Mart 29, 2026, 05:17:28 posle podne

Autor Tema: koji motor nikom ne preporucujete, i sto????  (Pročitano 12671 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: koji motor nikom ne preporucujete, i sto????
« Odgovor #40 poslato: Februar 11, 2009, 10:24:17 posle podne »
E sada ce vlasni Harleja da vam kaze.Imao sam ga 5 godina i presao 39000km bez ikakvog problema.HARLI DAVIDSON je najrokerskiji motor koji postoji ,pravi muski motor.HD je prica posebna ima ovakvih i onakvih motora ali je samo jedan HD.Ima vibracija sad su i to resili .Smatram da sam potpuno kompetentan da napisem sta mislim jer sam ga vozio,oni koji samo pricaju o njemu a nisu ga imali nemogu davati procene njegove vrednosti.Kvalitet mu je odlican svih delova a moj je imao Japansku elektroniku,Mikuni karburator i prednju viljusku japansku izuzetno je malo trosio a mogao je da ide 186km na sat.Kupio sam ga novog u predstavnistvu u Bgd. Vrlo sam bio zadovoljan sa njim i ne bi ga sigurno prodao da mi tog trenutka nisu trebali novci. Jos da napomenem to je bio Sportster xl 1200 .

Pa sto ne vozis Harlija i sad kad je toliko dobar ;)
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru
http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?topic=6552.0

Van mreže HD

• Dobar Vozac
  • **
  • HD Dyna Low Rider
« Odgovor #41 poslato: Februar 12, 2009, 08:37:52 posle podne »
citat pit:
a Harli je takav kakav je i ti tu ne mozes nista da promenis

Srecom, ovde si u pravu!! Ja i ne zelim nista da pomenim, meni je potaman!! ;)
Nego da se vratimo na temu..
Zaista neznam zasto s ljutis, samo sam pitao dali ti sve ono pises iz iskustva?
Mani price, svasta se prica.. Ne mozemo da generalizujemo...nisu svi GS-oi, Ducati i Harleyi losi, a svi japanci dobri. Zavisi to od mnogo cega, pa i od srece, na kraju krajeva.(poznajem 2 tipa, obojica su u roku od mesec dana, na istom mestu kupili Ducati Monster 600. Jednom je motor vise bio u servisu nego na putu, drugi se pak i danas vozi bez problema!). Jbg, nikad se nezna..

I da mi ne davimo vise ove ljude, nego da se mi nadjemo na nekom skupu ili zurci pa da uz pivo razmenjujemo misljenja i iskustva. Da ti napravis jedan krug mojim motorom pa da vidimo...dali cemo da dotezemo srafove, ili ces da promenis misljenje o HD  ;) *109

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #42 poslato: Februar 12, 2009, 09:06:54 posle podne »
citat pit:
a Harli je takav kakav je i ti tu ne mozes nista da promenis

Srecom, ovde si u pravu!! Ja i ne zelim nista da pomenim, meni je potaman!! ;)
Nego da se vratimo na temu..
Zaista neznam zasto s ljutis, samo sam pitao dali ti sve ono pises iz iskustva?
Mani price, svasta se prica.. Ne mozemo da generalizujemo...nisu svi GS-oi, Ducati i Harleyi losi, a svi japanci dobri. Zavisi to od mnogo cega, pa i od srece, na kraju krajeva.(poznajem 2 tipa, obojica su u roku od mesec dana, na istom mestu kupili Ducati Monster 600. Jednom je motor vise bio u servisu nego na putu, drugi se pak i danas vozi bez problema!). Jbg, nikad se nezna..

I da mi ne davimo vise ove ljude, nego da se mi nadjemo na nekom skupu ili zurci pa da uz pivo razmenjujemo misljenja i iskustva. Da ti napravis jedan krug mojim motorom pa da vidimo...dali cemo da dotezemo srafove, ili ces da promenis misljenje o HD  ;) *109

Uopste se ne ljutim ali ti da si pazljivo procitao moj post video bi da se sve kritike Harlija odnose na starije modele, a cini mi se koliko me secanje sluzi da tvoj Harli nije bas toliko star,inace ovaj iznad sto toliko fali sportstera 1200 zaboravlja da je skupljao delove usput,bar tako pricaju po Nisu .
  Inace nemam nista protiv da se vidimo i popijemo po pivo i razmenimo misljenje u zivo.Pozdrav.
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #43 poslato: Februar 12, 2009, 09:36:41 posle podne »
Nikad nisam skupljao delove od HD to su samo price zavidnih kao sto si ti koji si kupio polovan motor pre goinu i po pa nam prodajes iskustvo koje je na nuli.Moj HD je bio noviji model 1998 godine i nemoj da pricas o Harleju nikad vise jer o njemu neznas nista.Da bi vozio HD moras da izdvojis prilicno novca mene je kostao oko 30000dm sa opremom ,prema tome treba imati mu.. dati toliku sumu za motor.Tvoji mi komentari nisu potrebni jer te ne smatram kompetentnim za ocenjivanje bilo kog motora jer si za mene pripravnik i nemoj vise da mi se obracas postovima najlepse bi te zamolio jer si poceo da me provociras bez potrebe a to nevalja.

