Antona je ostavio svima domaci zadatak.Imate svi mnogo odgovora da date.Analizirajte rad MAS-a za protekle 2 godine.Predsednik bez programa?Organizacija bez cilja?Doktore,ovo je malo blesava izjava.Ipak od coveka tvog kalibra ocekujem mnogo vise.Ja volim svoj klub,svoje predstavnike postujem dok rade u interesu MK Civije.Istog momenta kad vidim da nesto nije kako treba pokusacu njih da smenim,i spasem svoj klub.Ali to mogu uraditi jedino ako imam pravo resenje.Zato,cenjeni doktore,ciji sam veliki duznik,shvati situaciju malo ozbiljnije.Klubovi izlaze iz MAS-a,neki leteci se pojavljuju,brojka je u opadanju,neki novi savezi se pojavljuju....Ko nas shvata ozbiljno?Sta je od nasih zahteva ispunjeno?Dokle vise?Gde nam je adresa da se obratim za pomoc,ako mi zatreba?MK Valjevo ima svoje sediste,a MAS?
Koliko klubova ostaje u MAS-u posle 15.01.2010?Koliko je najavilo svoj izlazak iz MAS-a?Doktore,ja znam da imas vremena na pretek da mlatimo praznu slamu,ali sta konkretno treba jedna organizacija da pruzi svojim clanovima?
PS a ko je drugi ili treci kandidat.Mislim da je Vudu povukao svoju kandidaturu