Gde je to Petrijevo,da nije mozda mesto gde se pravili skup pre 2godine,kada je bila poplavljena tvrdjava
Citat: darko dav April 04, 2008, 03:32:34 posle podneJa sam vec rekao da stizeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooooo.Gde je to Petrijevo,da nije mozda mesto gde se pravili skup pre 2godine,kada je bila poplavljena tvrdjavaa bijeljina ti je daleko
Citat: daco April 04, 2008, 10:07:50 posle podneCitat: darko dav April 04, 2008, 03:32:34 posle podneJa sam vec rekao da stizeeeeeeeeeeeemoooooooooooooooooo.Gde je to Petrijevo,da nije mozda mesto gde se pravili skup pre 2godine,kada je bila poplavljena tvrdjavaa bijeljina ti je dalekoTaman posla daleko,nego znas kako to ide,ti kukas da dodjemo,a veruj mi,posle ima da kukas da odemo .salim se nego jebiga jos uvek nisam uzeo motor,a do smedereva cu verovatno sa dekstera motorom
Dolazimo i mi EXTEMI [/quoe] DOBRODOSLI I VI EXTREMI
u ime mk ulicni borac i mk klan pozivam bajkere dobre volje da dodju; u petak 11.04 ove godine u kaficu u petrijevo pored smedereva. desavanje pocinje od 14 casova ima uzivo svirka neko mezence i i i mnogo piva pa dodjite. za vise informacija tel;063 82 73 587sveta,064 188 22 81kresa-0653373836pop to jest klan vidimo se
Uh...žao mi je ,večeras pičimo za Sloveniju na moto sajam u Celju.Želim vam dobar provod