Mart 29, 2026, 10:48:13 posle podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38415 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aky

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Ride for life
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #60 poslato: Jun 08, 2010, 10:23:47 posle podne »
evo da sednem u prvi red. Pratim temu  ;)
Bolje da se pravim lud, nego da to prepustim drugima...

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #61 poslato: Jun 08, 2010, 11:23:32 posle podne »
Jeste Fantom dobro si zakljucio. Mi ne naplacujemo ulaz ni na jednu svoju manifestaciju i tako je kod Gremiuma sirom sveta. Svaki put kada negde idemo na skup mi se najavimo i objasnimo stav kluba unapred. Krajnje je jednostavno i neko to prihvati neko ne, na skupove gde organizatori ostanu pri tome da se ulaz mora platiti mi ne odemo. I molim Vas nemojte pogresno protumaciti da bi mi ikome zamerili ako ostane pri tome da se ulaz placa, jednostavno je to nas klubski stav i to je to.
Ok,to razumem,i podrzavam,inace,licno ja sam imao drugacije misljenje,i drago mi je sto nisam bio u pravu.Vise bih voleo da sednemo za nekim sankom,i popricamo uz ladno pivce,o stvarima koji me jos interesuju
Pozz
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Beli

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #62 poslato: Jun 09, 2010, 01:06:58 pre podne »
Da li su Gremiumi platili ulaz u Mitrovici na susretu MC Srem.... ::)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #63 poslato: Jun 09, 2010, 01:38:12 pre podne »
E super da si se pojavio Vukašine Srbine, potparole....
Pošto si u prethodnim odgovorima dvaput citirao moje teze, evo ja jedva čekao da se pojavi jedan pravi pa da malo porazgovaramo.
Dejan Ivković- Ivta, Smederevo,Srbija,nacionalnost Srbin, član mk EXTREM i član UO istog kluba, srpskog, ponosni otac dvoje dece i nosioc boja sa srpskim obeležjem i istaknutim srpskim zastavama i belegom srpstva u smislu nacionalnih 3 prsta itd,itd na tim istim bojama, naravno i bivši klubski brat sa Belim iz Grocka,a sada samo privatno prijatelj i poštovaoc starog prijateljstva bez opravdanja za njegov izbor Gremijuma. Star 38 godina, vlasnik motorcikla i vozač dvotočkaša od dalekih 80-tih godina....

Mislim da ti je poznato da smo u aprilu ove godine pravili skup u Smederevu.
Opasan problem smo imali na ulazu sa dva nabusita člana vašeg bratstva, koji su insistirali da ne plate ulaz.
Malo pojašnjeje ove situacije.... Nije problem bio u 800 dindži već u principu.
Princip mk EXTREM je da  SVUDA PLAĆAMO ULAZ kako bi tim novcem koliko-toliko pomogli organizatoru da povadi troškove organizovanja manifestacije. Tačno je da prošle (2009.g) godine niti jednom nismo platili ulaz na gročanske skupove - jer jednostavno nije bilo naplate ali je isto tako tačno da smo nas 20 ostavili gomilu para na pivu i tvrdim odgovorno da bi platili svi do jednog kartu za ulaz da se naplaćivala. Vaši članovi su pokušali upad sa bočnih kapija kod nas na skupu i napravili scenu kada smo im tražili pare za ulaz. Znači teorija koju ovde ispisuješ nije tačna, jer niti ste se najavili NITI STE BILI POŽELJNI  na našem skupu. PLATILI SU ULAZ NARAVNO !!!!

Hoćeš slike gde su neki "stari" bajkeri sa vama bez boja, koji su se naravno kleli u MAS do juče.....
Po meni nije pametno da ih okačim ali pošto nemam problema sa svojim JA, mogu.... Pogledaj vaše slike na fejsu, pa vidi koga prepoznaješ iz MASa i ko je bez boja...Mada se ovo vas gremijuma i ne tiče posebno, to je neka naša muka....

"Mi nismo u ratu ni sa kim, istina je da se ne slazemo sa politikom Hells Angelsa i da smo protiv njihovog ulaska u Srbiju, ali to je to".

Hoćeš izveštaj iz Slavonskog Broda ? Hoćeš izveštaj iz Šida? Hoćeš li objasniti svima nama zašto se ne slažete u "politici" i njihovim ulaskom u Srbiju....

