I na kraju najvise odgovoran covek za sve lose i pomalo dobrog u MAS-u. JA! Plan rada koji sam prelozio je usvojen. Malo izmenjen (izglasali smo da ne kupujemo svoju binu , da ne radimo centralni moto skup i da ne platimo tehnicko lice koji bi pomagalo UO u Beogradu). Bojkot i nerad pojedinih clnova UO, veliki klubovi nisu ni k...m mrdnuli da podrze te 2 akcije MAS-a, nisu se aktivnije ukljucili u rad ovog foruma pa se tako desi da jedan predsednik (Ere -Uzice) nije znao kada je Moto reli! Predsednik MK Sabac posalje jednog svog clana na reli u organizaciji MAS-a i ne doceka nas iako smo prosli kroz Sabac ali zato u Makedoniju na reli povede 11 !!! ljudi i jos nas pljuje po novinama kako je bilo samo 18 motora na nasem reliju (bilo ih je 42) i kako to nista ne valja! To i jos sto stvari. I o cemu mi pricamo??!!!
Velika stvar je i moje veliko zadovoljstvo sto je u MAS-u veliki broj malih-velikih klubova, kao sto su La moto, Vrsac, Il paradiso, Lionsi, M.Riders...i da ne nabrajam ,koji shvataju i podrzavaju ideju zajednistva, jedinstva i sloge. Samo slozni i brojni mi mozemo da nesto uradimo!
Ja ne zelim da svoje vreme trosim na pricu bez rezultata. Hocu da ostanem jos godinu dana ali ako mi se u UO pridruze i izaberu pravi ljudi koji hoce da zajedno radimo , podelimo odgovornost i zajedno sa svim klubovima clanovima uradimo prave i dobre stvari u interesu MAS-a i svih bajkera u njemu i van njega.
Ako moze tako OK. a ako ne izvolite izaberite novog (ja predlazem nekog starijeg npr. Daneta) pa pricajte i svadjajte se do mile volje. Ja sam covek od akcije ,a ne od price!