Mart 29, 2026, 09:17:46 pre podne

Autor Tema: Prevara ili krsenje statuta MAS-a!??? - OFF IZ TEME  (Pročitano 7890 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • MESSENGERS MC SERBIA
Odg: Prevara ili krsenje statuta MAS-a!???
« Odgovor #40 poslato: Mart 19, 2011, 11:15:51 pre podne »

Krče...

Naravno da ću da iznesem, tebi sam to rekao ovde na forumu a ti proveri informacije u kod svojih, nemoj da si neobavešten. Inače ću na sledećoj skupštini MAS-a podneti zvaničan izveštaj o tom događaju i navesti svedoke koji su prisustvovali istom a ima ih puno. 

Ocu Rade sad da znam i javno Ko? Kad? Gde? ja stvarno neznam a trebo bi da znam a niko iz naseg kluba nezna cuo sam se sa svim koji bi trebalo da znaju.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #41 poslato: Mart 19, 2011, 11:44:45 pre podne »
Citat
Rade:
Kao prvo Krče nemoj da vređaš nikoga i prati temu...  već sam te upozorio da povedeš računa kako se ponašaš na forumu, jer imam i ja za tebe neke informacije koje mogu bitno da promene tvoj pogled na moto-svet ali i obrnuto... Ili bi bilo bolje da nam ti sam kažeš zašto je član vašeg MC potezao nož na braću bajkere na moto skupu... ?
Ocu Rade sad da znam i javno Ko? Kad? Gde? ja stvarno neznam a trebo bi da znam a niko iz naseg kluba nezna cuo sam se sa svim koji bi trebalo da znaju.
I ja bih voleo nesto da znam o ovome kad je vec javno da bih znao kako da se postavim u buduce.

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #42 poslato: Mart 19, 2011, 11:57:28 pre podne »
Pozdrav za sve i jedna molba ako moze.Pitao sam u vezi dve manifestacuje u jednom gradu, u roku od jednog meseca i nemam nikakvog odgovora.Smatram da se adekvatno izrazavam i da imam pravo da dobijem odgovor.Postavio sam pitanje u vezi zurke mk Uzice.Kazete da se ne bunimo.Ok veverica je ostao nismo na vreme reagovali i mi smo krivi, ali Ivta skrecem vam paznju da su ljudi kaparisali Jagode i da prave skup i zurku i vi to zaobilazite i kao ne znate.Hajde Ti mi daj odgovor jer to nije pitanje naseg grada vec pitanje MASa.Procitaj dobro sto sam napisao i znam da i ti znas kao i ja da je to tako.Na kraju nije problem, ali zasto vi mislite da mi nemamo pravo da se ljutimo,  mene ne zanimaju te price oko motora i sl. vec odgovori.Vevericu sam vec zaboravio, proci ce i njegovo vec,nego şta sa onim sto znamo, a pravimo se da ne znamo.
Jos jednom kao moj nadredjeni u Masu sta cinis po pitanju da zastitis moj klub da u roku od mesec dana ne budu dva skupa.Eto na vreme postavljam pitanje i smatram da imam pravo za to.
Forum masa bi trebalo da sluzi i za ovakve stvari, pa prema tome ne treba prebacivati teme u off.Ni nismo na nekakvom "stranom" forumu vec je ovo nas forum i glupo je da ne mozemo izneti probleme.I jos nesto, da li Ere krse statut Masa bilo kojim postupkom? U cemu je problem?
Ja se secam sastanka odlicno Veverica ostaje, ok.Hocemo li da glasamo da Uzice moze slucajno da omane sa zurkom pa dovede Jagode,pravi slucajno zurku tri dana sl.
Nemojte  zaobilaziti i dajte mi konkretan odgovor ,Da nismo clanovi Masa skup Uzica nas ne bi zanimao ali jesmo i imamo pravo da zahtevamo da Uzice ne pravi skup(definisan na sastanku Masa)
Odgovorite mi imamo li pravo na to ili ne, i to bih zeleo da svi vide jer to nemoze da bude sakriveno
Molim odgovor, ali konkretan od bilo koga iz uo Masa

Van mreže Scrratte

• Vozac
  • *
  • Pol: Žena
« Odgovor #43 poslato: Mart 19, 2011, 12:46:49 posle podne »
Meni zaista nije jasno cemu ovo prepiranje,MK Ere je klub sa velikim radnim stazom i godinama pravi veoma uspesne skupove,da li se oni plase da ce manifestacija MK Uzice ugroziti brojnost gostiju na njihovom skupu,zar tako mali klub da ugrozi tako veliki klub ili su na vase skupove svi dolazili zbog Rada i Kiska,pa posto je ovo prva godina bez njih,u stvari prva bez Kiska,druga bez Rada pa ce vas njihova manifestacija ugroziti......