"Gremium Srbija vode ljudi iz Srbije, niko drugi."
Po čijim uputima i direktivi? Imate li srpska pravila ponašanja i srpske bratske klubove? Kažeš mk Sveti Ilija iz Grocke je "prijateljski klub", zar nije bratski?, zar Beli nije počasni član tog kluba? Imate li vi kao mc gremijum Srbija počasnog člana iz recimo mk "taj... i taj...." (bilo koji) Koje su vaše "zvezde viodilje" u Srbiji kad je u osnovi imena gremijum t.j. Nemačka ili šta ti već znam koja zemlja.....

Nas lično u Grocku je zvao Deda kao član mk Sveti Ilija i rekao da žurku prave oni iz kluba. Medjutim mi smo saznali da nije baš tako i naravno niko nije došao na tu zimsku žurku jer mi smo članovi MASa koji po odluci skupštine MASa, NE PODRŽAVA STRANE KLUBOVE U NAŠOJ ZEMLJI, što je apsolutno i stav mk EXTREM Smederevo. Naravno kao što svi znamo posle tih dogadjaja i slobodno mogu reći zablude u kojoj je Deda bio, čovek nam se izvinuo i IZAŠAO IZ ČLANSTVA mk SV Ilija.

Vukašine brate Srbine, molio bih te da ovde malo približimo ljudima neke stvari i neke stavove stranih klubova u Srbiji i njihova delovanja, sasvim opušteno i bez nervoze u duhu bratstva i "bajkerskog koda", pa da kroz naše odgovore i odgovore mnogo pametnijih i iskusnijih od nas, bajkeri učesnici ovog foruma, koji stasaju, vide i razumeju stanje i status klubova u Srbiji kako domaćih tako i "glasnika" iz inostranstva.
Pozdrav

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #64 poslato: Jun 09, 2010, 01:53:50 pre podne »
 *346

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #65 poslato: Jun 09, 2010, 02:26:20 pre podne »
"A sta ako neki vas clan hoce da poseti odredjeni moto skup na koji vas klub ne ide ? Da li je i njemu kao pojedincu zabranjeno da ode ?"  - Nije naravno

"Vise bih voleo da sednemo za nekim sankom,i popricamo uz ladno pivce,o stvarima koji me jos interesuju" - Svakako, 0612105805 je broj mobilnog pa se javi

@Dejan Ivković- Ivta:

Opusteno svakako. Za pocetak, ja sam jevrejin, ali da rodjen i odrastao u Srbiji i smatram je svojom otadzbinom. Oko skupa u Smederevu, molim te nemoj zameriti, ali ne bih ulazio u rasprave posto neznam pricu do kraja. Ono sto zelim da kazem jeste da je to ne najavljivanje zaista preopust i presedan i zbog toga se izvinjavam.
Sto se tice starih ili kojih god bajkera koji su na slikama pored nas bez boja. Mi nemamo veze sa time sto oni ne nose boje, niti nas se pravo da ti kazem tice zasto ih ne nose. Svaki covek ima pravo na svoj izbor.

Ne mi nismo u ratu ni sa kime. U Sl. brodu su se da zakacili hellsi i gremiumi (za Sid stvarno neznam sta je bilo), verujem da ti znas i zasto. Mi smo protiv politike Hellsa koja ima veze sa skidanjem boja MC klubovima, sa ilegalnim poslovima, sa izjavama od pre x godina i to bas na MASovom sastanku kako ce odredjeni klub morati da skine boje jer nekoga podsecaju na boje Hellsa itd. Da se razumemo, nisam ni sa kime u ratu ali necu dozvoliti nikome da na bilo koji nacin povredi nekog mog.

Da imamo Srpska pravila ponasanja, ovde sastavljena. Nema direktiva iz inostranstva. Nemamo pocasne clanove iz drugih klubova, jos. Ime Gremium oznacava bratstvo, a klub je nastao u nemackoj pa odatle i naziv na nemackom.

