I jedan i drugi su mi prvi na listi onih koje ne bih voleo da sretnem u Majilovcu 
ma daj sine netuguj, nebi trebalo nikome dati znak nedobrodoslice, otvaranje je za sve bajkere, a licna neslaganja ostaviti po strani i van ovih foruma, ovde smo da se dogovaramo i ponesto raspravimo u vezi MAS-a, i ovako se prepucavaju ljudi, jos kad bi i licne probleme izlagali preko foruma onda ce ovo izgledati kao da mi bajkeri nismo bas ujedinjeni nego pravimo politiku neslaganja, i ljudi ce gledati na to kao da smo neozbiljni. Znaci tebe znam njih dvoje ne licno, ali tebi mogu reci a da se nenaljutis. Uzdravlje.
TOLE nisam ni ja nikad bio u Majilovcu ali pazi kad si doso u grad koji pravi skup a da to nisu znali mestani de je a pun grad motora, tako ja se nebrinem

A sto se tice kampa, cuo sam da nece biti kamp nego da ima jedan veliki hotel u kome je svakome bajker platio sa ulaznicom 2 noci prenocista sa doruckom,

salim se, naravno da ima kamp, a i mene ajde interesuje jel tacno u majilovcu ili negde dalje? ajde NOCO daj nam tacnu lokaciju da nelutamo po seoskim prodavnicama da trazimo info onda moramo i pivo da popijemo u istoj kao zahvalnost za informaciju