Kao prvo Krče nemoj da vređaš nikoga i prati temu... već sam te upozorio da povedeš računa kako se ponašaš na forumu, jer imam i ja za tebe neke informacije koje mogu bitno da promene tvoj pogled na moto-svet ali i obrnuto... Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ? Takođe pitanje za Zlatiborca... Da li je on zaista vlasnik Suzuki Boulevard C50 ...pošto je taj motor vraćen u Šabac... Ako već insistiramo na preciznim podatcima da kažemo da je Zlatiborac nepunih pola godine član kluba.
Zamolio bih ostale koji žele da prate diskusiju i učestvuju u njoj da se drže teme, pozdrav.
Ja bih se drzao teme,ali ako se Veverica,kao Administrator i clan Upranog odbora MAS-a,ne drzi teme,onda cu morati i ja da malo skrenem sa te iste teme i odgovorim na njegovo pitanje vezano za mene i moj motor. Naime,motor koji je gore spomenut, jeste vracen u Sabac posle pokusaja prevare nekog lika iz Pozege,tako da je istina da sada nije u mom posedu trenutno,ali nadam se da cu do kraja aprila,takav isti ili mozda malo jaci motor (Yamaha MT 01) ponovo biti kod mene.
A sto se tice,kao sto Veverica kaze: "Ako već insistiramo na preciznim podatcima da kažemo da je Zlatiborac nepunih pola godine član kluba." Za ovu recenicu bih dodao da se rec PODATCIMA pise bez slova T i da je pravilno napisati PODACIMA. A kao drugo,nisam clan MK Ere pola godine,vec 2 meseca,tj.od polovine januara 2011.godine. Stvarno nemam nista licno protiv Rada,jer se i ne poznajemo,ali mislim da je poceo da iznosi neistinite i neproverene cinjenice na ovaj Forum,neko drugi bi to mozda okarakterisao kao LAZ!!!
Mada,za Vevericu imam jos jedno pitanje,kad smo vec ovde na direktnoj vezi....Ako moze da mi odgovori on licno...
Naime,cuo sam da si isteran iz MK Ere polovinom 2010.godine.Ja to ne znam,jer tada nisam bio u klubu,ali sam od ostalih clanova tako cuo...Pa sad,isteran ili bilo kakav drugi pojam(najuren,oteran i slicno),to manje vise ne menja cinjenicu da od tog momenta nisi vise clan MK Ere iz Uzica. E sad me interesuje,kako si ti i ispred kog kluba si sedeo u Upravnom odboru MAS-a od momenta kad si najuren iz kluba do momenta kad je MK Uzice primljen u MAS,a to je bilo pocetkom ove godine...Znaci da si bio NELEGALAN clan UO MAS-a vise od 6 meseci,sto je ozbiljno krsenje Statuta MAS-a!!! A ako bi doveli nekog pravnika i pitali ga sta i kakve posledice to vuce sa sobom,rekao bi da bi u tom periodu mogle da se poniste sve odluke koje je MAS doneo i izglasao u tom periodu!!! Ko hoce,neka proveri,ja sam to vec pitao advokata... I sad meni neka Veverica prica o krsenju Statuta i postenju,a prvi on nije ispostovao Statut i neposteno se ponasao u celoj toj situaciji. Jesi li mozda kaznjen zbog toga? Nisi,naravno! A da li ces biti kaznjen ili ne,to ne zavisi od mene,nego od rukovodstva MAS-a. A sta ce rukovodstvo MAS-a da kaze na ovo?
NISTA!
ZASTO?
Zato sto neces biti kaznjen i to je dokaz da nisu svi klubovi ravnopravni u MAS-u!
Ako neko misli da nisam u pravu,neka mi se javi ovde,vidim da tema lepo napreduje...Samo da ne bude zakljucana,jer su se stvari izgleda otrgle kontroli...heheheeee...a Krce kad nesto napise,to se odmah izbrise!!!heheeheee...Nece valjda i meni?
Oduzih malo,ali nadam se da nisam bio dosadan...
Pozzz svima!!!! Vidimo se sutra u Sremskoj Mitrovici!!!
P.S. Rade,koji ti motor imas sad?