Dejane, brate Srbine, nadam se da sam na bar neka pitanja odgovorio. Takodje se nadam da cemo imati prilike sresti se i popricati i uzivo. Pozdrav Vukasin

• Ultimate Biker
« Odgovor #66 poslato: Jun 09, 2010, 08:42:35 pre podne »
Izvinjenje druže, nisam i nemam namere da bilo koga na nacionalnoj osnovi povredim, poštujem i cenim tvoje jevrejsko poreklo kao inače i svaku nacionalnost i veroispovest. Nekako mi se rimovalo sa tvojim imenom (Vukašine-Srbine) i zvučalo mi starosrpsko-crnogorsko ime i izletelo mi, još jednom izvini.

Rat sa hellsima nije baš tako bezazlen, kao što ga predstavljaš, posebno u evropskim zemljama, što ne znači da neće kod nas doći za koju godinu kao što je sad kod naših suseda.
Iskreno, mislim da nikome nije interesantan vaš medjusobni duel ali, samim vašim sukobom napravite problem organizatoru skupa. Policija uzme podatke od ljudi koji se prijave kao organizatori i svi troškovi nastali na skupu u tom gradu idu na adrese istih, a što je najgore sve krivične prijave takodje idu na adresu istih....

Naravno da ćemo se videti i popričati uživo, a ovaj forum ima svoju svrhu i nadam se da će još neki ljudi postaviti svoje stavove i pitanja vezana za ovu temu i vašu organizaciju koja koliko vidim u Srbiji sve više raste i jača.

Pozdrav

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #67 poslato: Jun 09, 2010, 11:07:56 pre podne »
Druze moj, ako na nekom skupu u Srbiji dodje do sukoba HA i Gremiuma onda sam ja jako omanuo, takodje mislim da ukoliko dodje do toga da HA dolaze na skupove u Srbiji onda ce organizatori u najavi imati problem i to ne sa mojim klubom. Usput, Srbija nije vise pod policijskom diktaturom i iako ne volim bas momke u plavom oni ipak znaju svoj posao, tako da je prica o tome da ce domacini susreta gde je izbio bilo kakav konflikt ipak neosnovana. Sto se nas tice (Gremium Srbija), mi smo Srbi, nastali od starih Slovena, za nas je odnos gosta i domacina svetinja. Daj sebi vremena da nas upoznas i kao klub i kao pojedince pa sam prosudi i mani se predrasuda.

p.s.
Da se razumemo, nijedan sukob nije naivan, ali ipak postoje neki zivotni principi za koje se vredi i sukobiti.

Van mreže Popsy

• Suvozac
  • *
  • Come to the dark side. We have cookies...
« Odgovor #68 poslato: Jun 09, 2010, 11:17:07 pre podne »
pratim...  ;D ;D ;D
Never underestimate the power of the dark side ...

zodiac

• Gost
« Odgovor #69 poslato: Jun 09, 2010, 11:36:30 pre podne »
Koja je uopste svrha postojanja bilo kakvog stranog chaptera na teritoriji Srbije, sa domacim clanstvom? Da li je moguce da od onolikih klubova u zemlji bas nijedan ne valja, pa moraju da se uvoze strane organizacije i njihova pravila? Zasto ste domace boje zamenili stranim?

joksa

• Gost
« Odgovor #70 poslato: Jun 09, 2010, 11:54:20 pre podne »
@ Crna 7
Druze, kako je moguce da ti kao potpresednik Gremium Srbija, kako se deklarises, ne znas u potpunosti sta se desavalo u "nemilim dogadjajim" u kojima su ucestvovali tvoji clanovi?
A sa druge strane vrlo smelo tvrdis da sukoba sa nasim klubovima nece biti? Zar "neobavestenost" ne dovodi u sumnju "tvrdnju"?
Na kraju, zar ne mislis da ce latentni sukob vas i HA ugroziti nase klubove po mnogo osnova do mere i ukljucenja u isti?

• Ultimate Biker
« Odgovor #71 poslato: Jun 09, 2010, 08:18:25 posle podne »
Druze moj, ako na nekom skupu u Srbiji dodje do sukoba HA i Gremiuma onda sam ja jako omanuo, takodje mislim da ukoliko dodje do toga da HA dolaze na skupove u Srbiji onda ce organizatori u najavi imati problem i to ne sa mojim klubom. Usput, Srbija nije vise pod policijskom diktaturom i iako ne volim bas momke u plavom oni ipak znaju svoj posao, tako da je prica o tome da ce domacini susreta gde je izbio bilo kakav konflikt ipak neosnovana. Sto se nas tice (Gremium Srbija), mi smo Srbi, nastali od starih Slovena, za nas je odnos gosta i domacina svetinja. Daj sebi vremena da nas upoznas i kao klub i kao pojedince pa sam prosudi i mani se predrasuda.

p.s.
Da se razumemo, nijedan sukob nije naivan, ali ipak postoje neki zivotni principi za koje se vredi i sukobiti.

