Mart 28, 2026, 09:16:40 posle podne

Autor Tema: PLACATE LI KAZNE PANDURIMA....  (Pročitano 7305 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

paperinos

• Gost
PLACATE LI KAZNE PANDURIMA....
« poslato: Februar 10, 2008, 10:19:15 posle podne »
Kolege bajkeri placate li kazne drumskim razbojnicima...pardon policiji.
Ja konkretno ne placam, svadjam se galamim pretim ili se izvlacim, ali lovu ne vadim.
Idem i kod sudije za prekrsaje, a tamo kom opanci kom obojci.....

Eks4toN

• Gost
Odg: PLACATE LI KAZNE PANDURIMA....
« Odgovor #1 poslato: Februar 10, 2008, 10:31:54 posle podne »
Ja Ne Placam, Ali Placa Moj Tata I Vec 3. Bio Kod Sudije Za Prekrsaj :D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #2 poslato: Februar 10, 2008, 10:36:33 posle podne »
 U Valjevu im ni ne pada na pamet da mi pisu kazne(mozda im zatrebam  >:D), a van Valjeva mogu da pisu,al na licu mesta od mene dinar dobiti nece(a ni kasnije jer je do sada bar tuce kazni otislo u istoriju ;D).
VALJEVSKA PODVALA

paperinos

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Februar 10, 2008, 10:40:12 posle podne »
Ne valja kad se razbojnici i secikese navade da dobijaju lovu na kvarno.
Onda puni elana i volje zasednu pored puta i otimaju.
Par saobracajaca koje znam su se do bola nakrali i naotimali.
Sad se vesele i jedva cekaju ovaj novi zakon sa tackicama i kaznenim poenima.
Trljaju ruke i planiraju sta ce sa tolikim keshom.

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #4 poslato: Februar 10, 2008, 11:25:18 posle podne »
Samo nemojte zaboraviti da je ovaj vid komunikacije jako, JAKO javan!

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #5 poslato: Februar 10, 2008, 11:43:55 posle podne »
Ej  drugari...stvarno imam i ja shta da kazem NA OVU TEMU....tema je jako provokantna....a bolje ne......a i koliko saznajem vecheras,mi odnosno momci na motorciklaima bi u blizoj buducnosti organizovanjem pojedinih akcija trebali da budemo fini i primerni gradjanini!

BE SAFE AND QUIET!!!!!!!!
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Februar 11, 2008, 07:22:51 pre podne »
Ja imam tu srecu pa nisam imao problema sa policijom. Mada je Svilajnac malo mesto, svi se znamo, tako da ne zelim sebe da dovodim u situaciju da mi neko gleda kroz prste. Mada autoput je moj!!! ;D ;D ;D

A kad sam kolima ja sam jedan veoma lud vozac!!! Pa tako da kad se desi da me zaustave, ako sam kriv, kriv sam!!! Mada nikada ne platim kaznu. Ali ako nisam kriv!!! U stanju sam i da ujedam!!! *105 *121

adminX

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Februar 11, 2008, 09:28:05 pre podne »
Zasto provokantna??? To je ISTINA zar ne?? Ili sede po kafanama i piju ili se kao smradovi stekaju pored nekog jarka i cekaju da te opeljese...a kada se nesto desi i potrebna je njihova pomoc onda ih NEMA ni od korova.

Pre par godina se jedan lik obesio i moja keva i jos jedna sestra su ga skidalje sa tavana a panduri nisu hteli jer im je BILO FUJJ ?!?!?!??!

Ok ima i ok pandura ali ima i picketina nevidjenih...sorry ali to je fucking surova istina ove srbije..ali koliko moze i da se vidi i na tv-u...najgori banditi i frkatori su sinovi od policajaca,porucnika,generala.....

Panduri su lesinari i to je to...

zodiac

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Februar 11, 2008, 10:40:54 pre podne »

Nismo zaboravili, ali necemo biti politicki korektni po svaku cenu. Na ovom mestu svako moze da kaze sta misli, a cinjenica je da kod nas policija na vrlo neobican nacin obavlja svoj posao, jer im je od cele price o bezbednosti u saobracaju stalo samo do naplate. Kada budemo imali puteve kao u Evropi, i kada nam se policajci budu ponasali kao oni na zapadu, onda necu imati nista protiv policije. Do tada, termini poput 'secikese' i 'drumski razbojnici' savrsen su opis njihovih radnih mesta. I tu nema nikakve diskusije.

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #9 poslato: Februar 11, 2008, 12:44:28 posle podne »
Citat

Poslato: danas u 10:40:54 amPoslao: zodiac 
Umetnite citat
Citat: Boban  juče u 11:25:18 pm

Nismo zaboravili, ali necemo biti politicki korektni po svaku cenu. Na ovom mestu svako moze da kaze sta misli, a cinjenica je da kod nas policija na vrlo neobican nacin obavlja svoj posao, jer im je od cele price o bezbednosti u saobracaju stalo samo do naplate. Kada budemo imali puteve kao u Evropi, i kada nam se policajci budu ponasali kao oni na zapadu, onda necu imati nista protiv policije. Do tada, termini poput 'secikese' i 'drumski razbojnici' savrsen su opis njihovih radnih mesta. I tu nema nikakve diskusije.

