Mart 31, 2026, 10:46:13 pre podne

Autor Tema: Pitajte predsednika...  (Pročitano 42649 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Pitajte predsednika...
« Odgovor #80 poslato: Decembar 26, 2008, 09:33:08 posle podne »
Imali smo vec takvih problema u MAS u u vezi dva kluba iz Jagodine ali se to resilo na skupstini glasanjem tako da je ime mogao da nosi samo prvi registrovani klub Svaki sledeci mora da promeni ime npr Backi vitezovi bi bilo u redu ili knjazevacki vitezovi moj predlog

Van mreže mitri

• Vozac
  • *
  • Transalp 650
« Odgovor #81 poslato: Decembar 28, 2008, 09:28:01 posle podne »
teo sam da pitam presednika dali je dobro. da imaju dva kluba pod imenom vitezovi kruševac i vitezovi bač voleo bi da mi odgovoriš kako da to rešimo 

pa ako nijedan od ta dva kluba nije u MAS-u , ne vidim zasto bi se predsednik MAS-a time bavio
UMS

djera

• Gost
« Odgovor #82 poslato: Decembar 28, 2008, 10:51:04 posle podne »
I na kraju najvise odgovoran covek za sve lose i pomalo dobrog u MAS-u. JA! Plan rada koji sam prelozio je usvojen. Malo izmenjen (izglasali smo da ne kupujemo svoju binu , da ne radimo centralni moto skup i da ne platimo tehnicko lice koji bi pomagalo UO u Beogradu). Bojkot i nerad pojedinih clnova UO, veliki klubovi nisu ni k...m mrdnuli da podrze te 2 akcije MAS-a, nisu se aktivnije ukljucili u rad ovog foruma pa se tako desi da jedan predsednik (Ere -Uzice) nije znao kada je Moto reli! Predsednik MK Sabac posalje jednog svog clana na reli u organizaciji MAS-a i ne doceka nas iako smo prosli kroz Sabac ali zato u Makedoniju na reli povede 11 !!! ljudi i jos nas pljuje po novinama kako je bilo samo 18 motora na nasem reliju (bilo ih je 42) i kako to nista ne valja! To i jos sto stvari. I o cemu mi pricamo??!!!

Velika stvar je i moje veliko zadovoljstvo sto je u MAS-u veliki broj malih-velikih klubova, kao sto su La moto, Vrsac, Il paradiso, Lionsi, M.Riders...i da ne nabrajam ,koji shvataju i podrzavaju ideju zajednistva, jedinstva i sloge. Samo slozni i brojni mi mozemo da nesto uradimo!

Ja ne zelim da svoje vreme trosim na pricu bez rezultata. Hocu da ostanem jos godinu dana ali ako mi se u UO pridruze i izaberu pravi ljudi koji hoce da zajedno radimo , podelimo odgovornost i zajedno sa svim klubovima clanovima uradimo prave i dobre stvari u interesu MAS-a i svih bajkera u njemu i van njega.

Ako moze tako OK. a ako ne izvolite izaberite novog (ja predlazem nekog starijeg npr. Daneta) pa pricajte i svadjajte se do mile volje. Ja sam covek od akcije ,a ne od price!
DRAGI MOJ PREDSEDNICE OVO SU SVE PRAZNE KRITIKE JER NEMAJU VEZE SA REALNOSCU,NISAM JA POSLAO JEDNOG CLANA NA RELI VEC JE SAM OTISAO NITI SAM POVEO 11 LJUDI U MAKEDONIJU ,SAMI SU IZRAZILI ZELJU DA IDU,TO JE REALNOST LJUDI IDU TAMO GDE IM JE VOLJA.POKUSAO SAM DA IH NATERAM DA OVE GODINE IDU NA SUSRET U CACAK I NIKO NIJE OTISAO ,YASTO -NE ZNAM,I STRASNO ME JE SRAMOTA ZBOG TOGA JER MOMCI IZ MANCULE DOLAZE NA SVAKI NAS SUSRET.
KAD SI VIDEO CLANAK U M.M. MOGAO SI DA ME NAZOVES , AKO SMO PRIJATELJI , I PITAS O CEMU SE RADI  U OSTALOM 18 ILI 42 NASPRAM STARTNIH 400 JE NISTA.
KAZES DA VAS NISAM UGOSTIO KAD STE BILI U SAPCU ,PA SABAC NIJE NI BIO U PLANU MOTO RELIJA , NAZVAO SI ME SA OMV PUMPE NA ZAOBILAZNOM PUTU I REKAO ,,TOCIMO GORIVO I IDEMO U LESNICU,, AKO SI MI GOST UGOSTICU TE KOD MENE KUCI ILI U KLUBU A NE NA NEKOJ PUMPI NA PERIFERIJI,STO MI SE NISI NAJAVIO I BILI BI UGOSCENI KAKO DOLIKUJE.