Prosto sam siguran da ti u životu nisi ništa organizovao, čim ovako pričaš...
Nemam ja brate predrasude ja ZNAM kako deluju gremijumi i hellsi
Ne želim da upoznajem rad vašeg kluba i ne interesuje me kako će te dalje da delujete u Srbiji.
Nikada ali nikada neću sebi i svojoj deci priznati da je bolji klub koji dodje iz inostranstva nego onaj koga naprave drugovi iz istog grada, braća i deca naših bajkera.
Pozdrav

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #72 poslato: Jun 09, 2010, 08:19:07 posle podne »
Imali smo sukob sa Gremiumima na skupu u Rumenci, ;) Patriots vs Gremium oni sa jedne strane konopca mi sa druge strane iiiiiiiii odneli prase ispred njih, :P mala šala ali da se upišem da pratim temu.

Poz Arpad

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #73 poslato: Jun 09, 2010, 09:53:48 posle podne »

p.s.

Malo mi se ne slaze ovo gremium i SRBIJA,,, Srbija je ipak velka i siroko gruda ali ne verujem da bas prihvata izdajnike,,,  Jedna stvar me jako zanima,, kad kazes da ste tako dobri i FINI,, ustvari nije mi jasno zasto grmiumi,, zasto ne neki domaci klub,?? Da li daju nepocenjivo bogadstvo? Da li daju nove motore po licnom izboru? Da li kar..te naj bolje ribe ono selekcija pa u krevet?? Znaci mnogo materijalnih pitanja imam za ves ili tebe na prvom mestu a MORALNA necu ni da ti postavljam,,  sramota me ,, jer ta pitanja se postavljaju nekome ko vredi,,,  ;) ;) ;) ;)
« Poslednja izmena: Jun 09, 2010, 11:43:12 posle podne od strane WOLVERINE »

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #74 poslato: Jun 09, 2010, 11:14:34 posle podne »
Pratim *3

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #75 poslato: Jun 10, 2010, 09:26:37 pre podne »
@joksa - Vidi da je nekog sukoba bilo znao bih sve detalje i reagovali bismo kao klub prema svome clanstvu. Ljudi iz Smedereva poznaju se sa Grocanima dugo i dobro. U Smederevu je bio jedan nas clan, ne dvojica. Inace covek je izasao iz kluba iz nekih svojih razloga i zbog toga nemam sve informacije, ali da je bilo ista vredno pomena znao bih za to. Nas sukob, pa i latentni je i dalje nas sukob, niciji vise.

@Zodiac - svrha je udruzivanje u nesto vece.

@Ivta - Jesam organizovao svasta, ali nebitno.

@Arpad - pozdrav druze i svaka cast za navlacenje konopca

@ Wolverine - Druze, vec smo ovo pricali, istina na drugom forumu. Opet cu te zamoliti da se uzdrzis od nekreativne rasprave koja vodi ka konfliktnim postovima. Ja vozim boldorku iz 84 koju sam sam prepravio, nema para od stranaca, nema motora niti ce iko od Gremiuma Srbija ikada biti potkupljen. Ni ono za devojke ne stoji, na zalost.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #76 poslato: Jun 10, 2010, 09:31:47 pre podne »
@joksa - Vidi da je nekog sukoba bilo znao bih sve detalje i reagovali bismo kao klub prema svome clanstvu. Ljudi iz Smedereva poznaju se sa Grocanima dugo i dobro. U Smederevu je bio jedan nas clan, ne dvojica. Inace covek je izasao iz kluba iz nekih svojih razloga i zbog toga nemam sve informacije, ali da je bilo ista vredno pomena znao bih za to. Nas sukob, pa i latentni je i dalje nas sukob, niciji vise.

@Zodiac - svrha je udruzivanje u nesto vece.

