Mart 28, 2026, 02:54:38 posle podne

Autor Tema: 21 - 24 AVGUST 2014 - 8h Ošerslaben - Endjurans šampionat  (Pročitano 2464 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
21 - 24 AVGUST 2014 - 8h Ošerslaben - Endjurans šampionat
« poslato: Avgust 18, 2014, 02:21:07 posle podne »
Od 21 - 24 avgusta u Nemačkoj, za Srbiju voze: Kule, Mrsi i Dragan iz Sopota. Organizovan autobuski prevoz + ulaznice + prenoćište = 125 evra. Autobus polazi iz Aranđelovca i ima još nekoliko mesta.
Zainteresovani se mogu javiti Bori na telefon - 063/241 022

« Poslednja izmena: Avgust 19, 2014, 12:16:39 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: 21 - 24. avgust Endjurans šampionat
« Odgovor #1 poslato: Avgust 18, 2014, 10:22:25 posle podne »

Bravo Gnjat za najavu, a evo i još nekoliko detalja o predstojećem moto događaju:
Među 60 ekipa iz celog sveta, koje će nastupiti na moto trci u okviru planetarnog Endurans šampionata u Ošerslebenu u Nemačkoj, naći će se srpski tim “Dijamant Srbija”, u sastavu Dragoslav Kule Perišić, Goran Stojanović Mrsi i Dragan Stanković, na motociklu Kavasaki ZX 10 R.
Nadmetanje će se održati u subotu, 23. avgusta, a Goran Stojanović iz Mačkata voziće uz podršku opštine Čajetina.
Disciplina na ovom svetskom kupu je posebna po tome što traje osam sati, tri vozača se smenjuju svakih 60 minuta, kada se doliva gorivo i menjaju gume, pa veliki doprinos uspehu daje i pomoćno osoblje, mehaničari, točilac, sekundanti i hrono služba i drugi.

Ukupno 10 ljudi omogućava besprekorno funkcionisanje čitavog tima. O popularnosti predstojećeg takmičenja u Nemačkoj govori podatak da organizatori očekuju dolazak preko 50.000 gledalaca i ljubitelja moto-sporta.
Što se tiče vozača koji će nastupiti za srpsku ekipu, Dragoslav Kule Perišić je rođen u Aranđelovcu 1963, i ima 11 šampionskih titula na prvenstvima Balkana, Evrope, Srbije, nekadašnje Jugoslavije i drugih.
Goran Stojanović Mrsi ima 36 godina, rođeni je Užičanin koji živi i radi u Mačkatu u opštini Čajetina. Bio je vicešampion Evrope 2010. godine, trenutno je prvoplasirani u šampionatu Srbije u kategoriji motocikala do 1000 kubika.
Najmlađi je Beograđanin Dragan Stanković, devetnaestogodišnjak, ovogodišnji šampion Istočne Evrope u klasi 1000 kubika SBK.
Izvor: http://www.moto-berza.com/

Odlazak na trku "8h Ošerslaben"
Srpska ekspedicija  organizuje i odlazak naših navijača i prijatelja kluba na trku u nemački grad Ošerslaben. Ostalo je slobodno još 5 mesta za put na ovo elitno takmičenje. Cena celokupnog aražmana je 125 evra u koji je uključen put i hotelski smeštaj. Na put se kreće 22. avgusta u ranim jutarnjim časovima.
Za detaljnije informacije možete se informisati na broj 069/870-4029, a kontakt osoba je Marko
ili zvati što Gnjat reče možete pozvati našeg sugrađanina Boru na telefon - 063/241 022
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Avgust 19, 2014, 01:23:49 pre podne »
Za nas sa jeftinijim kartama vi budite na stazi i izvestavajte sta se desava ...

NAPRED NASI !!  *600 *506
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: 21 - 24 AVGUST 2014 - 8h Ošerslaben - Endjurans šampionat
« Odgovor #3 poslato: Avgust 24, 2014, 09:05:02 pre podne »

Posle 8 časova maratonske vožnje na motociklu KAVASAKI,
na poznatom automotodromu OSCHERLABEN u Nemačkoj, ekipa SRBIJE pod nazivom D I J A M A N T uspešno je stigla na cilj.

Maratonska trka je počela kako je i najavljeno juče tačno u 12:00 a završila se sinoć nakon 8 sati u 20:00h.
Na veoma teškoj stazi prepunoj krivina ,a u finišu trke vlažnoj i klizavoj zbog kiše, naši asovi moto sporta,
čuveni DRAGOSLAV KULE PERIŠIĆ, zatim naš šampion GORAN STOJANOVIĆ – MRSI,
i mladi 18. godišnji as DRAGAN STANKOVIĆ -ROSI, uspešno su okončali ovu maratonsku trku,
kao 9. u svojoj klasi i 30. u generalnom plasmanu, od 36 ekipa iz velikog broja zemalja.
Prvo mesto je pripalo ekipi HONDE, drugo je pripalo JAMAHI a treće mesto osvojio je KAVASAKI.

REZUTATI TAKMIČENJA:

Plasman bi bio i bolji da najmladji predstavnik naše ekipe nije imao čak dva pada na kiši,
ali na kraju se sve dobro okončalo pa su naši sportisti osvojili solidnu količinu bodova u ovoj ENDJURANS TRCI SVETSKOG PRVENSTVA.

Ekipu SRBIJE su pratili i njihovi navijači, razvijena je zastava SRBIJE na poznatom automotodromu,
a ovo vrlo posećeno takmičenje pratila je i ekipa RTS-a, na čelu sa PREDRAGOM MILINKOVIĆEM,
koji će za nekoliko dana pripremiti i specijalnu reportažu sa ove sportske manifestacije.
izvor: http://www.mojsvetbrzine.rs
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2014, 09:22:57 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Avgust 25, 2014, 11:58:21 posle podne »
Goran Stojanovic MRSI, a ne mrse... Svojevremeno predsednik i clan mk Highlender sa Zlatibora koji je clan MASa itd itd ali izgleda da u tom periodu nisi imao priliku da se slikas i upoznas sa Mrsijem.... Nebitno, samo ispravi coveku nadimak...

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #5 poslato: Avgust 26, 2014, 09:24:58 pre podne »
U ovoj temi se od strane mene, ako čitate od početka postove pominje se pravilno napisano ime - Goran Stojanović Mrsi.
Ispravljena je jedna jedina i nenamerna greška u zadnjem postu nastala naknadnim preuzimanjem teksta sa sajta: ,,moj svet brzine"
Nisam odmah uočio grešku u tom jednom slovu, iako sam naravno ceo tekst pročitao i tek onda preuzeo i postavio ovde.
Nisam hteo da zovem telefonom naše vozače u Nemačkoj nakon trke jer su verovatno bili umorni i odmah nakon trke već na putu,
pa sam tražeći sveže informacije naišao na ovaj jedan jedini članak, koji je prvi preneo rezultate ovog takmičenja.
Takođe sam jutros javio
« Poslednja izmena: Avgust 26, 2014, 09:49:40 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #6 poslato: Avgust 26, 2014, 09:42:55 pre podne »
FOTOGRAFIJE SRPSKOG MOTO TIMA SA PRESTIŽNOG NEMAČKOG MARATONSKOG TAKMIČENJA - 8H OŠERSLABEN - 2014

ČESTITKE NA USPEŠNO ZAVRŠENOJ TRCI I NA JOŠ JEDNOM TROFEJU!