Mart 31, 2026, 02:18:04 pre podne

Autor Tema: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD  (Pročitano 43965 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • KAWASAKI VN 800
Odg: STA SMO IMALI OD MAS A I STA OCEKUJEMO SAD
« Odgovor #100 poslato: Decembar 15, 2009, 10:43:02 posle podne »
Svaka nova vlast prica istu pricu jbg predizborna kampanja.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #101 poslato: Decembar 15, 2009, 11:38:19 posle podne »
niko ne kaze da ce se nesto promeniti preko noci. Proslo je koliko godina i noci pa se nista nije mrdnulo sa mrtve tacke. Predstoji nam malo duza i velika borba i rad da bi se sve ovo ostvarilo,mi samo ne vidimo s kim bi na celu osim Mice mogli ovo da ostvarimo.Sto se fotelja tice ili neke vlasti on ih ima toliko da bi mogao svima da nam podeli po jednu funkciju ali nije takav. Ako ga bolje upoznas znaces da je tako.Za sve ovo sto sam ja napisao on misli da moze sa nama da ostvari a nikako sa HD klubom ili bilo kojim drugim pojeddinacno.Mislim da bi trebali svi zajedno da se udruzimo pa posle godinu dana da vidimo sta je ostvareno,sigurno je da nista ne mozemo izgubiti jer smo do sad i onako vrlo toga malo ostvarili.

Dragan Antonic- Antona

Da se razumemo, nemam ja nista protiv ni protiv Mice, ni protiv HD kluba, ali mi smeta to JAJARENJE i guranje nekoga ko NEMA veze i nije clan MAS-a!!! Pa kada misli da sa nama moze sve to da ostvari neka na sledecoj Skupstini MAS-a podnese zahtev svog kluba za ulazak u MAS, postanu ravnopravni clanovi kao i svi mi ostali sto smo uradili i stvar resena!
Uopste ne ulazim u to dali je covek uspesan u svom poslu i koliko, ni to dali je i koliko finansijski i politicki jak, jer sutra ce se, mozda, naci neko jaci pa ce mo opet menjati STATUT, pa opet... i opet... i na kraju nas nece ni biti!!!
 I ovako smo pokazali koliko smo slozni time sto se ovakva polemika vodi kada smo svi zajedno izglasali ISTI TAJ STATUT koji sada gazimo kao i nase obraze!!!
Mozda je vrlo malo toga ostvareno u dosadasnjem radu MAS-a, ali se zadnje 2 godine bar koliko- toliko pomerilo sa mrtve tacke, i vidi se kakav- takav napredak iako je dobar deo klubova boleo k...c za sva desavanja u njemu!
p.s. Isto tako sa Micom sam se upoznao preko Djere, ispricao se i covek je skroz OK, ali i da moj pokojni otac ustane iz groba i podnese TAKO kandidaturu moj se stav po tom pitanju nebi promenio ni najmanje!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #102 poslato: Decembar 15, 2009, 11:46:19 posle podne »
Da se razumemo, nemam ja nista protiv ni protiv Mice, ni protiv HD kluba, ali mi smeta to JAJARENJE i guranje nekoga ko NEMA veze i nije clan MAS-a!!! Pa kada misli da sa nama moze sve to da ostvari neka na sledecoj Skupstini MAS-a podnese zahtev svog kluba za ulazak u MAS, postanu ravnopravni clanovi kao i svi mi ostali sto smo uradili i stvar resena!
Uopste ne ulazim u to dali je covek uspesan u svom poslu i koliko, ni to dali je i koliko finansijski i politicki jak, jer sutra ce se, mozda, naci neko jaci pa ce mo opet menjati STATUT, pa opet... i opet... i na kraju nas nece ni biti!!!
 I ovako smo pokazali koliko smo slozni time sto se ovakva polemika vodi kada smo svi zajedno izglasali ISTI TAJ STATUT koji sada gazimo kao i nase obraze!!!
Mozda je vrlo malo toga ostvareno u dosadasnjem radu MAS-a, ali se zadnje 2 godine bar koliko- toliko pomerilo sa mrtve tacke, i vidi se kakav- takav napredak iako je dobar deo klubova boleo k...c za sva desavanja u njemu!
p.s. Isto tako sa Micom sam se upoznao preko Djere, ispricao se i covek je skroz OK, ali i da moj pokojni otac ustane iz groba i podnese TAKO kandidaturu moj se stav po tom pitanju nebi promenio ni najmanje!!!
ne bi da se raspravljam al niste se ni vi pridrzavali STATUTA po pitanju vase zurke >:(

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #103 poslato: Decembar 15, 2009, 11:51:36 posle podne »
Svaka nova vlast prica istu pricu jbg predizborna kampanja.

