Mislim da je malo bez veze da MAS proverava spiskove clanova moto klubova. Koliko je klub jak pokazuje se u odlascima na moto skupove i na nekoliko akcija koje MAS organizuje tokom godine, jer na muci se poznaju junaci.
Drugo, moj klub je brojao prosle godine 70 clanova. Nisu svi aktivni i nemogu bas svi da idu svuda. Ideja je bila da se klub omasovi i to smo postigli, dobili smo kvantitet a sada trebamo raditi na kvalitetu. Pripremamo novi pravilnik koji ce podeliti clanove na cetri grupe : podmladak (mladji od 18), pripravnici( novi clanovi), pocasni ( clanovi bez motora i clanovi koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu) i punopravni clanovi. Sve grupe imaju svoje obaveze,zadatke i privilegije shodno svojim mogucnostima.
Trece, ove godine na skupstini ja sam podneo ostavku (zbog prezauzetosti) na mesto predsednika kluba i imali smo problem, niko nije hteo da se prihvati te funkcije (citaj odgovornosti). Maltene smo naterali Velju da se prihvati ovog posla. Inace mi praktikujemo da se predsednik menja na godinu, najvise 2. Dok se kod drugih osnivaju novi klubovi zbog toga sto stari predsednik ne da fotelju, mi imamo problem jer niko ne zeli da sedne na tu fotelju...