Evo ovako!
Tebi sam dr.Bane(iako ne mislim da moj dr i tvoj dr. imaju neke veze,jer bi u suprotnom trebao da znas da po prvopisu iza
dr ne ide tacka) vec vise puta rekao da nam na ovom forumu ne trebaju advokati BJB-a,jer nemamo nikakav ni licni ni pravni spor sa navedenim FORUMOM!
Ne znam koji je poriv u tvom umu koji te navodi,da stalno imas neki komentar na akcije ili desavanja u MAS-u,a posebno da kritikujes "desavanja u tudjem dvoristu"!
Simptomaticno je da nema tvojih postova,ili su izuzetno retki u temama koji se ne ticu MAS-a,ali si redovno prisutan u temama vezanim za MAS!!!
Ovim putem te lepo,poslednji put upozoravam,da se manes tih mangupskih stosova,zacinjenih pozivima na drugarsko ispijanje piva,koje iskreno receno nisi uputio ovom prilikom,vec vise puta ranije,ukljucujuci i PM,i prestanes da koristis ove stranice NET-a za blacenje,a istovremenu promociju,druge moto zajednice!
Nemam ja nikakav problem da te banujem,sto bi na tvom voljenom BJB-u(sa kojim nemam nikakav spor) svaki clan sa ovakvim postovima vec odano doziveo,sto naravno necu uciniti,ali mislim da cu ti neke stvari pojasniti u licnom kontaktu