E super da si se pojavio Vukašine Srbine, potparole....
Pošto si u prethodnim odgovorima dvaput citirao moje teze, evo ja jedva čekao da se pojavi jedan pravi pa da malo porazgovaramo.
Dejan Ivković- Ivta, Smederevo,Srbija,nacionalnost Srbin, član mk EXTREM i član UO istog kluba, srpskog, ponosni otac dvoje dece i nosioc boja sa srpskim obeležjem i istaknutim srpskim zastavama i belegom srpstva u smislu nacionalnih 3 prsta itd,itd na tim istim bojama, naravno i bivši klubski brat sa Belim iz Grocka,a sada samo privatno prijatelj i poštovaoc starog prijateljstva bez opravdanja za njegov izbor Gremijuma. Star 38 godina, vlasnik motorcikla i vozač dvotočkaša od dalekih 80-tih godina....
Mislim da ti je poznato da smo u aprilu ove godine pravili skup u Smederevu.
Opasan problem smo imali na ulazu sa dva nabusita člana vašeg bratstva, koji su insistirali da ne plate ulaz.
Malo pojašnjeje ove situacije.... Nije problem bio u 800 dindži već u principu.
Princip mk EXTREM je da SVUDA PLAĆAMO ULAZ kako bi tim novcem koliko-toliko pomogli organizatoru da povadi troškove organizovanja manifestacije. Tačno je da prošle (2009.g) godine niti jednom nismo platili ulaz na gročanske skupove - jer jednostavno nije bilo naplate ali je isto tako tačno da smo nas 20 ostavili gomilu para na pivu i tvrdim odgovorno da bi platili svi do jednog kartu za ulaz da se naplaćivala. Vaši članovi su pokušali upad sa bočnih kapija kod nas na skupu i napravili scenu kada smo im tražili pare za ulaz. Znači teorija koju ovde ispisuješ nije tačna, jer niti ste se najavili NITI STE BILI POŽELJNI na našem skupu. PLATILI SU ULAZ NARAVNO !!!!
Hoćeš slike gde su neki "stari" bajkeri sa vama bez boja, koji su se naravno kleli u MAS do juče.....
Po meni nije pametno da ih okačim ali pošto nemam problema sa svojim JA, mogu.... Pogledaj vaše slike na fejsu, pa vidi koga prepoznaješ iz MASa i ko je bez boja...Mada se ovo vas gremijuma i ne tiče posebno, to je neka naša muka....
"Mi nismo u ratu ni sa kim, istina je da se ne slazemo sa politikom Hells Angelsa i da smo protiv njihovog ulaska u Srbiju, ali to je to".
Hoćeš izveštaj iz Slavonskog Broda ? Hoćeš izveštaj iz Šida? Hoćeš li objasniti svima nama zašto se ne slažete u "politici" i njihovim ulaskom u Srbiju....
"Gremium Srbija vode ljudi iz Srbije, niko drugi."
Po čijim uputima i direktivi? Imate li srpska pravila ponašanja i srpske bratske klubove? Kažeš mk Sveti Ilija iz Grocke je "prijateljski klub", zar nije bratski?, zar Beli nije počasni član tog kluba? Imate li vi kao mc gremijum Srbija počasnog člana iz recimo mk "taj... i taj...." (bilo koji) Koje su vaše "zvezde viodilje" u Srbiji kad je u osnovi imena gremijum t.j. Nemačka ili šta ti već znam koja zemlja.....
Nas lično u Grocku je zvao Deda kao član mk Sveti Ilija i rekao da žurku prave oni iz kluba. Medjutim mi smo saznali da nije baš tako i naravno niko nije došao na tu zimsku žurku jer mi smo članovi MASa koji po odluci skupštine MASa, NE PODRŽAVA STRANE KLUBOVE U NAŠOJ ZEMLJI, što je apsolutno i stav mk EXTREM Smederevo. Naravno kao što svi znamo posle tih dogadjaja i slobodno mogu reći zablude u kojoj je Deda bio, čovek nam se izvinuo i IZAŠAO IZ ČLANSTVA mk SV Ilija.
Vukašine brate Srbine, molio bih te da ovde malo približimo ljudima neke stvari i neke stavove stranih klubova u Srbiji i njihova delovanja, sasvim opušteno i bez nervoze u duhu bratstva i "bajkerskog koda", pa da kroz naše odgovore i odgovore mnogo pametnijih i iskusnijih od nas, bajkeri učesnici ovog foruma, koji stasaju, vide i razumeju stanje i status klubova u Srbiji kako domaćih tako i "glasnika" iz inostranstva.
Pozdrav