Ok. Slazem se da svako ima pravo na svoje misljenje. Ja licno nisam sklon generalizovanju. Time se svi trpaju u isti kos. Pada mi na pamet jedan saobracajac-bajker koji je clan foruma (nekog) i za koga mislim da je sasvim ok. Ali to nije razlog (jedini) zasto sam podsjetio da je ovo javan nacin komunikacije. Necu objasnjavati zasto.

adminX

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Februar 11, 2008, 02:02:38 posle podne »

Ok. Slazem se da svako ima pravo na svoje misljenje. Ja licno nisam sklon generalizovanju. Time se svi trpaju u isti kos. Pada mi na pamet jedan saobracajac-bajker koji je clan foruma (nekog) i za koga mislim da je sasvim ok. Ali to nije razlog (jedini) zasto sam podsjetio da je ovo javan nacin komunikacije. Necu objasnjavati zasto.

Sta si ti buraz moj sada rekao ubi me ako sam te ja bilo sta skontao..hoce kaki nece kaki...nekontam

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #11 poslato: Februar 11, 2008, 02:35:57 posle podne »
Nikakvo cudo brate da nisi. I nije bilo za tebe. Mislim da ce razumjeti onaj kome je namjenjeno.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #12 poslato: Februar 11, 2008, 02:44:03 posle podne »
jao,policajci bi se kao iznenadili kad bi videli,da kako da ne,taman bi kupili i nov monitor,lepsi i veci od starog.jadni nema se mora se

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #13 poslato: Februar 11, 2008, 02:47:18 posle podne »
 Pitanje je bilo da li placamo kazne,a ne sta mislimo o policiji ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže G I L E

• Profi Vozac
  • **
    • http://s3.ba.gladiatus.org/game/c.php?uid=35899
« Odgovor #14 poslato: Februar 11, 2008, 03:22:23 posle podne »
Placam kazne ali kada mi dodju na kapiju sa lisicma! I ne bunim se mnogo kad me zaustve! jbg nemam prvo! ;D

zodiac

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Februar 11, 2008, 03:56:31 posle podne »

Nisam ni ja sklon generalizovanju, i ne prepoznajem, i pored najbolje volje, generalizacije u mojoj prici. A o Zlataru vec obismo usta: svi znaju da je on ok tip, i svi smo sve najbolje culi o njemu, od onih koji ga poznaju licno. Ali je on samo jedan, od ko zna koliko desetina hiljada policajaca u ovoj drzavi. Na zalost, ne bih rekao da su svi kao on. Ustvari, iskustvo me uci da su u ogromnoj vecini sve suprotno od njega, ali zato vrlo blizu kategorijama koje je Paperinos pomenuo. Tako da nije ni umesno pominjati coveka vise, ako je on jedini dobar pandur koga mozemo da se setimo, onda smo stvarno u zescem problemu. A to sto je forum javan... Jeste, javan je. Samo ja nisam naucio da cutim ni u javnosti kad mi nesto smeta. A policija mi smeta, jer ne radi svoj posao, i pljacka gradjane. I voleo bih da mi neko argumentovano dokaze da je drugacije, posto ja kontraargumenata imam toliko, da mogu Zlatno runo da napisem, kad su rad policije i sami policajci u pitanju.

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #16 poslato: Februar 11, 2008, 04:38:43 posle podne »
Stvarno ne volim da se raspravljam ni o cemu na forumima, obicno i ne odgovorim na ponekad neukusne i nevaspitane replike, koje najcesce i nemaju veze sa temom, nego siljokurani koji nisu radili pismene zadatke onda kad je trebalo su bas sad nasli da impresioniraju ostatak foruma pamecu i opstom kulturom. Ne kazem da je to ovde slucaj, na srecu do sad nije bio, ali eto danas bas ne mogu da iskuliram.
Od prijateljske i dobronamjerne podsjetnice da ne zaboravite da ovo moze svako i uvijek da cita a da nikome nisam rekao da cuti ili da preskace ovo ili ono, neki ljudi su se nasli uvrijedjeni, ili mi bar tako djeluje. Pa da krenemo:

Citat
Do tada, termini poput 'secikese' i 'drumski razbojnici' savrsen su opis njihovih radnih mesta. I tu nema nikakve diskusije. 
Ovim si obuhvatio sve, niko nije iskljucen i to je ono sto generalizovanje znaci. Nije mi jasno da ti je promaklo. Slazem se s tobom da je iskustvo svih, ukljucujuci i nas dvojicu, da je prva asocijacija na zaustavljanje od strane saobracajne policije novac i mito. Zasto je to tako, treba da se pitaju oni i njihovi predpostavljeni. Gorka istina je da je za korupciju potrebno dvoje. Ne tvrdim da sam cist kao beba u vezi ovog, da smo nacisto. I sam radije biram alternativu za prekrsaj za koji zakon kaze da ide vozacka. OK? Ali necu ni tvrditi da sijam u mraku od cistoce niti cu se predstavljati kao super baja od cijeg x-pogleda policiji spadaju opasaci. Mozda zato sto imam 35 godina.   