Da cujemo sta nude i obecavaju ostali kandidati

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #104 poslato: Decembar 16, 2009, 12:14:01 pre podne »
Da cujemo sta nude i obecavaju ostali kandidati

E,neće moći  :D
 Ima da se krije plan i program,k'o što se krila Micina kandidatura sve do Skupštine  ;D

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #105 poslato: Decembar 16, 2009, 12:24:52 pre podne »
ne bi da se raspravljam al niste se ni vi pridrzavali STATUTA po pitanju vase zurke >:(
radi se o valjevu ;)

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #106 poslato: Decembar 16, 2009, 12:45:18 pre podne »
Antona je ostavio svima domaci zadatak.Imate svi mnogo odgovora da date.Analizirajte rad MAS-a za protekle 2 godine.Predsednik bez programa?Organizacija bez cilja?Doktore,ovo je malo blesava izjava.Ipak od coveka tvog kalibra ocekujem mnogo vise.Ja volim svoj klub,svoje predstavnike postujem dok rade u interesu MK Civije.Istog momenta kad vidim da nesto nije kako treba pokusacu njih da smenim,i spasem svoj klub.Ali to mogu uraditi jedino ako imam pravo resenje.Zato,cenjeni doktore,ciji sam veliki duznik,shvati situaciju malo ozbiljnije.Klubovi izlaze iz MAS-a,neki leteci se pojavljuju,brojka je u opadanju,neki novi savezi se pojavljuju....Ko nas shvata ozbiljno?Sta je od nasih zahteva ispunjeno?Dokle vise?Gde nam je adresa da se obratim za pomoc,ako mi zatreba?MK Valjevo ima svoje sediste,a MAS?
Koliko klubova ostaje u MAS-u posle 15.01.2010?Koliko je najavilo svoj izlazak iz MAS-a?Doktore,ja znam da imas vremena na pretek da mlatimo praznu slamu,ali sta konkretno treba jedna organizacija da pruzi svojim clanovima?
PS a ko je drugi ili treci kandidat.Mislim da je Vudu povukao svoju kandidaturu

zmiga

• Gost
« Odgovor #107 poslato: Decembar 16, 2009, 12:53:18 pre podne »
mica za predsednika  *551

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #108 poslato: Decembar 16, 2009, 12:53:46 pre podne »
Antona je ostavio svima domaci zadatak.Imate svi mnogo odgovora da date.Analizirajte rad MAS-a za protekle 2 godine.Predsednik bez programa?Organizacija bez cilja?Doktore,ovo je malo blesava izjava.Ipak od coveka tvog kalibra ocekujem mnogo vise.Ja volim svoj klub,svoje predstavnike postujem dok rade u interesu MK Civije.Istog momenta kad vidim da nesto nije kako treba pokusacu njih da smenim,i spasem svoj klub.Ali to mogu uraditi jedino ako imam pravo resenje.Zato,cenjeni doktore,ciji sam veliki duznik,shvati situaciju malo ozbiljnije.Klubovi izlaze iz MAS-a,neki leteci se pojavljuju,brojka je u opadanju,neki novi savezi se pojavljuju....Ko nas shvata ozbiljno?Sta je od nasih zahteva ispunjeno?Dokle vise?Gde nam je adresa da se obratim za pomoc,ako mi zatreba?MK Valjevo ima svoje sediste,a MAS?
Koliko klubova ostaje u MAS-u posle 15.01.2010?Koliko je najavilo svoj izlazak iz MAS-a?Doktore,ja znam da imas vremena na pretek da mlatimo praznu slamu,ali sta konkretno treba jedna organizacija da pruzi svojim clanovima?
*603 *603 *603skroz fer receno

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #109 poslato: Decembar 16, 2009, 12:54:25 pre podne »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #110 poslato: Decembar 16, 2009, 12:56:22 pre podne »

Ti Sekula k'o da si jeo bunike  :icon_scratch:
 Pa valjda vide onolike smajlije iza mojih rečenica  :icon_scratch:

I nikakav Antona nije nama postavio domaći zadatak,već mi predlagačima MR !
 Ili ga nagovorite da svoj klub uvede u MAS ili neka postane član nekog od klubova u MAS-u!
 I to menja celu situaciju!

Pogledaj rezultate glasanja sa Skupštine  u Smed.Palanci !
 ZA  13
 UZDRŽANIH 8
 PROTIV 6 ( a ja izašao +1)

Nije baš sjajna što se tiče vašeg kandidata!
 Znam ja da ćete se vi sad rastrčati ponovo ,treba i u Ulcinj stići !
 A sve to može da se reši na mnogo jednostavniji način,koji gore navedoh !