@Ivta - Jesam organizovao svasta, ali nebitno.

@Arpad - pozdrav druze i svaka cast za navlacenje konopca

@ Wolverine - Druze, vec smo ovo pricali, istina na drugom forumu. Opet cu te zamoliti da se uzdrzis od nekreativne rasprave koja vodi ka konfliktnim postovima. Ja vozim boldorku iz 84 koju sam sam prepravio, nema para od stranaca, nema motora niti ce iko od Gremiuma Srbija ikada biti potkupljen. Ni ono za devojke ne stoji, na zalost.

Ovo mi je interesantno... Moze li neko objasnjenje.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #77 poslato: Jun 10, 2010, 09:49:21 pre podne »
Gremium ima clanove skoro po celom svetu u kojem je jedna od osnovnih ideja udruzivanje a ne cepanje. U Srbiji, na zalost vise nije dovoljan jedan klub za svako mesto vec su i po selima poceli da se dele na vise klubova. Nemoj me pogresno shvatiti, ja podrzavam skoro sve klubove u srbiji i uzivam u diverzitetu boja koje srecem, ali mislim da je bolje udruzivanje i osnazivanje postojecih klubova od ovoga sada. Clanovi Gremiuma Srbija imaju bracu u Srbiji (iz Srpskih klubova kao i iz Gremiuma), Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Austriji, Nemackoj, Poljskoj, Spaniji, Italiji, Venecueli, na Tajlandu itd. Racunaj i da ja svojom bracom ne zovem ljude koje nisam upoznao, niti sve clanove Gremiuma jer neki ljudi to jednostavno ne zasluzuju.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #78 poslato: Jun 10, 2010, 09:57:59 pre podne »
 Pa druze ... - Ovaj forum je MAS-ov.
MAS je Moto Asocijacija Srbije ili udruzenje moto klubova Srbije.

Dakle udruzivanje - ne cepanje.

Svako selo dva kluba, pa nam jos i stranci trebaju  :icon_scratch: ?

Mas radi na udruzivanju i osnazivanju klubova, a od skoro i samostalaca ( UMS ).

Tvoj odgovor nije odgovor na moje pitanje ili si totalno neobavesten?
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #79 poslato: Jun 10, 2010, 10:01:29 pre podne »
@Black 7 Srbija :
Da bi se izbegli politicki, uopsteni (neodredjeni) i samim tim manipulativni odgovori postavicu ti konkretna pitanja ali bas konkretna (da ne bude zabune).
1. Npr. Na vasu zurku su dosli neki motociklisti i klubovi. Upad im je bio za dzabe. Posle toga su oni napravili zurku ali vam nisu dali da udjete za dzabe (kao sto su oni kod vas usli za dzabe).
Ok, rekao si jasno da je stav kluba da se tamo ni ne ide pa necete ni otici kao klub. Rekao si da ako neki pojedinac i ode na tu zurku, nema problema. To je bilo na licnu inicijativu pa on samim tim i ne pretstavlja klub direktno. I to je ok, razumem.
A sta ce te uraditi kad taj isti klub (koji vam je ipak naplacivao upad iako vi niste njemu) opet dodje na vasu zurku.
1.a. Necete ih pustiti unutra.
1.b. Pusticete ih unutra ali ce te insistirati na placanju ulaznice (kao i oni vama, poravnanje).
1.c. Ipak ce te ih pustiti opet za dzabe. (okrenuti i drugi obraz...)

2. U vezi protesta motociklista...
Da li podrzavate te proteste (zahteve)? Ciji zahteve podrzavate, AMS-ove ili MAS-ove? Ako podrzavate oba zahteva ciji podrzavate ipak vise (ako se ipak bude moralo birati)? Da li ste bili 17.04 na MAS-ovom protestu (Beograd 1500-2000 bajkera...) i kako tj. organizovano ili samostalno? Sta ce te dalje biti spremni uraditi po tom pitanju tj. doprinosu boljitka svih motociklista, konkretno?

Molio bih te da konkretno i jasno (nedvosmisleno) odgovoris na svako pitanje a ako osecas potrebu slobodno dopuni svojim recima ali jasno i nedvosmisleno...
Pozdrav.
« Poslednja izmena: Jun 10, 2010, 10:26:37 pre podne od strane serbduck »