Mart 31, 2026, 05:54:45 pre podne

Autor Tema: Gde je MAS?!?!?  (Pročitano 10316 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Gde je MAS?!?!?
« Odgovor #40 poslato: April 22, 2009, 05:23:38 posle podne »
Vidim da imaš odredjene homosexualne sklonosti te neću više odgovarati na tvoje postove 

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #41 poslato: April 22, 2009, 05:29:58 posle podne »
Vidi ovako postao si bezobrazan a za moje sklonosti cu ti objasniti prvom prilikom. *314

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #42 poslato: April 22, 2009, 05:36:38 posle podne »
Evo ovako!
Tebi sam dr.Bane(iako ne mislim da moj dr i tvoj dr. imaju neke veze,jer bi u suprotnom trebao da znas da po prvopisu iza dr ne ide tacka) vec vise puta rekao da nam na ovom forumu ne trebaju advokati BJB-a,jer nemamo nikakav ni licni ni pravni spor sa navedenim FORUMOM!
Ne znam koji je poriv u tvom umu koji te navodi,da stalno imas neki komentar na akcije ili desavanja u MAS-u,a posebno da kritikujes "desavanja u tudjem dvoristu"!
Simptomaticno je da nema tvojih postova,ili su izuzetno retki u temama koji se ne ticu MAS-a,ali si redovno prisutan u temama vezanim za MAS!!!
Ovim putem te lepo,poslednji put upozoravam,da se manes tih mangupskih stosova,zacinjenih pozivima na drugarsko ispijanje piva,koje iskreno receno nisi uputio ovom prilikom,vec vise puta ranije,ukljucujuci i PM,i prestanes da koristis ove stranice NET-a za blacenje,a istovremenu promociju,druge moto zajednice!
Nemam ja nikakav problem da te banujem,sto bi na tvom voljenom BJB-u(sa kojim nemam nikakav spor) svaki clan sa ovakvim postovima vec odano doziveo,sto naravno necu uciniti,ali mislim da cu ti neke stvari pojasniti u licnom kontaktu  *109
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže dr.Bane

• Vozac
  • *
« Odgovor #43 poslato: April 22, 2009, 05:53:45 posle podne »
Koliko se razumeš u gramatiku se vidi i iz toga što sebe stavljaš na prvo mesto što opet po pravopisu nije ispravno (''ne mislim da moj dr i tvoj dr. imaju neke veze''), a tačka iza dr mi stoji tu jer sam tako stavio kada sam se registrovao na drugom forumu (da ga ne reklamiram jer se neki bune) a nisam želeo sam da mi bude isti nick na svim forumima (kada sam se prvi put registrovao nisam znao da ne ide tačka iz titule)

Ja ne komentarišem dešavanja u MAS-u već samo odgovaram na maliciozne, uvrednjive i ne konstruktivne komentare na račun BJB-a. Zamolio bih te da staviš citat mog blaćenja bilo kog drugog sajta jer znam da to nisam nikad radio

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: April 22, 2009, 05:58:22 posle podne »
Da cika velja bonu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #45 poslato: April 22, 2009, 06:03:01 posle podne »
Svoje ime stavljam na prvo mesto samo kada,namerno to želim da uradim,bez obzira na pravila lepog ponasanja,koja inače nisu uredjena gramatičkim pravilima!
 A sa BJB-om,ako i ima nekih sporova,rešicu to u ličnom kontaktu sa njegovim urednicima,većinom mojih poznnika,a ne preko "drvenih adevokata"!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #46 poslato: April 22, 2009, 11:04:25 posle podne »
@Ivta i KAWA

Imate drugu temu za pljuvanje BJB-a, a ovde se radi o tome šta MAS (ni) je uradio

ako ste zaboravili onda evo linka:   http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=2407.0

Vidi bato,ti ocigledno imas neki problem,samo ne zaboravi da na tastaturi su svi jaki.Koji se ti ku... mesas kad ja polemisem sa Strujom?
Sta si ti bre ovde da me TI vracas na temu i sta te se tice po kome ja pljujem?
Ja tebe licno nisam spomenuo i ne uzimaj me u bilo koju vrstu citata,a po kome cu ja da pljujem i gde da off-ujem moja stvar i ima ko da me opomene.
Cim se spomene BJB ,odmah se pojave par dusebriznika i drvenih advokata da mitinguju,ne razumem ni ove admine odavde sto ne brisu ove pacere pa nek seru po nekim drugim mestima,lepo covek otvorio temu gde je MAS,sta nekog ko nije clan MASa i ne zeli da bude boli uvo sta se pise o MASu,nego jos nasao i predavanje da mi drzi.

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #47 poslato: April 22, 2009, 11:41:39 posle podne »
A i ovi koji su clanovi MAS-a bi mogli svoje nezadovoljstvo da iskazu na sastancima a ne ovde na forumu i da tamo nekima daju POVODE ZA PLJUVANJE!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #48 poslato: April 23, 2009, 01:23:16 pre podne »
Ono sto najvise zameram a to je da se nigde ne spominje Asocijacija BJB nego je "ukreden" naziv Asocijacija Motociklista Srbije, sto u prevedu moze (jos jedan nemoralan marketinski potez) da se protumaci kao da je to
zvanicna drzavna organizacija. 

Upravo tako!
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: April 23, 2009, 10:59:37 pre podne »
Svoje ime stavljam na prvo mesto samo kada,namerno to želim da uradim,bez obzira na pravila lepog ponasanja,koja inače nisu uredjena gramatičkim pravilima!
 A sa BJB-om,ako i ima nekih sporova,rešicu to u ličnom kontaktu sa njegovim urednicima,većinom mojih poznnika,a ne preko "drvenih adevokata"!

Ja cu drvenom da dam mikrofon da mikrofonise.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #50 poslato: April 23, 2009, 12:45:28 posle podne »
A i ovi koji su clanovi MAS-a bi mogli svoje nezadovoljstvo da iskazu na sastancima a ne ovde na forumu i da tamo nekima daju POVODE ZA PLJUVANJE!

Tema je na mestu treba se polemisati i pricati da svako bude obavesten,da li ovim putem ili sastancima

MAS-a.

A ovi sto PLJUJU to moze da rade na drugim mestima a ne ovde!!!!!!!!!!!!!!
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #51 poslato: April 23, 2009, 01:02:37 posle podne »
ljudi,,,spustite lopte,,nebitno je ko ce pokrenuti nesto iz mrtve tacke....bitno je da se nesto desava,,dajte malo sloge,mozda nam krene na bolje...dali su to neke akcije,dali je taksa za registraciju..sve je jedno,od svadje nema vajde,,a dotle volan u ruke i udri po kilometrazi,a moze i neko  *553 *553 *553
i vidimo se sutra na uscu  ;) ;) ;) ;)
brm brmmmmmmmm