I na kraju najvise odgovoran covek za sve lose i pomalo dobrog u MAS-u. JA! Plan rada koji sam prelozio je usvojen. Malo izmenjen (izglasali smo da ne kupujemo svoju binu , da ne radimo centralni moto skup i da ne platimo tehnicko lice koji bi pomagalo UO u Beogradu). Bojkot i nerad pojedinih clnova UO, veliki klubovi nisu ni k...m mrdnuli da podrze te 2 akcije MAS-a, nisu se aktivnije ukljucili u rad ovog foruma pa se tako desi da jedan predsednik (Ere -Uzice) nije znao kada je Moto reli! Predsednik MK Sabac posalje jednog svog clana na reli u organizaciji MAS-a i ne doceka nas iako smo prosli kroz Sabac ali zato u Makedoniju na reli povede 11 !!! ljudi i jos nas pljuje po novinama kako je bilo samo 18 motora na nasem reliju (bilo ih je 42) i kako to nista ne valja! To i jos sto stvari. I o cemu mi pricamo??!!!
Velika stvar je i moje veliko zadovoljstvo sto je u MAS-u veliki broj malih-velikih klubova, kao sto su La moto, Vrsac, Il paradiso, Lionsi, M.Riders...i da ne nabrajam ,koji shvataju i podrzavaju ideju zajednistva, jedinstva i sloge. Samo slozni i brojni mi mozemo da nesto uradimo!
Ja ne zelim da svoje vreme trosim na pricu bez rezultata. Hocu da ostanem jos godinu dana ali ako mi se u UO pridruze i izaberu pravi ljudi koji hoce da zajedno radimo , podelimo odgovornost i zajedno sa svim klubovima clanovima uradimo prave i dobre stvari u interesu MAS-a i svih bajkera u njemu i van njega.
Ako moze tako OK. a ako ne izvolite izaberite novog (ja predlazem nekog starijeg npr. Daneta) pa pricajte i svadjajte se do mile volje. Ja sam covek od akcije ,a ne od price!
DRAGI MOJ PREDSEDNICE OVO SU SVE PRAZNE KRITIKE JER NEMAJU VEZE SA REALNOSCU,NISAM JA POSLAO JEDNOG CLANA NA RELI VEC JE SAM OTISAO NITI SAM POVEO 11 LJUDI U MAKEDONIJU ,SAMI SU IZRAZILI ZELJU DA IDU,TO JE REALNOST LJUDI IDU TAMO GDE IM JE VOLJA.POKUSAO SAM DA IH NATERAM DA OVE GODINE IDU NA SUSRET U CACAK I NIKO NIJE OTISAO ,YASTO -NE ZNAM,I STRASNO ME JE SRAMOTA ZBOG TOGA JER MOMCI IZ MANCULE DOLAZE NA SVAKI NAS SUSRET.
KAD SI VIDEO CLANAK U M.M. MOGAO SI DA ME NAZOVES , AKO SMO PRIJATELJI , I PITAS O CEMU SE RADI U OSTALOM 18 ILI 42 NASPRAM STARTNIH 400 JE NISTA.
KAZES DA VAS NISAM UGOSTIO KAD STE BILI U SAPCU ,PA SABAC NIJE NI BIO U PLANU MOTO RELIJA , NAZVAO SI ME SA OMV PUMPE NA ZAOBILAZNOM PUTU I REKAO ,,TOCIMO GORIVO I IDEMO U LESNICU,, AKO SI MI GOST UGOSTICU TE KOD MENE KUCI ILI U KLUBU A NE NA NEKOJ PUMPI NA PERIFERIJI,STO MI SE NISI NAJAVIO I BILI BI UGOSCENI KAKO DOLIKUJE.
JA SHVATAM DA SI OGORCEN I ISFRUSTRIRAN STO SU SKORO SVE OBAVEZE U VEZI MAS PALE NA TEBE , ALI TO NIJE OPRAVDANJE DA ME OVAKO NAPADAS , AKO TI TREBA POMOC TRAZI URADICU SVE STO JE U MOJOJ MOGUCNOSTI PA VALJDA IMAMO ZAJEDNICKE INTERSE.
OVE GODINE NA SUSRET SMO DOVELI VISOKOG PREDSTAVNIKA OEBSA KOJI JE BAJKER , TI SE NISI SETIO DA GA ISKORISTIMO I POKRENEMO PITANJE PERIODICNE REGISTRACIJE KOJE ON REALNO MOZE DA IZDEJSTVUJE ,A SETIO SI SE DA ME KRITIKUJES STO NISAM SEO STOBOM DA PIJEM.
DA JE SRECE DA SI I TI ISAO U MAKEDONIJU DA UPOZNAS LJUDE KOI IMAJU PO 30 FIM RELIJA IZA SEBE I PO 20 GODINA ISKUSTVA U NJIHOVOM ORGANIZOVANJU MOZDA SI MOGAO NESTO I DA NAUCIS A NE DA ME KRITIKUJES STO JE 11 MOJIH CLANOVA ISLO TAMO.
U TOKU TVOG MANDATA SE 2 PUTA ISLO NA KOSOVO A TI NI PRSTOM NISI MRDNUO KAO DA JE U PITANJU IRAK,AVGANISTAN ILI NEKO POLITICKO PITANJE A NE NASE NACIONALNO I PATRIOTSKO.
STO SE TICE FINANSIJSKOG IZVESTAJA ,DA LI IKO ISTA RAZUME KAD SE TO CITA NA SKUPSTINI,TREBA POVEYATI SVE UPLATE,SVE ISPLATE SVESTI SALDO PREVESTI U ELEKTRONSKU FORMU I POSLATI SVAKOM KLUBU PA AKO NESTO NIJE JASNO ONDA O TOME RZGOVARATI NA SKUPSTINI A NE GUBITI VREME NA GLUPOSTI.
AKO SI VEC COVEK OD AKCIJE ZNA LI SE KOLIKO MAS IMA CLANOVA POJEDINACNO PO KLUBOVIMA,ZASTO JOS NEMAMO ADVOKATA NA NIVOU MAS KOJI CE KLUBOVIMA CLANOVIMA I SVIMA POJEDINACNO DA POMAZE U RESAVANJU PRAVNIH PROBLEMA A U VEZI MOTORA I SAOBRACAJA,ZASTO NEMAMO RACUNOVODJU NA NIVOU MAS ,KAKVE MI CLANOVI MAS IMAMO POVLASTICE U ODNOSU NA KLUBOVE KOJI NISU U MASu,NA OSNOVU CEGA MI U KLUBOVIMA DA ANIMIRAMO NOVE CLANOVE DA NAM PRIDJU NA OSNOVU CEGA DA IH NATERAMO DA POSTUJU PRAVILA I NE PRAVE GLUPOSTI NA PUTU I ULICI STA ONI GUBE KAD IH IZBACIMO IZ KLUBA.
ODGOVOR -NISTA!
OSECAJ PRIPADNOSTI NECEMU ILI MOZDA CE SE POJAVITI NA TELEVIZIJI PA KOGA DANAS ZA TO ZABOLE!
ETO NOCO NA CEMU TREBA DA RADIS.