JA SHVATAM DA SI OGORCEN I ISFRUSTRIRAN STO SU SKORO SVE OBAVEZE U VEZI MAS PALE NA TEBE , ALI TO NIJE OPRAVDANJE DA ME OVAKO NAPADAS , AKO TI TREBA POMOC TRAZI URADICU SVE STO JE U MOJOJ MOGUCNOSTI  PA VALJDA IMAMO ZAJEDNICKE INTERSE.
OVE GODINE NA SUSRET SMO DOVELI VISOKOG PREDSTAVNIKA OEBSA KOJI JE BAJKER , TI SE NISI SETIO DA GA ISKORISTIMO I POKRENEMO PITANJE PERIODICNE REGISTRACIJE KOJE ON REALNO MOZE DA IZDEJSTVUJE ,A SETIO SI SE DA ME KRITIKUJES STO NISAM SEO STOBOM DA PIJEM.
DA JE SRECE DA SI I TI ISAO U MAKEDONIJU DA UPOZNAS LJUDE KOI IMAJU PO 30 FIM RELIJA IZA SEBE I PO 20 GODINA ISKUSTVA U NJIHOVOM ORGANIZOVANJU MOZDA SI MOGAO NESTO I DA NAUCIS A NE DA ME KRITIKUJES STO JE 11 MOJIH CLANOVA ISLO TAMO.
U TOKU TVOG MANDATA SE 2 PUTA ISLO NA KOSOVO A TI NI PRSTOM NISI MRDNUO KAO DA JE U PITANJU IRAK,AVGANISTAN ILI NEKO POLITICKO PITANJE A NE NASE NACIONALNO I PATRIOTSKO.
STO SE TICE FINANSIJSKOG IZVESTAJA ,DA LI IKO ISTA RAZUME KAD SE TO CITA NA SKUPSTINI,TREBA POVEYATI SVE UPLATE,SVE ISPLATE SVESTI SALDO PREVESTI U ELEKTRONSKU FORMU I POSLATI SVAKOM KLUBU PA AKO NESTO NIJE JASNO ONDA O TOME RZGOVARATI NA SKUPSTINI A NE GUBITI VREME NA GLUPOSTI.
AKO SI VEC COVEK OD AKCIJE ZNA LI SE KOLIKO MAS IMA CLANOVA POJEDINACNO PO KLUBOVIMA,ZASTO JOS NEMAMO ADVOKATA NA NIVOU MAS KOJI CE KLUBOVIMA CLANOVIMA I SVIMA POJEDINACNO DA POMAZE U RESAVANJU PRAVNIH PROBLEMA A U VEZI MOTORA I SAOBRACAJA,ZASTO NEMAMO RACUNOVODJU NA NIVOU MAS ,KAKVE MI CLANOVI MAS IMAMO POVLASTICE U ODNOSU NA KLUBOVE KOJI NISU U MASu,NA OSNOVU CEGA MI U KLUBOVIMA DA ANIMIRAMO NOVE CLANOVE DA NAM PRIDJU NA OSNOVU CEGA DA IH NATERAMO DA POSTUJU PRAVILA I NE PRAVE GLUPOSTI NA PUTU I ULICI STA ONI GUBE KAD IH IZBACIMO IZ KLUBA.
ODGOVOR -NISTA!
OSECAJ PRIPADNOSTI NECEMU ILI MOZDA CE SE POJAVITI NA TELEVIZIJI PA KOGA DANAS ZA TO ZABOLE!
ETO NOCO NA CEMU TREBA DA RADIS. 