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #44 poslato: Mart 19, 2011, 01:05:57 posle podne »
Za Scrratte
Ako su oba kluba clanovi MAS-a, i ako je u njihovom zakonu/statutu da ne sme da se pravi zurka/skup u odredjenom roku, bio to mali ili veliki klub, onda se to mora postovati. U protivnom, cemu zakon?

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Mart 19, 2011, 01:14:32 posle podne »
Pozdrav za sve i jedna molba ako moze.Pitao sam u vezi dve manifestacuje u jednom gradu, u roku od jednog meseca i nemam nikakvog odgovora.Smatram da se adekvatno izrazavam i da imam pravo da dobijem odgovor.Postavio sam pitanje u vezi zurke mk Uzice.Kazete da se ne bunimo.Ok veverica je ostao nismo na vreme reagovali i mi smo krivi, ali Ivta skrecem vam paznju da su ljudi kaparisali Jagode i da prave skup i zurku i vi to zaobilazite i kao ne znate.Hajde Ti mi daj odgovor jer to nije pitanje naseg grada vec pitanje MASa.Procitaj dobro sto sam napisao i znam da i ti znas kao i ja da je to tako.Na kraju nije problem, ali zasto vi mislite da mi nemamo pravo da se ljutimo,  mene ne zanimaju te price oko motora i sl. vec odgovori.Vevericu sam vec zaboravio, proci ce i njegovo vec,nego şta sa onim sto znamo, a pravimo se da ne znamo.
Jos jednom kao moj nadredjeni u Masu sta cinis po pitanju da zastitis moj klub da u roku od mesec dana ne budu dva skupa.Eto na vreme postavljam pitanje i smatram da imam pravo za to.
Forum masa bi trebalo da sluzi i za ovakve stvari, pa prema tome ne treba prebacivati teme u off.Ni nismo na nekakvom "stranom" forumu vec je ovo nas forum i glupo je da ne mozemo izneti probleme.I jos nesto, da li Ere krse statut Masa bilo kojim postupkom? U cemu je problem?
Ja se secam sastanka odlicno Veverica ostaje, ok.Hocemo li da glasamo da Uzice moze slucajno da omane sa zurkom pa dovede Jagode,pravi slucajno zurku tri dana sl.
Nemojte  zaobilaziti i dajte mi konkretan odgovor ,Da nismo clanovi Masa skup Uzica nas ne bi zanimao ali jesmo i imamo pravo da zahtevamo da Uzice ne pravi skup(definisan na sastanku Masa)
Odgovorite mi imamo li pravo na to ili ne, i to bih zeleo da svi vide jer to nemoze da bude sakriveno
Molim odgovor, ali konkretan od bilo koga iz uo Masa

Jovana,
apsolutno se slažem sa tobom da misliš da je prekršen statut MASa ili da će novoosnovani klub to da uradi ako već nije... Problem u celoj priči je taj što se to ne radi u ovom delu foruma.
Ti si predstavnik kluba m.k. ERE na ovom forumu koji je punopravni član MASa i kako kažeš poštujete sve odredbe MASa, shodno tome zamolio bih te da svoja pitanja izneseš ovde :

http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?board=44.0

Verovatno znaš da je na skupštini MASa, još prošle godine doneta odluka da se otvori taj deo foruma gde će na konkretna pitanja kao što je ovo tvoje, odgovarati ljudi koji su izglasani od klubova u MASu za taj deo posla. Pored funkcije administratora ja sam predstavnik m.k. EXTREM za ovaj forum i veruj da ću dati najiiskrenije mišljenje o ovome što ti pitaš tamo gde treba da postaviš temu.
Ovakvim pitanjima opstruirate rad foruma i dovodite do netrpeljivosti i raspravke pod jedan
Pod dva, direktno kršite pravilnik foruma jer postavljate teme na mestima gde im nije namena da se odgovori na pitanje već da se povede javno prepucavanje i dolazi do komentara čak i od ljudi koji nisu u MASu
MAS forum je moja kuća koliko i tvoja, trebalo bi da ima ugled, poštujmo pravila.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #46 poslato: Mart 19, 2011, 01:30:18 posle podne »
Ivto jel to nesto ispod zita tamo pa je tajna,nije za javnost ili nesto trece.Odmah se kacite za neka krsenja pravila foruma i pominjes ljude koji nisu u MAS-u.A koji ... ste nas primili na vasem sajtu,zbog kolicine ili zbog cega.Ako tako mislis onda napisite javno da je taj sajt namenjen samo jludima iz MAS-a da znamo da ne smetamo i tako cete imati manje posla i ne trebate zakljucavati teme niti nas ispravljati kako krsimo pravilnik i bla,bla