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #44 poslato: Februar 12, 2009, 09:43:26 posle podne »
@ kuratista

Zao mi je sto tako mislis o Kinezima. Evo ja sam imao Keeway speed 150 godinu dana. Presao sam skoro 10000km i platio sam ga 1200 evrica, a prodao sam ga za 1050 evra. Neumem ovde da postavim slike sa voznji, ali me je verno sluzio, cak je bio i 2007 na skupu u K.Mitrovici. Doduse bio je prelazno resenje za nesto vece ali sasvim dobro i novo. Nisu svi kinezi dobri kao ni svi Japanci,Evropljani ili Ameri ali kao sto i sam znas da ljudi vole Africu Twin,Super Teneru,Kle 500 i da ne nabrajam vise tako neko ko kupuje nov motor moze se osloniti na Speed-a, normalno samo za pocetak ulaska u moto svet.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #45 poslato: Februar 13, 2009, 12:31:28 pre podne »
Uuuuuu zestoko je se raspravlja...............svidja mi se to!
Небитни пролазник

kuratista

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Februar 13, 2009, 12:58:21 pre podne »
@ kuratista

Zao mi je sto tako mislis o Kinezima. Evo ja sam imao Keeway speed 150 godinu dana. Presao sam skoro 10000km i platio sam ga 1200 evrica, a prodao sam ga za 1050 evra. Neumem ovde da postavim slike sa voznji, ali me je verno sluzio, cak je bio i 2007 na skupu u K.Mitrovici. Doduse bio je prelazno resenje za nesto vece ali sasvim dobro i novo. Nisu svi kinezi dobri kao ni svi Japanci,Evropljani ili Ameri ali kao sto i sam znas da ljudi vole Africu Twin,Super Teneru,Kle 500 i da ne nabrajam vise tako neko ko kupuje nov motor moze se osloniti na Speed-a, normalno samo za pocetak ulaska u moto svet.
Ok Ja postujem svaciji izbor. Ovo je samo moj utisak koji nemora biti ispravan s` obzirom da sam to, kao sto sam rekao, samo  provozao a nikada nisam posedovao ili je zbog neke moje averzije prema skuterima ( sto ne znaci da ne postujem ljude koji ih voze samo ja ne bi zelao) a skutera kineza je mali milion!!! No kao sto rece neko ne cenim ljude po motoru bitno je da svi uzivamo u voznji pa bilo na skuteru, japancu, bmw-u..... Volim da se provozam sa svakim ko zna da uziva u voznji!!!! ;)

Van mreže pit

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #47 poslato: Februar 13, 2009, 09:10:07 pre podne »
Nikad nisam skupljao delove od HD to su samo price zavidnih kao sto si ti koji si kupio polovan motor pre goinu i po pa nam prodajes iskustvo koje je na nuli.Moj HD je bio noviji model 1998 godine i nemoj da pricas o Harleju nikad vise jer o njemu neznas nista.Da bi vozio HD moras da izdvojis prilicno novca mene je kostao oko 30000dm sa opremom ,prema tome treba imati mu.. dati toliku sumu za motor.Tvoji mi komentari nisu potrebni jer te ne smatram kompetentnim za ocenjivanje bilo kog motora jer si za mene pripravnik i nemoj vise da mi se obracas postovima najlepse bi te zamolio jer si poceo da me provociras bez potrebe a to nevalja.

A sta si ti bajkersko penzioner koji sve zna i sve nas smara ovde glupi temama i jos glupljim odgovorima,tebe licno nisam pominjao pomionjao sam krs od Harlija koji si ti vozio a ti sto ne znas za salu tvoj problem ....ko se ljuti .....zna se sta mu sleduje.
  p,s.NE VUCI ME ZA JEZIK
deaktiviran 08.12.2010.g
po sopstvenom izboru

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Februar 13, 2009, 09:18:03 pre podne »
Sto ljudi sto ćudi,svako ima mišljenje i loša ili bolja iskustva sa pojedinim motorima.
Što reče "kuratista" ne cenim čoveka po tome šta vozi već kakav je čovek.
Lično ne preporučujem nikome ništa, niti šta da kupi niti šta da ne kupi,samo mi je malo krivo što par kvalitetnih bajkera ulazi u neke polemike o manje bitnim stvarima,jer ova tema je provokativna isto i koliko pitanje za koga navijate ili da li je bolja Zvezda od Partizana.
Opušteno braćo  ;D ;D ;D Zvezda  ;D ;D ;D

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #49 poslato: Februar 13, 2009, 01:05:37 posle podne »
Sto ljudi sto ćudi,svako ima mišljenje i loša ili bolja iskustva sa pojedinim motorima.
Lično ne preporučujem nikome ništa, niti šta da kupi niti šta da ne kupi,samo mi je malo krivo što par kvalitetnih bajkera ulazi u neke polemike o manje bitnim stvarima,jer ova tema je provokativna isto i koliko pitanje za koga navijate ili da li je bolja Zvezda od Partizana.
Opušteno braćo  ;D Zvezda  ;D

*603  tako je Kume   *603

------------------------
Razlog izmene: Prazan post. Pregledati post pre postavljanja!
« Poslednja izmena: Februar 13, 2009, 01:14:56 posle podne od strane Pacov »
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #50 poslato: Februar 13, 2009, 06:10:44 posle podne »
Opušteno braćo  ;D ;D ;D Zvezda  ;D ;D ;D

;D I jos jedan istomisljenik  ;D
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #51 poslato: Februar 16, 2009, 11:19:01 pre podne »
Evo zvezdasa saljivdzija. :P :P :-* *528 *528
« Poslednja izmena: Februar 16, 2009, 11:51:32 pre podne od strane misa r1 »