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #83 poslato: Decembar 29, 2008, 11:21:35 pre podne »
 O,dobro dosao predsednice, svaka cast! Drago mi je da si se ukljucio u pricu pa makar i ovako.

djera

• Gost
« Odgovor #84 poslato: Decembar 29, 2008, 11:30:10 pre podne »
J.BIGA KAD OVI NASI POCNU DA DOLAZE SA ZAPADA JA NEMAM VREMENA DA MRDNEM .STA CES OVDE SU ZUBI DESET PUTA JEFTINIJI NEGO U NEMACKOJ ILI AUSTRIJI PA LJUDI KORISTE PRILIKU.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #85 poslato: Decembar 29, 2008, 12:07:41 posle podne »
 Odgovori:

-Pitas me za predstavnika OEBS-a, tacno je da si me upoznao sa njim na mom skupu i tacno je da sam ti poslao naki mali poklon za njega. Neznam dali sam ti zabranio da pricas sa njime o mogucnosti kvartalne registracije. Dali OEBS to moze da nam resi? Sumnjam. Ako se mi ne slozimo i ujedinimo ne verujem.

-Za Kosovo, u toku mog mandata se islo jednom  (ja sam isao obadva puta) . Kao sto znate odlazak je bio u organizaciji HD kluba. Osim poziva svim klubovima (na skupstini u N.Sadu i preko foruma) i poklona koje sam poneo iz svog kluba nisam mogao nista vise. Dali sam trebao da se trpam tamo gde me niko ne zove. Ni u jednom interviju ni u novinama MAS nije pomenut.

-Za finansijski izvestaj se slazem. Nece ga vise biti na forumu ( po odluci Skupstine) ali ce ga svaki predsednik dopiti u elektronskoj i pismenoj formi.

-Sto se tice broja clanova i tu se slazemo. Zasto klubovi to nisu poslali videcemo...

-Advokat - Koliko je to novca ili za koliko novca bi nas taj advokat zastupao? Mi se finansiramo iz samostalnih izvora (od clanarine). Ako ima dovoljno novca za advokata , angazovacemo ga, mada sumnjam.

-Racunovodju imamo i placamo ga nam uradi zavrsni racun.

-Na poslednjo Skupstini u V.Plani dobili smo zahtev za prijem 5 novih klubova u MAS. Jedan od njih je iz Ulcinja (C.Gora). Toliko o interesovanju za MAS. U pravu si da bismo svi zajednotrebali da vidimo kako da animiramo nove ali da kaznjavamo klubove koji ne postuju pravilnik i uslove clanstva kao i klubove clanove koji  *pljuju* po MAS-u.

-Dali sam trebao da idem na reli u Makedoniju? Gde sve ja nisam trebao da idem? Nas reli smo zavrsili 31.08. a makedonski je poceo 4.09. Meni je bilo lepse,draze, milije voziti se sa svojih 42 brata i sestre ,nego drugih 1000.

-U istom tekstu , brate moj, me prozivas za patriotizam ( Kosovo) , a hvalis tudje (makedonski reli) a na tvoje...

PS. Ja sam veoma dobar prijatelj sa Djerom, to jedan od najboljih predsednika jednog od najboljih klubova u MAS-u. Kritikovao sam ga bas zato. Znam da i on sve sto je gore napisao , napisao je jer zeli da ova nasa prica bude  mnogo bolja. I ja mu na tome zahvaljujem. Ujedno se izvinjavam ako sam ga uvredio kao coveka jer mi to nije bila namera.

djera

• Gost
« Odgovor #86 poslato: Decembar 29, 2008, 04:11:33 posle podne »
ima ovde pobrkanih loncica i gluvih telefona,ako se ne vidimo pre onda naj kasnije na sledecoj skupstini pa cemo razgovarati  o svemu,ovako javno niti se razumemo kako treba a i ruzno je.dotle da si ti meni ziv ,zdrav i debeo.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #87 poslato: Decembar 29, 2008, 07:35:58 posle podne »
Djero neki ne mogu da razumeju neke stvari smatram da je potrebno pisati za bilo koje novine a pogotovu za specijalizovane kao sto su Moto magazin Dva tocka itd. Mora se jednom izaci iz anonimnosti i da se cuje glas motorista Sto se tice doceka u Sapcu one godine kada je bio zakazan po planu relija docekani smo fantasticno nikad bolje i klopa i pice i drustvo sve. Ali sa napomenom da ste vi unapred znali dva meseca ranije za to.Ako to zvanicno nije zakazano ranije onda niste ni bili u obavezi da bilo sta uradite

