Interesuje me,da li je tebi,riderlady,iskreno, neki lekar trazio pare za neku medicinsku uslugu ili si cula da je trazio Mari,Jani,Peri ...
Doktore nemoj da se ljutiš, znam da nisu svi ljudi tj. doktori isti. Što si se ti našao prozvan ako ti nisi takav?
Pa evo ti primer moj otac je slomio ruku i trebao da ide na operaciju mama je u koverat stavila 100evra i dala doktoru i ako se ta operacija nije plaćala on je uzeo bez razmišljnja. E sad u sobi je bila jedna starija gospodja koja je krvarila i kukala od bolova mislim da je slomila kuk ili tako nešto, a niko nije prišao da joj pomogne jer nije dala takvu kovertu doktoru, na šta se moj otac zgrozio i prokomentarisao "šta bi bilo samnom da ja nisam imao novac da častim doktora, pustili bi me da umirem u bolovima?!" A da ne pričam što je iz Risnja sa otvorenim prelomom i samo utegnutom rukom morao da ide na operacviju u Čačak i što je tu operaciju čekao bukvalno mesec dana da bi mu onda ponovo lomili ruku jer je počela da zarsta. Ta ruka više nikada neće biti 100% u funkciji (ne može da je sproz ispravi) jer je slomio podlakticu i lakat a toliko se čekalo na operaciju.
Pa sad reci da 90% doktora ne otima pare od naroda a o "sestricama" da ne pričam ponašaju se kao da su one glavne u bolnici i samo čekaju da im neko nešto ponudi kafa, ratluk čokolada, pa je*em mu mater primaju one platu za to što rade još treba ja daim plaćam. To je human posao i ja se vama divim ali ima takvih skotova da je to strašno.
Ima tu još nekih primera ali nije uredu da se ovde prepiremo, ako hoćeš otvori temu pa ćemo pričati

I nemoj da se nerviraš ako se ti sam ne pronalaziš u ovakvim temama...