• Ultimate Biker
« Odgovor #47 poslato: Mart 19, 2011, 01:45:39 posle podne »
Miko,
teme koje se tiču optužbi da je prekršen statut MASa ili se kao u slučaju Jovane postavlja pitanje Gnjatu,Belom.... idu u forum "Rad MAS-a" jer su direktno vezana za rad ove organizacije.
Zašto ili kako ti reče "ispod žita" ?
Upravo zato da nebi došlo do prepucavanja i komentara ljudi koji nisu u MASu a vezano za medjusobne nesuglasice klubova koji su u MASu.
Ovu odluku je donela skupština MASa, mi kao urednički tim smo dužni da opomenemo članove MASa da se pridržavaju ovih pravila izglasanih na skupštini, svidjalo se to nekome ili ne to je tako i tako će biti do trenutka dok se ne donese odluka da se i taj deo foruma otključa i bude javan, što će se opet odlučiti na sednici MASa.
Inače u tom delu foruma, svi predstavnici ili predsednici klubova iznesu svoje mišljenje, daju predlog za sledeću skupštinu i to ide mnogo brže,lakše i bolje nego ovako 1.000 komentara i 1.000 opaski...
Prisustvo na forumu MASa je na dobrovoljnoj bazi, niko nikoga ne prima niti tera ali pravila postoje i treba ih poštovati.

Van mreže merlin031

• Suvozac
  • *
« Odgovor #48 poslato: Mart 19, 2011, 01:49:29 posle podne »
Izvinjavam se stvarno nisam upoznat sa tim delom foruma i nije mi jasno zasto je to tako,ali postovacu Tebe i ovaj forum i prebacicu se na odgovarajuce mesto za ove diskusije.Mislio sam da forum Masa sluzi da mogu da se iznose ovakve teme i smatram da bih pogresio ako bih o ovoj temi raspravljao na bjb-u ili nekom drugom forumu,iskreno nisam zeleo o ovome da polemisem uopste, ali sam prozvan.Ja sam svima objasnio u klubu sve sa sastanka, ali oni i dalje traze odgovore koje ja ne mogu da im dam.Jos jednom izvinjenje, nastavicemo temu na drugom mestu

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Mart 19, 2011, 01:54:28 posle podne »
Izvinjavam se stvarno nisam upoznat sa tim delom foruma i nije mi jasno zasto je to tako,ali postovacu Tebe i ovaj forum i prebacicu se na odgovarajuce mesto za ove diskusije.Mislio sam da forum Masa sluzi da mogu da se iznose ovakve teme i smatram da bih pogresio ako bih o ovoj temi raspravljao na bjb-u ili nekom drugom forumu,iskreno nisam zeleo o ovome da polemisem uopste, ali sam prozvan.Ja sam svima objasnio u klubu sve sa sastanka, ali oni i dalje traze odgovore koje ja ne mogu da im dam.Jos jednom izvinjenje, nastavicemo temu na drugom mestu

o.k.hvala u ime uredničkog tima i moje lično što poštuješ pravila foruma.
Tema ide pod ključ

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #50 poslato: Mart 19, 2011, 01:57:38 posle podne »
Ivto jel to nesto ispod zita tamo pa je tajna,nije za javnost ili nesto trece.Odmah se kacite za neka krsenja pravila foruma i pominjes ljude koji nisu u MAS-u.A koji ... ste nas primili na vasem sajtu,zbog kolicine ili zbog cega.Ako tako mislis onda napisite javno da je taj sajt namenjen samo jludima iz MAS-a da znamo da ne smetamo i tako cete imati manje posla i ne trebate zakljucavati teme niti nas ispravljati kako krsimo pravilnik i bla,bla

Miko čemu ljutnja?  :o  Pa nije valjda da dolaziš na sajt MAS-a samo zbog čitanja pikantnih rasprava.  ;)

Miko, sva pitanja na koje može da odgovori samo skupština i UO MAS i tiču se samo asocijacije mogu se postaviti u zato predviđen forum Rad MAS-a, u tom forumu su ovlašćeni članovi moto klubova koji mogu da daju mišljenje svoga kluba na zadato pitanje, razlog je taj što na ta pitanja ovde ne možemo dobiti potpune odgovore i što se u rešavanje istih uključuju i "gosti" od kojih nekima nije u interesu jaka asocijacija.

Nije mi jasno što ti smeta tajnost rasprave o nekom pitanju, pa i ti kad treba nešto da raščistiš sa svojima u porodici ne izađeš na pijac da te svi čuju i raspredaju o tvojim problemima, nadam se da sam ti pojasnijo čemu zatvoren forum za pitanja koja su vezana za asocijaciju.  :)