Pozdrav za sve i jedna molba ako moze.Pitao sam u vezi dve manifestacuje u jednom gradu, u roku od jednog meseca i nemam nikakvog odgovora.Smatram da se adekvatno izrazavam i da imam pravo da dobijem odgovor.Postavio sam pitanje u vezi zurke mk Uzice.Kazete da se ne bunimo.Ok veverica je ostao nismo na vreme reagovali i mi smo krivi, ali Ivta skrecem vam paznju da su ljudi kaparisali Jagode i da prave skup i zurku i vi to zaobilazite i kao ne znate.Hajde Ti mi daj odgovor jer to nije pitanje naseg grada vec pitanje MASa.Procitaj dobro sto sam napisao i znam da i ti znas kao i ja da je to tako.Na kraju nije problem, ali zasto vi mislite da mi nemamo pravo da se ljutimo, mene ne zanimaju te price oko motora i sl. vec odgovori.Vevericu sam vec zaboravio, proci ce i njegovo vec,nego şta sa onim sto znamo, a pravimo se da ne znamo.
Jos jednom kao moj nadredjeni u Masu sta cinis po pitanju da zastitis moj klub da u roku od mesec dana ne budu dva skupa.Eto na vreme postavljam pitanje i smatram da imam pravo za to.
Forum masa bi trebalo da sluzi i za ovakve stvari, pa prema tome ne treba prebacivati teme u off.Ni nismo na nekakvom "stranom" forumu vec je ovo nas forum i glupo je da ne mozemo izneti probleme.I jos nesto, da li Ere krse statut Masa bilo kojim postupkom? U cemu je problem?
Ja se secam sastanka odlicno Veverica ostaje, ok.Hocemo li da glasamo da Uzice moze slucajno da omane sa zurkom pa dovede Jagode,pravi slucajno zurku tri dana sl.
Nemojte zaobilaziti i dajte mi konkretan odgovor ,Da nismo clanovi Masa skup Uzica nas ne bi zanimao ali jesmo i imamo pravo da zahtevamo da Uzice ne pravi skup(definisan na sastanku Masa)
Odgovorite mi imamo li pravo na to ili ne, i to bih zeleo da svi vide jer to nemoze da bude sakriveno
Molim odgovor, ali konkretan od bilo koga iz uo Masa