djera

• Gost
« Odgovor #88 poslato: Decembar 29, 2008, 07:56:10 posle podne »
Rendi nije problem ugostiti 40 ljudi .to se organizuje za 15 minuta , nase prostorije mogu da prime 50 ljudi da se ne guraju frizideri su uvek puni pica a klopa se naruci i stigne za pola sata u ostalom moj potpredsednik je bio tamo kad je karavan stigao na pumpu.
Ali mislim da nije u tome problem.Noca se mnogo cega prihvatio da radi a ima malo konkretne pomoci*pa ko nebi puko*zato je ljut na sve i svakog pa ja ispade kolateralna steta.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #89 poslato: Decembar 29, 2008, 08:41:54 posle podne »
 A i brate,povelika si meta,pa te je tesko promasiti  >:D ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

djera

• Gost
« Odgovor #90 poslato: Decembar 29, 2008, 09:59:08 posle podne »
A i brate,povelika si meta,pa te je tesko promasiti  >:D ;D ;D ;D
DOCO ! KOJU SI STRUCNU METODU KORISTIO KAD SI TO KONSTATOVAO ? SACOMETRIJU ILI ODOKATIVNU METODU? ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #91 poslato: Decembar 29, 2008, 10:19:44 posle podne »
Ma doca se samo sali znam ja sta on misli o svemu ovome o cemu je rec nego je na cekanju jednog dana ce poceti i da prica Sacekajmo   Strpljen_ Spasen

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #92 poslato: Decembar 29, 2008, 11:29:10 posle podne »
Drago mi je da je Djera izneo svoj stav.Na jucerasnjoj skupstini MC Civija bilo je reci o DRUGOJ TACKI dnevnog reda sa sastanka u Velikoj Plani.Imamo i kaznene odredbe za sve koji prekrse PRAVILNIK.Svi smo mi patriote,ali mislim da o tome treba pricati na drugom mestu.Djera je uz pomoc UPRAVNOG ODBORA u nasem klubu napravio vidljive promene.Mislim da je njegova izjava u pomenutom listu pogresno protumacena.Citava prica je trebala ici u smeru da se u novinama pojavi Djerina slika,inace fotomontaza,ali...Djera je saznao,i uspeo da stopira sliku.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #93 poslato: Decembar 29, 2008, 11:35:44 posle podne »
Sve je u redu mozda nekima treba prevodioc

djera

• Gost
« Odgovor #94 poslato: Decembar 30, 2008, 01:41:09 pre podne »
Ma doca se samo sali znam ja sta on misli o svemu ovome o cemu je rec nego je na cekanju jednog dana ce poceti i da prica Sacekajmo   Strpljen_ Spasen
JADNI MI KAD DOCA POCNE DA PRICA.ON JE PRGAV KO" LEPTIR. *302

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #95 poslato: Decembar 30, 2008, 02:07:50 posle podne »
 Sekula,brate, tacno je sve sto kazes o Djeri. Ja ga izuzetno cenim kao brata, prijatelja i predsednika. Bas zato mi je sve ovo i tesko palo. Zato bolje da sve to razjasnimo i da se napijemo kad se vidimo. Ziveli *109 *109 *109 *322 *342

djera

• Gost
« Odgovor #96 poslato: Decembar 30, 2008, 04:39:32 posle podne »
 *64 *82

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #97 poslato: Decembar 30, 2008, 04:46:53 posle podne »

POZDRAV ZA NOCU I DJERU, OVAKO TREBA DA SE ZAVRSI SVAKA RASPRAVA UNUTAR MAS-a. *109

Chriss

• Gost
« Odgovor #98 poslato: Decembar 30, 2008, 04:52:22 posle podne »
Potpuno se slazem sa Dekijem!!!!!!  *109 *109 *109 *109 *109 *553 *553 *553 *553 *553

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #99 poslato: Decembar 30, 2008, 05:26:52 posle podne »
Drago mi je da je Djera izneo svoj stav.Na jucerasnjoj skupstini MC Civija bilo je reci o DRUGOJ TACKI dnevnog reda sa sastanka u Velikoj Plani.Imamo i kaznene odredbe za sve koji prekrse PRAVILNIK.Svi smo mi patriote,ali mislim da o tome treba pricati na drugom mestu.Djera je uz pomoc UPRAVNOG ODBORA u nasem klubu napravio vidljive promene.Mislim da je njegova izjava u pomenutom listu pogresno protumacena.Citava prica je trebala ici u smeru da se u novinama pojavi Djerina slika,inace fotomontaza,ali...Djera je saznao,i uspeo da stopira sliku.
Onda neka demantuje u istim novinama.Tako se to radi u svetu pa bi trebalo i kod nas!Trazim ovim putem demant od Djere!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info