Znači zaključak:

Vi ste ZA
 Mi nismo protiv,ali ...
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #111 poslato: Decembar 16, 2009, 01:03:56 pre podne »
Ti Sekula k'o da si jeo bunike  :icon_scratch:
 Pa valjda vide onolike smajlije iza mojih rečenica  :icon_scratch:

I nikakav Antona nije nama postavio domaći zadatak,već mi predlagačima MR !
 Ili ga nagovorite da svoj klub uvede u MAS ili neka postane član nekog od klubova u MAS-u!
 I to menja celu situaciju!

Pogledaj rezultate glasanja sa Skupštine  u Smed.Palanci !
 ZA  13
 UZDRŽANIH 8
 PROTIV 6 ( a ja izašao +1)

Nije baš sjajna što se tiče vašeg kandidata!
 Znam ja da ćete se vi sad rastrčati ponovo ,treba i u Ulcinj stići !
 A sve to može da se reši na mnogo jednostavniji način,koji gore navedoh !

Znači zaključak:

Vi ste ZA
 Mi nismo protiv,ali ...
VUDU,buniku ko jede stvarno ne znam.Izasao kandidat za predsednika?
Samo me interesuje gde bi mogli da se vide zapisnici sa sastanaka,od recimo pre 2 godine,i Sekula se iskljuci iz price?

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #112 poslato: Decembar 16, 2009, 01:12:49 pre podne »
VUDU,buniku ko jede stvarno ne znam.Izasao kandidat za predsednika?
Samo me interesuje gde bi mogli da se vide zapisnici sa sastanaka,od recimo pre 2 godine,i Sekula se iskljuci iz price?
nije on upoznat naj verovatnije! neznam sto noca ne izbaci zapisnik sta je bilo? u mailovcu je predlozen MICA za PREDSEDNIKA tad nije hteo da prihvati kanditaturu. to je i sad NOCA rekao na ovoj sednici! pristupnicu je podpiso u mailovcu ja mislim nisam siguran za ulazak u MAS!
« Poslednja izmena: Decembar 16, 2009, 01:44:02 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #113 poslato: Decembar 16, 2009, 01:18:24 pre podne »
nije on upoznat naj verovatnije neznam sto noca ne izbaci zapisnik sta je bilo? u mailovcu je predlozen MICA za PREDSEDNIKA tad nije hteo da prihvati kanditaturu. to je i sad NOCA rekao na ovoj sednici! pristupnicu je podpiso u nailovcu ja mislim nisam siguran za ulazak u MAS!
Bravo Sveto,a cini mi se da je usao i u MAS.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #114 poslato: Decembar 16, 2009, 01:21:04 pre podne »
tad je mica nosio braon jaknu i dlede farmarice! sta je moc zapazanja :D imace te sutra foto kopija za ulazak.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #115 poslato: Decembar 16, 2009, 01:27:00 pre podne »

Čudno je da to ne pominju ni Krkelja,ni Antona,ni Ćora,ni...
 I kako je mogao da udje kad je MAS udruženje klubova,a ne pojedinaca?
 Ako je neko tad prekršio Statut,a sad ćuti i gleda ovu čarlamu,zaslužio je debelo da najebe  >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #116 poslato: Decembar 16, 2009, 01:37:26 pre podne »
tad je mica nosio braon jaknu i dlede farmarice! sta je moc zapazanja :D imace te sutra foto kopija za ulazak.
Sveto,pa sutra u Becu moram naci neku devojku sa kompijuterom,da mogu da pratim desavanja.
Vudu,mozda su sve to necija nagadjanja.Zato trazim te zapisnike da neko iznese ovde,ako postoje,naravno.Jednostavno da  vidimo da li je covek bar nekad pokusao da otvori nasa vrata.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #117 poslato: Decembar 16, 2009, 01:42:03 pre podne »
Sveto,pa sutra u Becu moram naci neku devojku sa kompijuterom,da mogu da pratim desavanja.
Vudu,mozda su sve to necija nagadjanja.Zato trazim te zapisnike da neko iznese ovde,ako postoje,naravno.Jednostavno da  vidimo da li je covek bar nekad pokusao da otvori nasa vrata.
alo noca je izjavio na skupstini u smederevskoj palanci da je mogao da MICA bude predsednik to bre svi znamo! a sto se tice statuta vise puta jeKRSEN

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #118 poslato: Decembar 16, 2009, 02:58:52 pre podne »
Čudno je da to ne pominju ni Krkelja,ni Antona,ni Ćora,ni...
 I kako je mogao da udje kad je MAS udruženje klubova,a ne pojedinaca?
 Ako je neko tad prekršio Statut,a sad ćuti i gleda ovu čarlamu,zaslužio je debelo da najebe  >:(
nece da najebe iz prostog razloga sto se krsio povreneno statut :D

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #119 poslato: Decembar 16, 2009, 07:21:36 pre podne »

cisto da ne dodje do neke zabune,pantalone su bile blede   :D :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  *20