Ne znam kako je to u Valjevu organizovano,verovatno dobro ili se cuje samo jedna strana ali,iskreno govoreci u Smederevu funkcionise bas ovako kako Pit kaze ili kako mi nazivamo "DOZIVOTNI PREDSEDNIK" ko Tito jebote,kad se ustolici ne mozes da ga skines ni prangijom.
Ako vec postoji moto klub i okuplja slicnomisljenike da ne kazem istomisljenike i ako je registrovan kao grupa gradjana i registrovan i primljen u MASu,zasto onda MAS ne bi proverio njegovo funkcionisanje,validnost i realan broj clanova? Zasto ne sankcionisati one koji su neispravni i imaju 2 clana ili 4.
Sto skupa do sad sam isao da popunim nekome mesto i da se kiti brojnoscu "njegovih" clanova,a nas 10 "nesvrstanih" krenemo,a njih troje iz kluba.
Ovde se s vremena na vreme pojavljuje covek koji se potpisuje kao "sasasnob",otprilike da sam odusevljen funkcionisanjem njegovog moto kluba.Moj moto je imati 10-15 do 20 clana ali,pravih,druziti se sa svima,posecivati sve moto skupove ili onoliko koliko stignes i furati svoj fazon,putovanja i laganice.
Mislim da ima dosta ljudi koji poistovecuju ovo vreme sa bajkom od pre 15-20 godina i mislim da su se tu bas mnogo zajebali jer je to vreme proslo i dosli su neki novi klinci koji ce se organizovati i koji ce na broj clanova progutati sve "legende"
Pobornik sam toga da ce se neke stvari iskristalisati i doci na svoje mesto ali,jos mnogo ce vode proteci rekom dok se to ne desi i jos mnogo ljudi ce ostati neuclanjeni niti u jednom klubu samo zbog loseg rukovodstva istog ili straha da smene postojeceg predsednika.