Dosta likova znam iz pomenute price i neki su mnogo dobri momci... Nemojte im zameriti ako su se malo primili ali vreme ce da pokaze. Nisam za Gremijume ali isto tako nemam ni nista protiv njih. Ako su oni to odlucili to je njihova stvar a ne nasa!
Potpuno se slazem sa ovim,
Mala digresija na strano g...o i domaca pita, ocigledno postoji problem sa domacom pitom, cim je nekom bolje ono strano nego domaca pita.
Nekome mozda vise odgovara nacin uredjenja i unutrasnjih odnosa u suport klubovima nego u domacim klubovima, nekom je to osvezenje od stereotipa da sada svaka mesna zajednica ima po dva moto kluba koji broje 4 clana i ....
Ti suport klubovi svoja pravila slepo postuju, a ne kao neki domaci klubovi, npr. neki clanovi (jednog domaceg kluba) nose boje samo na motoskupovima jer im tamo odgovara da imaju obelezja i pripadnost grupi tu ih to ispunjava, u gradu i solo voznji nikad nisu stavili boje (misle valjda da su veci mangupi ili sminkeri bez boja).
Pa onda primer domaceg MC kluba, clan policajac pa clanovi MC kluba zene i....
Cemu onda MC u nazivu kluba ako nije takvo uredjenje sto nemoze da stoji MK srpski brate da se zna da je moto klub, bio sam osnivac jednog kliuba i podpredsednik, (izasao sam iz kluba zbog licnih razloga), elem kada smo osnivali klub vecina je htela da bude MC a ne MK iako nije imala pojma o razlikama.
Poenta moje price je kod nas moto klub i biti clan moto kluba postala moda kao nekad sto je bilo moderno nositi zvoncare, ne kazem da su svi takvi ali vecina domacih kluboa su nastali kao neko pomodarstvo, nekim ljudima tako nesto smeta i okrecu se ka nekim uredjenim klubovima kao sto su suport i... ja licno nemam nista ni protiv pomodarskih klubova ni provtiv suport klubova, najvaznija stvar je da se ljudi druze.
Sto se para, zarada i ostalog tice tu je uvek isao zakon jacega, ako ispadne da su svatovi jaci od sela onda ne znam cemu svrha asocijacija.
PS Kada smo osnovali klub ovde u Novom Sadu svi koji su imali motor su hteli da budu clanovi, kontam da i postar sa sluzbenim apencem je hteo da bude nas clan i pored toga sto ima vec dosta klubova svi bi kod nas, pa jebiga nove stvari privlace ljude jer su im zanimljive i ne znaju nista o njima.