Policajac koga pominjes i jeste pomenut jer ga skoro svi poznajemo. Uzivo ili preko foruma. Sem njega, trebalo bi da svako od nas u svojoj sredini poznaje jos bar po jednog koji svoj posao vrsi profesionalno i ozbiljno. Kao mala pomoc, reci cu da su u svojim sredinama takvi policajci obicno predmet viceva i "glupi" jer drze tvrdu liniju i nisu za sheme. Uglavnom su u manjini i licno ne volim da sa njima imam posla. Onda kad skrivim nesto u saobracaju, naravno. Ako neko od vas ne moze ama bas nikog takvog ili slicnog da se sjeti, sasvim se slazem da problem postoji.

Takodje vidim i dosta vapaja za demokratijom i slobodom govora. To jeste sjajna stvar. Bogatstvo razlicitosti. I na forumima sam dosta naucio iz misljenja ljudi koji su drugacije mislili od mene. Cuteci i citajuci njihove postove. Hvala im.
Siguran sam da znate da uz prava idu i obaveze, da ne kazem posledice. Mozes da kazes sve sto hoces ali budi spreman da to branis svojim uvjerenjem, cinjenicama, iskustvom itd. Budi spreman i da prihvatis i posledice koje u najcrnjoj varijanti mogu biti i zakonske. E takav stav cijenim. Takve ljude slusam.
I na svim forumima se ne predstavljam kao Demon, Rambo, Miki maus nego svojim imenom. Mozda zato i pazim sta pisem.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #17 poslato: Februar 11, 2008, 04:59:04 posle podne »
 Uh,pocese da se lome koplja oko Bobanovog posta upucenog meni!!!
 Ne videh i ne pomislih da bi ova tema mogla ovoliko da dovede do razmimoilazenja stavova,pa ne daj Boze i do tezih reci(koje hvala Bogu nisu do sada pale)!A i vec sam napisao da je poceo  *307
 Boban je moj veliki prijatelj,a Zodiac je na najboljem putu da to postane.

Zato sad procitajte i u sebi ponovite:"PRIJATELJ MOG PRIJATELJA JE MOJ PRIJATELJ!"

Ako neko na ovo ima primedbu neka DOBRO POGLEDA sledeci smajli  *522 *522 *522
VALJEVSKA PODVALA

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Februar 11, 2008, 05:25:36 posle podne »
JEBESH SMAJLIJE,NIJE MI DOBRO KAD POGLEDAM VUDUOVE KRVAVE ZIVAHNE PRSTICE NA AVATARU!!! *78 *78 *78 *74 *74 *75

paperinos

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Februar 11, 2008, 07:07:38 posle podne »
Necemo generalizovati...ali.

Kako opisati sacekuse na jedinom delu puta gde mozes malo dati po gasu i gde nema rupa.

Koji je rezon da od Novog Sada pa sve do Loznice ne postoji deonica puta na kojoj mogu voziti brze od 60 na sat a da ne prekrsim ogranicenje brzine.... ???

Pravac od Iriga do Rume ogranicenje opet 60...i naravno opet radar.

Na putu do Zrenjanina sad kad je bio zadnji sneg ocisceno do Zablja, a od Zablja katastrofa
do Zrenjanina.

Zavejan put, ulice po gradu kao da nikog zivog nema.

Od Zrenjanina do Beograda sam putovao tri sata jer nije opet ciscen put.

Gde je tu policija, ma zabole ih.

Tu se vade, nema soli, mehanizacije, ovo ono.

A kad placas registraciju sve zivo ti racunaju i naplacuju.

Panduri ti nece progledati kroz prsti nista ..samo trtljaju...ogranicenje, znakovi....

Ogranicenje je ovde 40..zbog loseg kolovoza...zabole me ...za los kolovoz..hocu pistu.

Jer i ja kad nemam za registraciju drzava tako isto kaze.

E kad je tako....hocu pistu.....hocu da se vozim a ne da se vucem po putu .

Ako su tako revnosni zasto se ne isprse ispred neko baje politicara koji sa svom svojom pratnjom jurca po auto putu  kao da je zivot u pitanju, a onda zasednu pored puta u kafanici.

Pa prvi covek policije Jocic se skrkao na auto putu jer je manijacio.

Zasto njega radar ne uhvati.